Prvorozené dítě od J. Prekopové

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
827
17.6.06 14:31

Prvorozené dítě od J. Prekopové

Ahoj holky moc bych chtěla tuhle knihu přečíst a je už totálně vyprodaná u nakladatele, tudíž k nesehnání, v knihovně je to taky bída. Prosím, nenašel by se tu někdo ochotný tuhle knížku tak na týden zapůjčit (vím že se osobně neznáme tak klidně i na zálohu) nejlépe z Prahy.
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
17.6.06 18:25

ahoj, já podobně sháněla Malého tyrana, nakonec jsem ho našla v zastrčeném obchůdku/čajovně někde v Brně, vygooglovala a nechala si ho poslat na dobírku :) Koukám že ten prvorozený je opravdu většinou rozebraný, ale třeba tady zrovna nepíšou, že by nebyl na skladě… třebas to zkoušela, ale kdyby ne, tak tu :)
 http://www.rumburak.cz/…s/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
17.6.06 19:04

Ahoj, byla jsem zvědavá a nedalo mi to,tak jsem mrkla na internet a našla jsem to zde.
http://www.grada.cz/…rozene-dite/
Grada Publishing, a.s. - Katalog - Prvorozené dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
17.6.06 19:40

j

Ahojky, ten odkaz na nakladatelství Grada - jednou a naposledy jsem si tam něco objedanala. Nejenom,že jsem neustále musela urgovat kdy knihy budou - nebyly skladem - ale už jsem po třečch měsících „otravování“ neměla sílu a objednávku zrušila. Ze strany Grady totiž nebyl vůbec žádný zájem o průběžné informovanosti.

tak třeba Bludičko budeš úspěšnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
17.6.06 20:07

Zkouším toho Rumburaka, dík April :) , u tý Grady se bojím, protože nejsou schopni informovat zda to mají na skladě nebo se bude čekat pět let na dotisk :evil: a vzhledem k tomu, že mi knihkupci tvrdí že je to u nakladatele rozebráno, tak je to čekání na dotisk víc než pravděpodobné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí