Prvorodička a přípravy

6
19.8.23 08:15

Prvorodička a přípravy

Ahoj holky, chci se zeptat měla jsem dostat m/s teď 10.8. A do dneska nedostala včera 18.8. Jsem si dělala tehotensky test okamžitě my višli dvě silné čárky udělala jsem si i druhy a to samé.
Akorát mobilu zada a občas v podbrisku mám se něčeho bát? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
19.8.23 08:25

Počkej, moc nechápu název diskuze a na co se vlastně ptáš. Rodit budeš až za 8 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
5926
19.8.23 08:30
@Ledová káva píše:
Počkej, moc nechápu název diskuze a na co se vlastně ptáš. Rodit budeš až za 8 měsíců.

Hlavně by si potřebovala dovzdělávat češtinu, taky nechápu co vlastně řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16315
19.8.23 08:38

@Ledová káva @mamule42 Asi se potřebuje připravit na pít řízení, taky nechápu :think: Já čekala nějaký přípravy k porodu - fyzické, či psychické :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
19.8.23 08:40
@Niky189 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat měla jsem dostat m/s teď 10.8. A do dneska nedostala včera 18.8. Jsem si dělala tehotensky test okamžitě my višli dvě silné čárky udělala jsem si i druhy a to samé.
Akorát mobilu zada a občas v podbrisku mám se něčeho bát? :srdce:

Mohla bys nám laskavě srozumitelně sdělit, na co se to vlastně ptáš?
Z téhle slátaniny se totiž absolutně nedá vyčíst jestli se bojíš, zda Ti nehrozí potrat, nebo si hodláš zítra začít balit tašku do porodnice, případně ještě cokoliv jiného :roll:
Fakt nechápu, jak někdo může vyplodit takovýto elaborát a „pustit to ven“ 8o Četla jsi to po sobě :think:? Neskutečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.23 08:53
@prokr píše:
Mohla bys nám laskavě srozumitelně sdělit, na co se to vlastně ptáš?
Z téhle slátaniny se totiž absolutně nedá vyčíst jestli se bojíš, zda Ti nehrozí potrat, nebo si hodláš zítra začít balit tašku do porodnice, případně ještě cokoliv jiného :roll:
Fakt nechápu, jak někdo může vyplodit takovýto elaborát a „pustit to ven“ 8o Četla jsi to po sobě :think:? Neskutečný…

Ne asi… Hlavně mě fascinuje, jak někteří píšou menstruaci jako m/s :lol:

@Niky189 prosím, piš buď menstruace/menzes a nebo zkratku MS. m/s vypadá, jak kdyby ses nemohla rozhodnout, jestli jsi nedostala „men“ a nebo „struaci“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
19.8.23 08:57
@Barevné klubíčko píše:
Ne asi… Hlavně mě fascinuje, jak někteří píšou menstruaci jako m/s :lol:@Niky189 prosím, piš buď menstruace/menzes a nebo zkratku MS. m/s vypadá, jak kdyby ses nemohla rozhodnout, jestli jsi nedostala „men“ a nebo „struaci“ :roll:

„men“ a nebo „struaci“ já odpadnu :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
A hned mám lepší náladu :palec:

• Citovat
  • Upravit
16315
19.8.23 09:06
@Barevné klubíčko píše:
Ne asi… Hlavně mě fascinuje, jak někteří píšou menstruaci jako m/s :lol:@Niky189 prosím, piš buď menstruace/menzes a nebo zkratku MS. m/s vypadá, jak kdyby ses nemohla rozhodnout, jestli jsi nedostala „men“ a nebo „struaci“ :roll:

Třeba to jsou nějaké větry, měřeny v m/s :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
19.8.23 09:16

Jezisi ženský já z vás odpadnu tady :lol: men nebo struace :P nebo větry :lol: a ještě chybí menstrulace :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16315
19.8.23 09:20
@Semtex píše:
Jezisi ženský já z vás odpadnu tady :lol: men nebo struace :P nebo větry :lol: a ještě chybí menstrulace :D :mavam:

Moderní doba, moderní mluva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie01995
19.8.23 09:21

@Niky189 Ahoj, jestli jsem dobře pochopila, tak máš dnes podle MS zpoždění 8 dní, a testy ti vyšly pozitivní. To, že ti bolí záda a v podbřišku, to je normální, to k těhotenství patří. Pokud MS nedorazí do 14 dnů, zavolej k doktorce, a nech se objednat na vyšetření. Držím palce.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
19.8.23 09:25
@Semtex píše:
Jezisi ženský já z vás odpadnu tady :lol: men nebo struace :P nebo větry :lol: a ještě chybí menstrulace :D :mavam:

Nevím, jak ty, ale já zásadně dostávám menstrubaci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16315
19.8.23 09:26
@Barevné klubíčko píše:
Nevím, jak ty, ale já zásadně dostávám menstrubaci :pankac:

Pak je lepší ta masturbace :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie01995
19.8.23 09:27

Jej holky, vy tady jedete bomby, ale nikdo tý holce nepomůže. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16315
19.8.23 09:31
@Lucie01995 píše:
Jej holky, vy tady jedete bomby, ale nikdo tý holce nepomůže. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak máme pomoct, když není srozumitelný dotaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky