FUSAK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
2.1.07 11:41

Ahoj všichni, našla jsem na netu tenhle fusak, nemáte s ním někdo zkušenost. nebo neviděla jste ho některá na vlastní oči
http://www.detskyraj.cz/…-zimni-fusak
 http://www.detskyraj.cz/…R_Kombi_.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.1.07 08:15

ještě mám dotázek, myslíte, že je lepší tenhle co jde prodloužit nebo stačí tenhle http://foto.dama.cz/…8/18158s.jpg mě se u tohodle líbí barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.9.07 18:03

Oprašuju diskusi - páč se blíží zima
Poraďte, jaký fusak na roční dítě do Jane NOmad??? Podotýkám, dítě je větších rozměrů .-))))))))
Děkujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.9.07 18:35

JA bych na tvem miste brala Emitex combi 3v 1, zvlast pokud mas vetsi dite

Nebo Aestetic, ale to uz je cena ponekud jinde a sluzbu udelaji oba stejnou

Mame emitex a jsem max. spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
21.9.07 18:40

My máme klasický fusak z beránka ještě po manželovi a hřeje bezvadně, velký je taky dost. Jen jsme přešili místo škaredého šusťáku nahoru flanel. Takže doporučuji pohrabat a vyštrachat :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.9.07 18:46

Tinuvien, taky mam berana, ale malej se loni do nej uz nevesel..... holt ja mam obra a dlouhana k tomu......
a mne vyhovovalo ze emitex se da vevnitr omyt, nebo uplne odepnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
21.9.07 18:46

Tak my jsme měli loni beránka po mě, ale v létě jsem koupila emitex combi 3v1 a je dost velký, dá se i odepnout spodek a hlavně se dají fuskam prostrčit kšíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.9.07 20:55

Máme taky klasiku beránka a zvenku manžestr, koupila jsem ho v obchodě s koj. zbožím, ani to není žádná značka a malej se mě do nomadu pěkně vešel. A to je taky obr, měl v zimě rok a půl a 15 kg a 83 na výšku. Fusak má zhrnovací konec, tak když malej spal, tak jsem to vyhrnula a zapla až ke krku a ještě se to dá zavázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
30.9.07 09:41

Ahojky,
prosím o radu zkušené maminy. Čekám ledňátko a budu kupovat tu fleesovou zavinovačku-fusak od Emitexu do autosedačky. Myslím, že ji využiji i na ven do babyvaku či šátku. Neplánuji kupovat zimní kombinézu. Zároveň mám v plánu koupit fusak 3v1 AESTHETIC. Myslíte, že ho využiji i za rok u ročního mimi?.. Budou mi tato jedna či dvě teplé vrstvy stačit? Nemusím kupovat kombinézu?
V kočárku mám vložnou tašku - dá se fusak nějak uchytit i do vložné tašky, aby s ním mimi neklouzalo?
Díky moc za rady!
Už jsem z těch všech informací zblblá a nechci kupovat zbytečnosti, ale zase chci, aby bylo mimi v teple a v poho.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.9.07 11:12

Já mám taky lednové miminko. Silnější overálek jsem teda koupila. Ne takový ten, v kterém není mimi ani vidět a nemůže se hýbat, ale vyteplený byl. Dost jsem ho využila. Aspoň jsem Vojtu nemusela balit do hodně vrstev. A taky později, třeba v březnu když jsem šla ráno s holkou do školky jsem ho do něho dala a jeli sme. Fusak jsem měla taky. Ze začítku jsem měla do korbičky péřový a teť mám Emitex 3v1. Vojtovi bude v lednu 1 rok a fusak určitě využijeme. Do sporťáku určitě. Ten flísový do sedačky jsem neměla takže nevím jestli stačí.
Když sme v lednu vyráželi na procházku tak Vojta měl: oblečení co měl doma, vyteplený overal, flaušovou čepičku, fusak. Jednou bylo -10 a museli sme ven tak jsem mu přidala ještě rychlozavinovačku.
A do vložné tašky myslím uchytit fusak nepotřebuješ. Mimi tam přece bude jenom ležet a moc se ještě hýbat nebude. To bych řešila až ve sporťáku až bude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
30.9.07 11:31

Ahoj, mela jsem pro dvojcata aesthetic. Emitexovy bych nedala do tandemu Janepowertwin - zejmena zadni sedacka mela fakt malo mista. Aesthetic se nadherne vytvaroval kolem telicka, dal se ruzne zapinat, takze deti byly jako eskymaci. Je taky prodluzovaci a v nozickach ma sustak, takze se nespini, kdyz nosi dite boticky. Ja dolu pridavala pro lepsi pocit jeste kazdemu kousicek kozesiny :-) Ale to jen kdyz byly opravdu velike mrazy, deti mely na puncoskach jen ponozkyu a nemeli jsme nanozniky… Prodala jsem oba za vic nez polovinu nakupni ceny, takze zase takova ztrata to nebyla… Ale za ten komfort mi to fakt stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.07 12:02

Fusak

Ahoj, mám opačnou otázku, jsem nezkušená tak prosím o radu: pro mimíse (narodí se v lednu 08) mám zimní kombinézku, zimní zavinovačku od Emitexu do autosedačky, a zimní deku do kočárku z mikrovlákna. Má cenu ještě kupovat fuska nebo ne? Každý, u koho jsem si to ověřovala, říká něco jiného, takže za Vaše zkušenosti budu vděčná - předem moc děkuju!

• Citovat
  • Upravit
2596
18.10.07 13:08

Ahoj mám dvě děti pokaždě jsem měla fusak a nedokážu si to bez fusaku představid já kdyby mě někdo dal spát ven v mínus pěti a neměla jsem spacák tak umrznu takže fusak považuju za nejdůležitější pak podle teploty deku dospod nebo navrch
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
18.10.07 13:39

Ahoj, ono jaksi hlavně záleží na tom, jaká bude zima. Jestli jako vloni, tak by se dalo vystačit aj s tou zimní zavinovačkou a teplou dekou, ale jestli bude jako 2005/2006 - až do května mrznout, no tak potěš…Já jsem od přírody pesimista, takže mám nachystaný i ten fusak(s beránkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
20.10.07 23:09

Zavinovacka ti dlouho nevydrzi, maly se bude hybat a rozkope ji. (tedy casem, v lednu asi ne…). Ja bych doporucila radsi fusak do autosedacky a do nej mimi v overalu flisovem, tak jsem jej vozila ja v kocarku i v aute (topili jsem tim padem min.).(mam ale rijnove mimi). Meli jsme ten od emitexu a maly mi tam vesel jeste v 10. mesici, do 8. mesice jsem jej pouzivala do hlubokeho kocarku (Jane), a i ve sportaku se jeste vyuzil. V lete, kdyz bylo zimnejc a my byli na horach, tak mi v nem spal i v cest. postylce. Ten emitex. do autosedacky je asi do 72 cm. My ho tedy vyuzili maximalne.

Priste bych koupila hnd 3 v 1, alespon bych usetrila:-) . Ted na zimu jsem ho musela koupit tak jako tak:-). Maly mi do toho vyse uvedeneho v roce uz nevleze.

Pro maminky s rijnovymi mimi, kupovala jsem pak na jare letni zavinovacku od emitexu a v podstate jsem ji skoro nevyuzila, pokud bylo sychravo a chladno, tak jsem jej stejne radsi soupla do toho fusaku (myslim v kocarku) a tolik jej nenavlíkala, takze nekupujte - je to zbytecne.

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport