Španělské houpací sítě - poradíte mi?

15319
1.6.06 13:19

Španělské houpací sítě - poradíte mi?

Ahoj, objevila jsem na stránkách http://www.styltex.com/ různé houpací sítě pro miminka, uvažuji o síti Bambi, houpačce Koala nebo houpačce Panda. Nemáte někdo zkušenost s některou z nich? A kterou byste doporučili?
První dítě mi prořvalo první dva měsíce a jediné, co někdy zabíralo, bylo pohupování na nohách, které jsem měla položené na balónu na cvičení, ale je to dost otravné a omezující, tak jsem si říkala, jestli nekoupit nějakou tu houpačku či síť.
Kolébka mi přijde nepraktická, i když s ní nemám osobní zkušenost, takže taky nevím, jestli je dobré ji mít.
Díky, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3025
1.6.06 13:25

Páni, super tip! Ten náš rarach taky vyžaduje věčné houpání… ach jo, jsem vyřízená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.06 13:35

No myslím, že když se k síti nebo houpačce ještě přiváže delší šňůrka, tak se tak dá třeba i vařit. :D Jedna moje příbuzná měla dítě v pojízdném koši, vyrobeném z koše na prádlo, a vařila tak, že stála na jedné noze a tou druhou vozila košík. :D Houpačka se vydrží sama houpat dýl na jedno zatažení šňůrkou, no ne? :wink:
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
1.6.06 13:47

Naši známí už byli úplně hotoví z houpání 7 kg těžkého mimi, tak ho položili do pojízdného košíku, obložili vycpanýma chňapkama (jakože maminčiny ručičky). Dítě řvalo.
Tak přivázali na šňůrku lustr :D a houpali s ním.
Dítě: houpe se lustr = houpu se já = budiž, milostivě usnu. :D :D :D :D .
Přísahali, že je to pravda. :o :o . M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.6.06 13:50

Ahoj,
my jsme si poridili takovou jakoby nizkou kolibku, vlastne vypadala trochu jako autosedacka, ale dite v ni lezelo a dalo se to i zablokovat proti houpani. A davaly se k tomu i ksiry.Kdyz byl Honzik maly tata hlidal tim stylem, ze nohou houpal a koukal na TV:-)
U nas jsem to videla jen bazaru a my to koupili v polsku asi za 500. Je to lepsi mit mimi polozene v tom nez na zemi ikdyz na dece, kdyz uz je trosicku pohyblivejsi. Na inetu to mozna nekde bude, ale nezajimala jsem se o to.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
1.6.06 13:52

Makino, tak to je super:). To s tím stáním na jedný noze je docela síla… Já jím tak, že jednou nohou ho houpu v autosedačce… A hltám co to jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.06 13:57

To s tím lustrem musím zkusit, to je fakt síla. :D :D :D
Ještě jsem zapomněla napsat, že mám trochu strach o páteř, ale mimino by mělo být v té síti v klubíčku, tak by to vadit nemuselo, ne???
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
1.6.06 15:43

A nemate strach, ze kdyz ho zvyknete na houpani, tak uz pak to bude chtit porad a v postylce pak bude rvat? Moji znami si prave naucili mimco uspavat houpanim na mici )na tom velkem) a pak probrecel dve noci nez si zvykl na postylku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
1.6.06 16:10

My uspáváme houpáním na míči… ale lepší než vůbec neuspat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
1.6.06 16:32

Ahoj,
ja myslim, že tyhle houpačky můžou být pro miminka, co neusnou samy v postýlce, bezva.
Kromě těhle cos vypsala (dovozci jsou houpacisite.cz) teď nově existuje jiná houpačka, vyrábí ji Pechovi ale zatím ji můžeš sehnat co vím jen na http://www.vbavlnce.cz/index.php?…
Oproti těm přechozím v ní miminko neleží na rovné podložce, ale je jakoby schoulené.
A jestli máš doma šátek, tak můžeš zkusit udělat jednoduchou kolíbku doma v postýlce, jeden konec přivážeš do čela a druhý do noh a je to. Ale musíš sedět a houpat, samotný bych v tom mimi nenechávala, i když může sklouznout jen do postýlky :)
Pa,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.06 21:50

Věrko, moc děkuji za tip i všem ostatním za příspěvky. Ještě se zkusím někde mrknout, jestli nemají vyfocenou tu síť od Pechů v jiném úhlu, abych věděla, jak vypadá z boku. Ale ta bambi a koala taky nemají rovná záda, ne? Myslím, že jen panda, ta má i matraci.
A strach ze zvyku na houpání nemám, opravdu je to pořád lepší než dítě, co řve v jednom kuse. To moje první mimčo řvalo i po probuzení, prostě dcerka potřebovala pořád nosit a konejšit, pak se přišlo na to, že je to špatnou reakcí na očkování z porodnice, doktorka očkování propíchla, vymačkala hnis a o dost se to zlepšilo. Ale i pak bych síť uvítala. A houpání jsme opustili postupně, nenásilně, dcerka se naučila usínat v kočárku na zahradě sama bez mé přítomnosti a poté i v postýlce. Tak jsem zvědavá, jak to půjde tomu druhému prckovi. :)
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.06 22:23

už jsem to našla, kdo máte zájem o hacku a jiné pomůcky, mrkněte na http://www.babyvak.cz/, mám od nich kojící polštář a je super.
 eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.6.06 16:20

V Něžné náruči rodičů od E.Kiedroňové je obrázek, jak zavázat dítě do postýlky do houpačky vytvořené z prostěradla a přivázané za 4 rohy postýlky. Po mimčem má být polštář - prý se sklidní. My používali asi do 6 týdnů polštář pro kojence a malý spinkal jako andílek. Prý na tvrdém nechtějí spát a náš mladší nechce ani froté prostěradlo - je moc hrubé. Jakmile se mu podaří dostat na prostěradlo, je vzrhůru+jakmile spí na zádech - to nesnáší a musela bych ho taky pořád nosit. Takhle je v poho a spí.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.6.06 16:27

Eviah,

můžu se zaptat, jak v tom babyvaku nosíš dítě??? Mě se vůbec nedaří ho tam dát aby neřval jako tur :(

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.6.06 08:36

Ahoj Sendy, trochu nám doma zlobí počítač, tak odpovídám až teď. Díky za tip na knížku, je zajímavá.
Já jsem první mimčo měla v babyvaku až v půlroce, protože dřív jsem na něj nějak nenatrefila, bohužel. A nepostupovala jsem tak, že bych si nejprve dala vak a pak se do něj snažila nasoukat dítě, to jsem si nějak neuměla představit ani podle obrázků, ale podle rady sestřenice od manžela, od níž jsem měla vak půjčený, jsem vak rozložila na pohovku, do něj našikmo položila mimčo a vak pak navlíkla na sebe. Možná to není nejlepší způsob, ale jinak mi to prostě nešlo a mně to docela vyhovovalo, možná někdo poradí lepší metodu.
Hodně štěstí při zkoušení!
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí