Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všichni, našla jsem na netu tenhle fusak, nemáte s ním někdo zkušenost. nebo neviděla jste ho některá na vlastní oči
http://www.detskyraj.cz/…-zimni-fusak
http://www.detskyraj.cz/…R_Kombi_.jpg
ještě mám dotázek, myslíte, že je lepší tenhle co jde prodloužit nebo stačí tenhle http://foto.dama.cz/…8/18158s.jpg mě se u tohodle líbí barvy
Oprašuju diskusi - páč se blíží zima
Poraďte, jaký fusak na roční dítě do Jane NOmad??? Podotýkám, dítě je větších rozměrů .-))))))))
Děkujuuu
JA bych na tvem miste brala Emitex combi 3v 1, zvlast pokud mas vetsi dite
Nebo Aestetic, ale to uz je cena ponekud jinde a sluzbu udelaji oba stejnou
Mame emitex a jsem max. spokojena
My máme klasický fusak z beránka ještě po manželovi a hřeje bezvadně, velký je taky dost. Jen jsme přešili místo škaredého šusťáku nahoru flanel. Takže doporučuji pohrabat a vyštrachat
![]()
Tinuvien, taky mam berana, ale malej se loni do nej uz nevesel..... holt ja mam obra a dlouhana k tomu......
a mne vyhovovalo ze emitex se da vevnitr omyt, nebo uplne odepnout
Tak my jsme měli loni beránka po mě, ale v létě jsem koupila emitex combi 3v1 a je dost velký, dá se i odepnout spodek a hlavně se dají fuskam prostrčit kšíry.
Máme taky klasiku beránka a zvenku manžestr, koupila jsem ho v obchodě s koj. zbožím, ani to není žádná značka a malej se mě do nomadu pěkně vešel. A to je taky obr, měl v zimě rok a půl a 15 kg a 83 na výšku. Fusak má zhrnovací konec, tak když malej spal, tak jsem to vyhrnula a zapla až ke krku a ještě se to dá zavázat.
Ahojky,
prosím o radu zkušené maminy. Čekám ledňátko a budu kupovat tu fleesovou zavinovačku-fusak od Emitexu do autosedačky. Myslím, že ji využiji i na ven do babyvaku či šátku. Neplánuji kupovat zimní kombinézu. Zároveň mám v plánu koupit fusak 3v1 AESTHETIC. Myslíte, že ho využiji i za rok u ročního mimi?.. Budou mi tato jedna či dvě teplé vrstvy stačit? Nemusím kupovat kombinézu?
V kočárku mám vložnou tašku - dá se fusak nějak uchytit i do vložné tašky, aby s ním mimi neklouzalo?
Díky moc za rady!
Už jsem z těch všech informací zblblá a nechci kupovat zbytečnosti, ale zase chci, aby bylo mimi v teple a v poho.. ![]()
Já mám taky lednové miminko. Silnější overálek jsem teda koupila. Ne takový ten, v kterém není mimi ani vidět a nemůže se hýbat, ale vyteplený byl. Dost jsem ho využila. Aspoň jsem Vojtu nemusela balit do hodně vrstev. A taky později, třeba v březnu když jsem šla ráno s holkou do školky jsem ho do něho dala a jeli sme. Fusak jsem měla taky. Ze začítku jsem měla do korbičky péřový a teť mám Emitex 3v1. Vojtovi bude v lednu 1 rok a fusak určitě využijeme. Do sporťáku určitě. Ten flísový do sedačky jsem neměla takže nevím jestli stačí.
Když sme v lednu vyráželi na procházku tak Vojta měl: oblečení co měl doma, vyteplený overal, flaušovou čepičku, fusak. Jednou bylo -10 a museli sme ven tak jsem mu přidala ještě rychlozavinovačku.
A do vložné tašky myslím uchytit fusak nepotřebuješ. Mimi tam přece bude jenom ležet a moc se ještě hýbat nebude. To bych řešila až ve sporťáku až bude sedět.
Ahoj, mela jsem pro dvojcata aesthetic. Emitexovy bych nedala do tandemu Janepowertwin - zejmena zadni sedacka mela fakt malo mista. Aesthetic se nadherne vytvaroval kolem telicka, dal se ruzne zapinat, takze deti byly jako eskymaci. Je taky prodluzovaci a v nozickach ma sustak, takze se nespini, kdyz nosi dite boticky. Ja dolu pridavala pro lepsi pocit jeste kazdemu kousicek kozesiny
Ale to jen kdyz byly opravdu velike mrazy, deti mely na puncoskach jen ponozkyu a nemeli jsme nanozniky… Prodala jsem oba za vic nez polovinu nakupni ceny, takze zase takova ztrata to nebyla… Ale za ten komfort mi to fakt stalo.
Ahoj, mám opačnou otázku, jsem nezkušená tak prosím o radu: pro mimíse (narodí se v lednu 08) mám zimní kombinézku, zimní zavinovačku od Emitexu do autosedačky, a zimní deku do kočárku z mikrovlákna. Má cenu ještě kupovat fuska nebo ne? Každý, u koho jsem si to ověřovala, říká něco jiného, takže za Vaše zkušenosti budu vděčná - předem moc děkuju!
Ahoj mám dvě děti pokaždě jsem měla fusak a nedokážu si to bez fusaku představid já kdyby mě někdo dal spát ven v mínus pěti a neměla jsem spacák tak umrznu takže fusak považuju za nejdůležitější pak podle teploty deku dospod nebo navrch
ZUZAN
Ahoj, ono jaksi hlavně záleží na tom, jaká bude zima. Jestli jako vloni, tak by se dalo vystačit aj s tou zimní zavinovačkou a teplou dekou, ale jestli bude jako 2005/2006 - až do května mrznout, no tak potěš…Já jsem od přírody pesimista, takže mám nachystaný i ten fusak(s beránkem).
Zavinovacka ti dlouho nevydrzi, maly se bude hybat a rozkope ji. (tedy casem, v lednu asi ne…). Ja bych doporucila radsi fusak do autosedacky a do nej mimi v overalu flisovem, tak jsem jej vozila ja v kocarku i v aute (topili jsem tim padem min.).(mam ale rijnove mimi). Meli jsme ten od emitexu a maly mi tam vesel jeste v 10. mesici, do 8. mesice jsem jej pouzivala do hlubokeho kocarku (Jane), a i ve sportaku se jeste vyuzil. V lete, kdyz bylo zimnejc a my byli na horach, tak mi v nem spal i v cest. postylce. Ten emitex. do autosedacky je asi do 72 cm. My ho tedy vyuzili maximalne.
Priste bych koupila hnd 3 v 1, alespon bych usetrila:-) . Ted na zimu jsem ho musela koupit tak jako tak:-). Maly mi do toho vyse uvedeneho v roce uz nevleze.
Pro maminky s rijnovymi mimi, kupovala jsem pak na jare letni zavinovacku od emitexu a v podstate jsem ji skoro nevyuzila, pokud bylo sychravo a chladno, tak jsem jej stejne radsi soupla do toho fusaku (myslim v kocarku) a tolik jej nenavlíkala, takze nekupujte - je to zbytecne.
pet