Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj!
Termoobal na láhev (obyčejný, nemyslím na baterky nebo elektro) se vyplatí koupit nebo ne?
Na jak dlouho udrží teplotu, má to vůbec cenu?
Děkuju moc za reakce.
Zu
Ahoj,
podle zkušeností, klasický termoobal např. od SCARLETT udrží láhev cca 3 hodiny vlažnou..
Termotaška od Aventu je lepší, ale taky cenově je to o něčem jiným ![]()
Jarka a Nikolka
No, já jsem si ho koupila. U synka jsem ho měla, a využila jsem ho. Třeba když jsem do něj dala večer horký čajík, tak byl - když se v noci vzbudil - akorát na pití. Jinak jsem ho nevyužila.
Já jsem ho využila, jen když jsem s malým šla někam ven a věděla jsem že bude tak do 1 hodinky chtít papat ( měl UM) ,ale jinak jsem nosila termosku a tak půlhodinku před jídlem nalila do flaška, nechal patřičně vychladnout a namíchala UM. Jinak jsem ho téměř nevyužila. Čaj teď malý pije v normální pokojové teplotě, takže to zvaž.
Ahoj,
já bez termoobalu neudělám ani ránu. voda mi v tom vydrží teplá i tři hodiny. Jasně, že pak už je vlažná, ale pořád dobrá pro UM. Mám doma jeden pro dvě láhve od Bočka. A hlavně když jedu busem k našim do jiného města tak se mi hodí. Nemůžu so jí vynachválit.Faktem je, že vím jak malá jí a kdy asi dostane hlad, takže voda pak není ani horká ani studená.
Využiješ když jdeš třeba jen do parku, do obchodu a potřebuješ porkýt to jedno krmení. Když tu vodu zahřeješ na bod varu tak vydrží 3 hodiny - po těch 3 h je akorát na UM. Pokud ale jedeš na celý den je lepší nerezová termoska - tam vydrží voda teplá i 24h. Já teda využívám stoprocentně obojí. Tak zvaž.
AHOJ,
už tu byla zmiňovaná termo taška od Aventu a můžu říct,že sice stojí kolem 600,–,ale jsem s ní maximálně spokojená.Dají se do ní dát i dvě velké tlusté flašky a ještě je tam přihrádka na drobnosti.Taška je přes rameno a omyvatelná.Mám hodně špatnou zkušenost a obalama s polystyrenu,pro.když se tam něco vylije,velmi špatně se to umývá a zvlášť od mlíka pok docela nevoní.Jediný o kom vím,že dělá ty omyvatelné vnitřky je Avent.Krom termo tašky i termoobaly.
Zu,
jen jsem nakoukla a chci ti říct, že já si obal koupila. Plně kojím, tak jsem ho ještě nikdy nepoužila a myslím, že už ho možná potřebovat nebudu. Není to jen termoobal, ale i kosmetika, neodhadnuté velikosti oblečení koupených do zásoby (třeba v zimě s krátkým rukávem) a plno dalších věcí. Tím ti chci říct, že nemá cenu kupovat nic dopředu. Plno věcí taky dostaneš. Když potom zjistíš, že ti něco chybí, není problém to koupit ihned. Myslím, že nic není nedostatkové. Dopředu si kup jen pidivýbavičku a klidně hromady plenek.
Vím, že je to hrozný lákadlo a říkáš si, že to koupíš teď, když máš peníze, ale já (možná proto že mám velké oči a nikdo mi neporadil) plno věcí vůbec nepoužila. Jó, jestli bydlíš na samotě u lesa a do města se dostaneš jednou za měsíc, tak nakup.
Hodně štěstí. Věra
Věro díky moc!!
I ostatním.
Někdy se nad sebou musím zamýšlet, určitě mám velké oči jak to říkáš a první mimo teda je lákadlo.
Díky, zamyslím se! ![]()
Zu
Termobox (na dvě tlusté láhvě nebo 4 přesnídávky) od Avent můžu doporučit. Nemá chybu. Je na uchování jak teplého čaje nebo chlazených potravin - jogurt apod. Cena je vyšší, ale kvalitou a využitím se nedá srovnávat s polystyrenovým válečkem.
Tak pro mě to cenu mělo, využívala sem ho. Udrží teplé cca 3h.
my teď používám neoprénovej nasazovací obal (manžel tomu říká kondom
) a ty tři hodiny máme také klid
........
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.mimibazar.cz www.playonline.cz www.games007.cz
Ahoj,
můžu se jen zeptat těch co mají zkušenosti s termoobalem od aventu, zda se do něj vejde i Avent Kouzelný hrneček 340 ml - Magic SPORT?
Díky za odpověď