Prvotrimestrální screening - kde a jak se registrovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.11.21 15:27

Prvnotrimestrální screening

Ahoj, registrovaly jste se samy nebo to děla lékař? V kolikatem jste se registrovaly? A můžu kamkoliv?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7997
2.11.21 15:45

U nás jsem volala já sama řekla jsem kdy byli poslední měsíčky a oni si mě objednali a tady je na výběr jen ze dvou míst kde to dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.11.21 15:46

Mně vystavila žádanky gynekoložka - jednu na krev a jednu k nám do nemocnice. Jinak myslím, tě se to musí stihnout do 14tt, nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
2.11.21 15:50

Ja dostala zadanku od své Dr a objednala se sama, doktorce bylo jedno kam půjdu. Objednávala jsem se cca měsíc předem, ale bylo to v létě v době dovolených, teď by stačilo třeba 2 týdny před. Oni si tě objednaji sami, musíš jim říct datum poslední ms, případně stáří co určil tvůj Dr podle ultrazvuku, pokud se to nějak výrazně liší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
2.11.21 15:50

Objednávala sama. Můžeš kam chceš. Volala jsem tam v cca 9 TT a šla jsem v cca 13 TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.11.21 16:05
@Anonymní píše:
Ahoj, registrovaly jste se samy nebo to děla lékař? V kolikatem jste se registrovaly? A můžu kamkoliv?

Můžeš kam chceš, registrujes se sama. Mi jen doporučil, ale šla jsem jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
3.11.21 01:49

Ja mela zadanku od me doktorky. Pak uz jsem si volala a objednavala jsem se sama. Nemocnici jsem si taky mohla vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
3.11.21 06:12

Volala jsem sama, kam jsem chtěla. Bez zadanky. Brala jsem tam akorát výsledky z odběru. Zavolas a oni te objednají mezi 12-14 tt. Ja šla až 14 tt. :kytka: Platila jsem 900, pojišťovna mi to proplatila. Druhy jsem měla v nemocnici zdarma a 3. mi udělal můj gynekolog taky zdarma. Ale ten placeny byl nejlepší, nejdelší a všechno vysvětlili. Byli hrozne milý. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí