Černá barva mi prý nesedí – jak byste reagovaly?

Anonymní
13.9.26 17:31

Prý mi černá nesedí

Ahoj, dnes mi kámoška řekla, že za ní mi černá barva oblečení nesedí. Jsem polozrzka. Vím, že řeším kravinu, a že to mám nechat být, ale já to řeším pořád a myšlenky nedají pokoj. Jinak vidím spoustu zrzek nosit černou :nevim: Nedělám si srandu, opravdu nad tím přemýšlím :,( jak byste reagovaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15129
13.9.26 17:35
@Anonymní píše: Více

Každý má nosit to v čem se cítí dobře a neposlouchat žvásty druhých. Jiné kámošce se na tobě nebude zase třeba líbit žlutá, nebo zelená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33149
13.9.26 17:38

Tak pokud más výrazně světlou pleť, tak opravdu těmto typům cerna moc nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.26 17:43
@Svistice píše: Více
Úplně světla nejsem. Jinak právě ta kámoška je velmi světlá, blond vlasy a černou nosí taky 8)
  • Citovat
  • Upravit
3748
13.9.26 17:45

@Svistice no, já teda mám až bílou pleť a černá se na mě všem líbila. Nosila sem dlouho i černé vlasy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9772
13.9.26 17:50

Nosíš jen černou nebo nějak kombinuješ? Se kamarádky zeptej, co konkrétně se ji nelíbí a proč. Nedávno jsem četla článek, že Italky si nikdy nedají pouze černou na sebe. Pokud chce být od ramen k patě v černém. Tak to má alespoň nějakým šátkem rozstřelit tu černou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21922
13.9.26 17:55

To se takhle nedá absolutně posoudit. Ono to bude o celkovém vyznění outfitu. A nebo to kamarádka myslela všeobecně, že ti černá nesluší vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
13.9.26 17:57

@boball přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9772
13.9.26 18:02

U nás žila mladá paní, která měla černé dlouhé vlasy. Všechno oblečení jen černé a výrazně černé líčení. My jsme se sem přistěhovali, neznala jsem ji. Jsem si myslela, že je nějaká kartářka, která má 55+. Ona měla jen kolem 35. Tou černou si přidávala nepěkně roky a hrubost/drsnost. Jestli nemyslí kamarádka něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
13.9.26 18:03

Tak vetsina zenskych se schovava v cerny. Me to spis prijde skoda, kdyz je tolik barvicek. Ja treba cernou skoro vubec nenosim, pro me je to nuda a nelibi se mi. Jestli se cela zahalujes do cerny, tak to asi fakt nebude ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
13.9.26 18:05

@Quinn7 mě přijde černa sexy.
Teda u šatů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.26 18:08
@Quinn7 píše: Více

Vůbec ne, když mám třeba černou nahoře, tak modré džíny atd a zase naopak

• Citovat
  • Upravit
36
13.9.26 18:10

Existuje barevná typologie. Nech si ji udělat a budeš vědět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.9.26 18:32

Já bych to asi tak nehrotila :) Pokud se v černý cítíš dobře, tak bych ji normálně nosila. Navíc polozrzky v černý podle mě vypadají často fakt dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17252
13.9.26 19:06

Já mám taky ráda černou a byly časy, hlavně teda v mládí, kdy jsem jí nosila celkem hodně. :pankac:
Já bych se na ní vyprdla a nosila bych to, co se mi líbí a v čem je mi fajn. :P
Třeba zrovna takové černé spodní prádlo, mi přijde hodně sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová