Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U nás jsem volala já sama řekla jsem kdy byli poslední měsíčky a oni si mě objednali a tady je na výběr jen ze dvou míst kde to dělají
Mně vystavila žádanky gynekoložka - jednu na krev a jednu k nám do nemocnice. Jinak myslím, tě se to musí stihnout do 14tt, nebo tak nějak…
Ja dostala zadanku od své Dr a objednala se sama, doktorce bylo jedno kam půjdu. Objednávala jsem se cca měsíc předem, ale bylo to v létě v době dovolených, teď by stačilo třeba 2 týdny před. Oni si tě objednaji sami, musíš jim říct datum poslední ms, případně stáří co určil tvůj Dr podle ultrazvuku, pokud se to nějak výrazně liší.
Objednávala sama. Můžeš kam chceš. Volala jsem tam v cca 9 TT a šla jsem v cca 13 TT.
@Anonymní píše:
Ahoj, registrovaly jste se samy nebo to děla lékař? V kolikatem jste se registrovaly? A můžu kamkoliv?
Můžeš kam chceš, registrujes se sama. Mi jen doporučil, ale šla jsem jinam
Ja mela zadanku od me doktorky. Pak uz jsem si volala a objednavala jsem se sama. Nemocnici jsem si taky mohla vybrat.
Volala jsem sama, kam jsem chtěla. Bez zadanky. Brala jsem tam akorát výsledky z odběru. Zavolas a oni te objednají mezi 12-14 tt. Ja šla až 14 tt.
Platila jsem 900, pojišťovna mi to proplatila. Druhy jsem měla v nemocnici zdarma a 3. mi udělal můj gynekolog taky zdarma. Ale ten placeny byl nejlepší, nejdelší a všechno vysvětlili. Byli hrozne milý. ![]()
Ahoj, registrovaly jste se samy nebo to děla lékař? V kolikatem jste se registrovaly? A můžu kamkoliv?