Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, jsem studentka posledního ročníku zdravotnické školy a chtěla bych vás moc poprosit o vyplnění krátkého dotazníku. Vyplňte pouze pokud trpíte zvýšeným cholesterolem prosím. Moc vám předem děkuju velmi mi to pomůže. ![]()
@punkerka89 moc děkuji
podle učitele zatím volně prodejný přípravek Arterin v kombinaci se silymarinem. Právě testuji dvě různé kombinace. Pak dám vědět víc ![]()
@Clarisse19 není zač, děkuji to by bylo fajn kdyby jste dala vědět, ostropestřec mam doma
tak zkusím a co omega 3?
Dobrý den.Je mi 59 let, alergie na statiny, vyzkoušené 2 druhy. Teď předepsané třetí. Cholesterol8,5.Predepsana Sorvasta 40 mg, nevím uzival to někdo? Radeji bych prir.lek,ale mam to prý dědičné.
@mineola píše: Více
přírodní lék ti nepomůže, když nebudeš snášet ani Sorvastu, tak tě může internista doporučit na biologickou léčbu injekcemi
Snížila jsem si cholesterol z vyšší hodnoty kolem 6 na 4,8 inulinem.
Poradil mi to nás stařičký internista, každý den si rozmíchám jeden sáček ve vodě.
On měl velmi netradiční názory na tuto problematiku, jeho maminka se dožila skoro stovky a jemu je kolem 80.
Statiny moc nepropagoval pro vedlejší účinky.
Na cholesterol za mě super Schindeleho minerály, je to přírodní mix minerálů a stopových prvků. Celkově tělo hezky podpoří a podle zkušeností to má dobrý vliv i na cholesterol. Já je beru už delší dobu a fakt mi sedly, pomáhají čistit střeva, vážou škodliviny a celkově se cítím líp a lehčeji. Doktorka mě naposledy pochválila za výsledky, tlak, cholesterol i cukr šly dolů.
Me pomohlo kazde rano trochu arašídoveho másla,
Urcite bych statimy nebrala, načtete si na internetu co pomáha
Nebo je facebooková skupina kde vam poradi