Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Každý má nosit to v čem se cítí dobře a neposlouchat žvásty druhých. Jiné kámošce se na tobě nebude zase třeba líbit žlutá, nebo zelená.
Tak pokud más výrazně světlou pleť, tak opravdu těmto typům cerna moc nesedi.
@Svistice píše: VíceÚplně světla nejsem. Jinak právě ta kámoška je velmi světlá, blond vlasy a černou nosí taky
@Svistice no, já teda mám až bílou pleť a černá se na mě všem líbila. Nosila sem dlouho i černé vlasy ![]()
Nosíš jen černou nebo nějak kombinuješ? Se kamarádky zeptej, co konkrétně se ji nelíbí a proč. Nedávno jsem četla článek, že Italky si nikdy nedají pouze černou na sebe. Pokud chce být od ramen k patě v černém. Tak to má alespoň nějakým šátkem rozstřelit tu černou.
To se takhle nedá absolutně posoudit. Ono to bude o celkovém vyznění outfitu. A nebo to kamarádka myslela všeobecně, že ti černá nesluší vůbec?
U nás žila mladá paní, která měla černé dlouhé vlasy. Všechno oblečení jen černé a výrazně černé líčení. My jsme se sem přistěhovali, neznala jsem ji. Jsem si myslela, že je nějaká kartářka, která má 55+. Ona měla jen kolem 35. Tou černou si přidávala nepěkně roky a hrubost/drsnost. Jestli nemyslí kamarádka něco takového.
Tak vetsina zenskych se schovava v cerny. Me to spis prijde skoda, kdyz je tolik barvicek. Ja treba cernou skoro vubec nenosim, pro me je to nuda a nelibi se mi. Jestli se cela zahalujes do cerny, tak to asi fakt nebude ono
@Quinn7 píše: Více
Vůbec ne, když mám třeba černou nahoře, tak modré džíny atd a zase naopak
Já bych to asi tak nehrotila
Pokud se v černý cítíš dobře, tak bych ji normálně nosila. Navíc polozrzky v černý podle mě vypadají často fakt dobře ![]()
Já mám taky ráda černou a byly časy, hlavně teda v mládí, kdy jsem jí nosila celkem hodně. ![]()
Já bych se na ní vyprdla a nosila bych to, co se mi líbí a v čem je mi fajn. ![]()
Třeba zrovna takové černé spodní prádlo, mi přijde hodně sexy.
Ahoj, dnes mi kámoška řekla, že za ní mi černá barva oblečení nesedí. Jsem polozrzka. Vím, že řeším kravinu, a že to mám nechat být, ale já to řeším pořád a myšlenky nedají pokoj. Jinak vidím spoustu zrzek nosit černou
Nedělám si srandu, opravdu nad tím přemýšlím
jak byste reagovaly vy?