Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat měla jsem dostat m/s teď 10.8. A do dneska nedostala včera 18.8. Jsem si dělala tehotensky test okamžitě my višli dvě silné čárky udělala jsem si i druhy a to samé.
Akorát mobilu zada a občas v podbrisku mám se něčeho bát? ![]()
Počkej, moc nechápu název diskuze a na co se vlastně ptáš. Rodit budeš až za 8 měsíců.
@Ledová káva píše:
Počkej, moc nechápu název diskuze a na co se vlastně ptáš. Rodit budeš až za 8 měsíců.
Hlavně by si potřebovala dovzdělávat češtinu, taky nechápu co vlastně řeší.
@Ledová káva @mamule42 Asi se potřebuje připravit na pít řízení, taky nechápu
Já čekala nějaký přípravy k porodu - fyzické, či psychické ![]()
@Niky189 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat měla jsem dostat m/s teď 10.8. A do dneska nedostala včera 18.8. Jsem si dělala tehotensky test okamžitě my višli dvě silné čárky udělala jsem si i druhy a to samé.
Akorát mobilu zada a občas v podbrisku mám se něčeho bát?
Mohla bys nám laskavě srozumitelně sdělit, na co se to vlastně ptáš?
Z téhle slátaniny se totiž absolutně nedá vyčíst jestli se bojíš, zda Ti nehrozí potrat, nebo si hodláš zítra začít balit tašku do porodnice, případně ještě cokoliv jiného ![]()
Fakt nechápu, jak někdo může vyplodit takovýto elaborát a „pustit to ven“
Četla jsi to po sobě
? Neskutečný…
@prokr píše:
Mohla bys nám laskavě srozumitelně sdělit, na co se to vlastně ptáš?
Z téhle slátaniny se totiž absolutně nedá vyčíst jestli se bojíš, zda Ti nehrozí potrat, nebo si hodláš zítra začít balit tašku do porodnice, případně ještě cokoliv jiného
Fakt nechápu, jak někdo může vyplodit takovýto elaborát a „pustit to ven“Četla jsi to po sobě
? Neskutečný…
Ne asi… Hlavně mě fascinuje, jak někteří píšou menstruaci jako m/s ![]()
@Niky189 prosím, piš buď menstruace/menzes a nebo zkratku MS. m/s vypadá, jak kdyby ses nemohla rozhodnout, jestli jsi nedostala „men“ a nebo „struaci“ ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Ne asi… Hlavně mě fascinuje, jak někteří píšou menstruaci jako m/s@Niky189 prosím, piš buď menstruace/menzes a nebo zkratku MS. m/s vypadá, jak kdyby ses nemohla rozhodnout, jestli jsi nedostala „men“ a nebo „struaci“
„men“ a nebo „struaci“ já odpadnu
![]()
A hned mám lepší náladu ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Ne asi… Hlavně mě fascinuje, jak někteří píšou menstruaci jako m/s@Niky189 prosím, piš buď menstruace/menzes a nebo zkratku MS. m/s vypadá, jak kdyby ses nemohla rozhodnout, jestli jsi nedostala „men“ a nebo „struaci“
Třeba to jsou nějaké větry, měřeny v m/s
![]()
Jezisi ženský já z vás odpadnu tady
men nebo struace
nebo větry
a ještě chybí menstrulace
![]()
@Semtex píše:
Jezisi ženský já z vás odpadnu tadymen nebo struace
nebo větry
![]()
Moderní doba, moderní mluva ![]()
@Niky189 Ahoj, jestli jsem dobře pochopila, tak máš dnes podle MS zpoždění 8 dní, a testy ti vyšly pozitivní. To, že ti bolí záda a v podbřišku, to je normální, to k těhotenství patří. Pokud MS nedorazí do 14 dnů, zavolej k doktorce, a nech se objednat na vyšetření. Držím palce.. ![]()
@Semtex píše:
Jezisi ženský já z vás odpadnu tadymen nebo struace
nebo větry
![]()
Nevím, jak ty, ale já zásadně dostávám menstrubaci ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Nevím, jak ty, ale já zásadně dostávám menstrubaci
Pak je lepší ta masturbace
![]()
Jej holky, vy tady jedete bomby, ale nikdo tý holce nepomůže.
![]()
@Lucie01995 píše:
Jej holky, vy tady jedete bomby, ale nikdo tý holce nepomůže.![]()
![]()
![]()
Jak máme pomoct, když není srozumitelný dotaz ![]()