Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zavolej na veterinu co nejdřív nebo tam rovnou zajeď,aby mu to neoteklo jěště víc a on nemohl dýchat ![]()
Já bych zavolala k veterináři a zeptala se přímo jeho, pro jistotu… ![]()
Je to 30tikilovej pes a malá prášky bere od 3 let. Veterinářka je tady až od 17 hodin ![]()
Telefonní číslo na ni nemáš? Nebo zavolat jakýmukoliv jinýmu veterináři, nemusí to být ten, ke kterýmu normálně chodíte…
Na netu si vyjeď veterináře a nějakýmu zavolej, třeba aspoň narychlo poradí…
zavolej jakymukoliv…nekam na polikliniku..a res rychle..muze se i udusit jestli ti takhle rychle otika…
Rychle volat veterináře (jakéhokoliv, nejen svého) - a LEDOVAT. Chladit, připlácni mu na to - co já vím - mraženou zeleninu z mražáku - prostě chladit. Hlavně jednej, ať se pes neudusí!!
No ledovat mě to taky napadlo, doteď jsme ledovaly, více mu to neotéká, už i běhá po zahradě, tak snad dobré… No jeho 1 setkání s tímto hnusným hmyzem, píchla ho dovnitř do levé tváře, místo jsem našla, krk bez otoku, jen vypadá děsivě a je mi ho mooooc líto
Anonymní píše:
No ledovat mě to taky napadlo, doteď jsme ledovaly, více mu to neotéká, už i běhá po zahradě, tak snad dobré… No jeho 1 setkání s tímto hnusným hmyzem, píchla ho dovnitř do levé tváře, místo jsem našla, krk bez otoku, jen vypadá děsivě a je mi ho mooooc líto
Stejně se co nejdřív dostav k vašemu veterináři a pro jistotu zavolej na nějakou kliniku.Rádi ti poradí
Vypadá to,že budeš mít psa alergickýho,když ti takhle otekl tak by jsi nějaký ty léky na to doma měla mít
Tchánů labík pořád vosy chytá do tlamy a už ho milionkrát píchla,nikdy teda neotekl ![]()
veterinar dava tusim kalciovku..ale uz si nejsem jista…na doma vam da leky..jestli ma alergii tak to muze byt priste klidne horsi a je lepsi byt pripraven ![]()
Radeji bych nekam zajela na injekci. Me postipaly psa vcely, ale hodne, malem umrel, musel byt na kapackach, ale prezil. U vas to urcite nebude tak dramaticke…
Prasek mu klidne dej, je to velkej pes, me vet rikal, ze pro jistotu se dat muze…
Ahoj, jestli je v pohodě, nenatejká, běhá, tak bych neplašila
Takových věcí se ještě stane
Náš když byl malej, píchla ho včela do kulky a to žihadlo tam ještě nechala, pak vypadal, jako kdyby mu tam někdo přišil balón ![]()
zuzouš píše:
Ahoj, jestli je v pohodě, nenatejká, běhá, tak bych neplašilaTakových věcí se ještě stane
Náš když byl malej, píchla ho včela do kulky a to žihadlo tam ještě nechala, pak vypadal, jako kdyby mu tam někdo přišil balón
Nemůžeš srovnávat oteklou hlavu a oteklý kulky
Ta hlava a huba je fakt nebezpečná ![]()
verenika píše:zuzouš píše:Nemůžeš srovnávat oteklou hlavu a oteklý kulky
Ahoj, jestli je v pohodě, nenatejká, běhá, tak bych neplašilaTakových věcí se ještě stane
Náš když byl malej, píchla ho včela do kulky a to žihadlo tam ještě nechala, pak vypadal, jako kdyby mu tam někdo přišil balón
![]()
Ta hlava a huba je fakt nebezpečná
i kdyz u chlapecku to uzce souvisi
![]()
No náš otekl sice hůř než jezevčice, otekl, tak celkově přes celou hlavu, že fakt z něj byl buldog s čínskýma očima, ale krk byl nenateklý, už splaskává, blbne, štěká, hlídá, takže naštěstí Ok. Snad si už dá pozor ![]()
Prosím o radu, mám psa, píchla ho vosa či včela a má oteklou tlamu i hlavu. Jak mu pomoci? Můžu mu dát protialergický prášek co má dcera?