Psa píchla vosa

Anonymní
29.3.11 12:27

Psa píchla vosa

Prosím o radu, mám psa, píchla ho vosa či včela a má oteklou tlamu i hlavu. Jak mu pomoci? Můžu mu dát protialergický prášek co má dcera?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
29.3.11 12:28

Zavolej na veterinu co nejdřív nebo tam rovnou zajeď,aby mu to neoteklo jěště víc a on nemohl dýchat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.3.11 12:29

Já bych zavolala k veterináři a zeptala se přímo jeho, pro jistotu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.11 12:30

Je to 30tikilovej pes a malá prášky bere od 3 let. Veterinářka je tady až od 17 hodin :-(

• Citovat
  • Upravit
26093
29.3.11 12:31

Telefonní číslo na ni nemáš? Nebo zavolat jakýmukoliv jinýmu veterináři, nemusí to být ten, ke kterýmu normálně chodíte… ;-) Na netu si vyjeď veterináře a nějakýmu zavolej, třeba aspoň narychlo poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.11 12:32

zavolej jakymukoliv…nekam na polikliniku..a res rychle..muze se i udusit jestli ti takhle rychle otika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.3.11 12:37

Rychle volat veterináře (jakéhokoliv, nejen svého) - a LEDOVAT. Chladit, připlácni mu na to - co já vím - mraženou zeleninu z mražáku - prostě chladit. Hlavně jednej, ať se pes neudusí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.11 12:58

No ledovat mě to taky napadlo, doteď jsme ledovaly, více mu to neotéká, už i běhá po zahradě, tak snad dobré… No jeho 1 setkání s tímto hnusným hmyzem, píchla ho dovnitř do levé tváře, místo jsem našla, krk bez otoku, jen vypadá děsivě a je mi ho mooooc líto

• Citovat
  • Upravit
17310
29.3.11 13:06
Anonymní píše:
No ledovat mě to taky napadlo, doteď jsme ledovaly, více mu to neotéká, už i běhá po zahradě, tak snad dobré… No jeho 1 setkání s tímto hnusným hmyzem, píchla ho dovnitř do levé tváře, místo jsem našla, krk bez otoku, jen vypadá děsivě a je mi ho mooooc líto

Stejně se co nejdřív dostav k vašemu veterináři a pro jistotu zavolej na nějakou kliniku.Rádi ti poradí :wink: Vypadá to,že budeš mít psa alergickýho,když ti takhle otekl tak by jsi nějaký ty léky na to doma měla mít :wink: Tchánů labík pořád vosy chytá do tlamy a už ho milionkrát píchla,nikdy teda neotekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.11 13:11

veterinar dava tusim kalciovku..ale uz si nejsem jista…na doma vam da leky..jestli ma alergii tak to muze byt priste klidne horsi a je lepsi byt pripraven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
29.3.11 13:28

Radeji bych nekam zajela na injekci. Me postipaly psa vcely, ale hodne, malem umrel, musel byt na kapackach, ale prezil. U vas to urcite nebude tak dramaticke…
Prasek mu klidne dej, je to velkej pes, me vet rikal, ze pro jistotu se dat muze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.3.11 15:08

Ahoj, jestli je v pohodě, nenatejká, běhá, tak bych neplašila :nevim: Takových věcí se ještě stane :-) Náš když byl malej, píchla ho včela do kulky a to žihadlo tam ještě nechala, pak vypadal, jako kdyby mu tam někdo přišil balón :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.3.11 17:35
zuzouš píše:
Ahoj, jestli je v pohodě, nenatejká, běhá, tak bych neplašila :nevim: Takových věcí se ještě stane :-) Náš když byl malej, píchla ho včela do kulky a to žihadlo tam ještě nechala, pak vypadal, jako kdyby mu tam někdo přišil balón :mrgreen:

Nemůžeš srovnávat oteklou hlavu a oteklý kulky :mrgreen: :wink: Ta hlava a huba je fakt nebezpečná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.11 17:43
verenika píše:
zuzouš píše:
Ahoj, jestli je v pohodě, nenatejká, běhá, tak bych neplašila :nevim: Takových věcí se ještě stane :-) Náš když byl malej, píchla ho včela do kulky a to žihadlo tam ještě nechala, pak vypadal, jako kdyby mu tam někdo přišil balón :mrgreen:
Nemůžeš srovnávat oteklou hlavu a oteklý kulky :mrgreen: :wink: Ta hlava a huba je fakt nebezpečná :-?

i kdyz u chlapecku to uzce souvisi :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.11 17:54

No náš otekl sice hůř než jezevčice, otekl, tak celkově přes celou hlavu, že fakt z něj byl buldog s čínskýma očima, ale krk byl nenateklý, už splaskává, blbne, štěká, hlídá, takže naštěstí Ok. Snad si už dá pozor :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný