Černá barva mi prý nesedí – jak byste reagovaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
495
14.9.26 11:40
@Vanilkaaa píše: Více

I světlým blondýnám? Moc dobře se v černé necítím. :think: Třeba modrá je jiný level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17161
14.9.26 12:40
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

já třeba černou miluju a nenechám si ji vzít. Jsem taky polozrzka a naopak si myslím, že o to víc mi sluší. A nikdo to nerozporuje, neb se nikoho neptám :lol: Nosím černou (90% všeho oblečení, dokonce bych řekla, že s přehledem i 95%) mnoho let, asi nějakých 20-22let :nevim: takže je spíše „Jééé ty máš barvy!“ nebo „Ježiš tobě ta zelená tak sluší, škoda že nenosíš barvy častěji.“… :lol:

Neřeš to, nos co je tobě pohodlné a okolí si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.9.26 12:54
@Černá Madonna píše: Více

Některé kosi už teď a Ty s bernardýnem nikde. :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.26 13:51

Opravdu ne. Jsem jarní typ a když ji mam u obličeje, tak je to hrozné. Někdo už to tady taky psal.

• Citovat
  • Upravit
1233
14.9.26 13:55

Těžko říct takhle od stolu, bez fotografie, ale noste to, v čem se cítíte dobře.
Já zase nosím hodně barvy (červenou, žlutou, hnědou, růžovou atd.) a černou skoro vůbec a je mi tak nějak fuk, co si kdo myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
14.9.26 13:58
@Anonymní píše: Více

A sobě se líbíš? Tak si nos, co chceš. Mně třeba černá taky moc nesluší (nejsem rez, ale bledá, a vypadám pak starší, unavenejší), nosím ji ale občas taky, no, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
14.9.26 15:02

Černá vynikne na tom, kdo má v obličeji hodně kontrastu.
Hodně tmavé/hodně světlé vlasy + obočí, to samé oči a rty.
Za mně ať si nosí kdo chce jakoukoliv barvu a u takových řečí je fajn poděkovat za podnět a nechat to plavat : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
14.9.26 21:51

Pokud jste přírodní zrzka, tak budete hodně světlá a nejspíš s docela malým kontrastem. Takže vám černá slušet nebude. To je jeden fakt. A lidé, co mají pro tohle cit, to prostě budou vnímat. Ale nemusíte se tím trápit. Černá ve skutečnosti sluší málokomu… A hlavně: není to podstatné. Pokud vy chcete být zrzka v černé, tak buďte. Když se v tom cítíte dobře, tak je jedno, jestli vám to sluší. Ona to není vaše povinnost, aby vám to slušelo… Já třeba vím, co jsem za roční období v typologii a vím, které barvy jsou „moje“. A opravdu v nich vypadám úplně jinak, než třeba v černé, sytě rudé, řvavě oranžové… Ale vůbec to neznamená, že si nekoupím sytě rudé šaty, když se mi budou líbit. Prostě je budu nosit s tím, že i když jsou na světě barvy, co mi lichotí víc, tak tyhle šaty se mi líbí a jednoduše je nosit chci… Poznámky na to, co vám sluší a nesluší, si nemusíte brát osobně. Je to jen názor. Vždycky se dá říct: „Díky za názor, neptala jsem se.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
15.9.26 07:23

To si nemyslím. Někomu prostě fakt nesluší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
15.9.26 07:25
@zmrzlik píše: Více

Modrou mám ráda, ale světle modrou. Třeba námořní modř neee :D
A šedou, růžovou. Nedám ale žlutou a červenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.9.26 09:49
@arinecka píše: Více

Nápodobně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
15.9.26 10:42

@zmrzlik :kytka: A ještě nemám ráda oranžovou teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.9.26 12:32
@arinecka píše: Více

No vidíš, nejsi já? :P :mrgreen: A červenou teda. Letni typ, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
15.9.26 12:43
@zmrzlik píše: Více

Máme to stejný no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.9.26 14:34

Možná se poraď s kadeřnicí- určitě má více zkušeností a třeba i nějaké fotky ukáže, poradí.. dnes už i na mobilu si nějaké montáže jde udělat, abys mohla realisticky TY a Tví blízcí zvážit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová