První zaměstnání - co s daňovým přiznáním

Anonymní
22.2.19 15:03

První zaměstnání

Dobrý den, prosím o radu. Po škole jsem skončila na UP. Krátce na to jsem šla do pracovního poměru k PČR. Bohužel, vstup do služebního mi nevyšel. Jednalo se o projekt PČR. Čili po 2 měsících se mnou byla smlouva ukončena a já jsem na UP. Dnes mi přišlo poštou od zaměstnavatele daňové přiznání. Jedno podepsané mám vrátit zpět. A co s tím druhým???

Děkuji, vůbec nemám přehled co a jak… Jinak podepisovala jsem při smlouvě nějaký růžový papír

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
22.2.19 15:59

Jsi podepisovala a ani nevíš co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
24.2.19 16:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Po škole jsem skončila na UP. Krátce na to jsem šla do pracovního poměru k PČR. Bohužel, vstup do služebního mi nevyšel. Jednalo se o projekt PČR. Čili po 2 měsících se mnou byla smlouva ukončena a já jsem na UP. Dnes mi přišlo poštou od zaměstnavatele daňové přiznání. Jedno podepsané mám vrátit zpět. A co s tím druhým???Děkuji, vůbec nemám přehled co a jak… Jinak podepisovala jsem při smlouvě nějaký růžový papír

Pro začátek bych doporučoval opsat správně nadpis toho papíru, co ti přišel.

Položila jsi nesmyslnou otázku. Zaměstnavatel zaměstnanci neposílá daňové přiznání. Ani své (po tom nikomu nic není a navíc si myslím, že policie ČR jako státní orgán daně neplatí), ani zaměstnancovo (to nemůže, protože nemůže mít spolehlivě všechny podklady. Může mu poslat nejvýš prohlášení poplatníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat