Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Preji vsem pekny slunecny den ![]()
Resim ted problem, jaky fusak koupit. Mimi se nam narodi v zari a tak nevim, jestli rovnou s koziskem, nebo flees.
Za kazdou radu, nebo zkusenost budu rada.
Já mám fleesový fusak combi 3v1 od emitexu (koupíš na www.detskyraj.cz nebo se mrkni na www.emitex.cz) a nemůžu si ho vynachválit. Malý se narodil 1.3. kdy jsme ještě měli hodně velkou zimu a vrstvy sněhu, sotva jsem se prodírala s kočárkem. Bylo mu krásně teploučko a používala jsem ho ještě teď v červnu, kdy nebyla sice zima, ale bylo pěkně studeno! Takže si myslím, že na září i tuhou zimu ti fleesový fusak bohatě stačí! Já ho teď beru na hory a na podzim i v zimě ho opět vytuhuju. Je do autosedačky, do kočárku, prostě super. S kožíškem se mi zdá fusak zbytečný, flees ho zahřeje výborně.
Souhlasím s Berun - zimní pytel Combi od Emitexu je naprosto super. Už jsem si ho přes www.emitex.cz objednala - i zavinovačku do autosedačky. Všechno přišlo do dvou dnů na dobírku z velmi kvalitních materiálů. Nemají tam uvedeny ceny, ale počítej ten fusak tak 1100 Kč.
já bych raději volila (a taky budu) origoš Aesthetic. je sice 2× tak drahej,ale dá se sehnat i levněji přes net. nejen kvůli barevným kombinacím,ale s Emitexem se nedá srovnat. Na veletrhu jsme je okukovali a Aesthetis je mnohem měkkčí, Emitex je proti němu jak naškrobenej
, tak je hebčí a kvalitněji udělanej…určitě se s ním dítko vleze do korbičky dýl. Normálně jsme byla pro Emitex, prootže ten rozdíl v ceně je velkej a funkčnost stejná.Po prohlídnutí obou ale vidím že rozdíl je teda dost velikej.Doporučuju prohlídnout osobně pokud je možnost.
Ahojky,
tak nám se mimís narodí v listopadu a budu kupovat přes net fusak Aesthetic. Vyberu si přesně barevnou kombinaci. Kočárek máme Jané Slalom, takže aby k němu ladil.
A určitě to bude s fleecem.
Taky se pridavam ke spokojenym majitelkam fusaku Aesthetic a dcera je spokojena uzivatelka Aestheticu.
Jednak se nam podarilo bezvadne skloubit olivove zelenou barvu ke golfkam Quinny ZAPP, kterou jsme jak tresinku doplnily oranzovejma botkama ke oranzovemu vnitrku a celkove to vypadalo moc dobre.
Ale hlavne - uzitne a tepelne vlastnosti jsou bezkonkurencni a ze jsem puvodne chtela tisicovku usetrit a koupit jen Emitex. Pro priklad jsme rano vyrazily v -12 stupnich, dcera si v zapnutem Aestheticu sundala rukavicky a kdyz jsem ji po cca pulhodine z kocarku vyndala, tak je mela krasne teple.
Docela jsem litovala, ze jsem ho neporidila driv a pripadnemu dalsimu mimi poslouzi hned od autosedacky, pres korbicku kocarku, sportak, golfky a konce treba tim ZAPPem.
dodam, ze jsem ho kupovala ve Spuntiku a mela vedle sebe jak Aesthetic tak Emitex a je to presne tak jak pise Ashley - dokud sem je nemela vedle sebe a neporovnavala tak bych rekla, ze rozdil je jen ta tisicovka. Taky jsem si tam vyzkousela vsechny multifunkcni varianty a barevne kombinace (kterych jenom v zime, kdy radily ty pekne mrazy meli cca 15-20 ks a kazdy jinak barevne kombinovany) a hlavne jsem si ho ozkousela primo do kocarku. Mimochodem poridila jsem ho kolem 1.900,– uz si to presne nepamatuju.
Mimi se nám narodí v srpnu. Koupila jsem pro něho taky fusak Combi od Emitexu. Jednak je teplý a jednak je prodlužovací (to prodloužení je vevnitř ze šusťákoviny - bude se to dobře čistit od botiček), takže malé mimi v něm nebude plavat a další zimu se do něho taky v pohodě vejde. Dá se prát v pračce. Jo a koupila jsem ho v akci za 990,–Kč + 90,–Kč poštovné, což mi přijde skvělá cena http://www.babylife.cz/…robnosti.php?… (v neděli jsemho objednala, v úterý ráno jsme ho už měli doma).
Nevíte náhodou, jestli se dá někde v Brně v obchodě ošahat ten fusak od Aestheticu? Zkoušela jsem ten od Emitexu a přišel mi takový hodně tvrdý, tak bych to chtěla porovnat, jestli se oplatí zainvestovat dvojnásobek do toho Aestheticu. Představovala bych si podobnou měkkost, jako má třeba můj zimní spacák, ale nevím, jestli s takovou představou nejsem totálně mimo mísu. Dík.
Ahoj,
taky bych uvítala tip, kde se dá v Brně vidět fusak Aesthetic na vlastní oči. Dnes jsem byla v Babycaru na Lidické a v Balli na Tomkově náměstí, ale měli jen Emitexy. Sice pěkné, ale zdály se mi opravdu trochu „tuhé“. Aesthetic mě láká, ale dát 2 tis. bez toho, aniž bych si ho mohla ošahat, se mi moc nechce.
Martina
Sama se zeptám, sama si odpovím. Dostala jsem odpověď přímo z Aestheticu, v Brně by měl být fusak k vidění v prodejně Mothercare v Olympii. Teda pardon, ne v Brně ale v Modřicích. ![]()
ahoj holky z Brna, vám, které chcete okouknout fusak Aesthetic chci ušetřit cestu, neboť Mothercare v Olympii je už dáááávno zrušený, k mé velké lítosti.takže bohužel. jinak já jsem sama šťastnou majitelkou onoho úžasného fusaku, který jsem si objednala na dobírku naslepo, poněvadž nejbližší prodejna ,kde je možno ho vyzkoušet je v Prostějově Beruška.chtěli jsme tam jet, ale pak jsem jej objednala přes internet v barvách ladících ke kočáru.musím říct, že mě přesvědčila fotka malé Gottové v tomto fusaku,páč myslím,že žádný šunt by nekupovali
.naše rodina je z fusaku unešená, je úžasně teplý a měkoulinký, ručím krkem,že se nemusíte koupě obávat!!! myslím,že lepší na trhu nenajdete!tak dobře vyberte
!
Ahoj, prosím o radu hlavně majitelky Mutsy kočárků. Nevim, zda pořídit zimní fusak Mutsy nebo Aesthetik
Emitex už jsem vyřadila, ten už jsem měla možnost do kočárku zkusit a je to problém ho tam narvat, je moc tuhý. Díky za rady ![]()