Bezohlední sousedi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zmrzlik
24.3.11 20:01

bezohlední sousedi

Dobrý večer všem.Mám problém a nevím jak jej vyřešit.Máme bezohledné sousedy.Jsou to starší lidi,barák i okolí plné koček,smradu od nich jde hafol,barák vytápí mokrým dřevem,které kradou v lese a čudí nám do zahrady.Nemůžem mít ani okna otevřený,jimak nám ten smrad leze do baráku.Prádlo musím sušit jen doma,ven nehrozí.Krmí tu kočky z okolí,tak se to tu přemnožuje,všude smrad. :pocitac: Jezdí k nim exekutoři vymáhat peníze co dluží.Ještě jsou na nás sousedi drzí a smějou se nám do obličeje,když chceme,aby nám přestali čudit do oken a nekrmili cizí kočky,který se tu přemnožují.Odstěhovat se nemůžu,není kam a taky proč,my nikoho neobtěžujem.TAk bych byla moc ráda,kdyby jste některá věděla,co můžu podniknout,aby nám přestali ztrpčovat život.Obecní úřad jim domluví a jinak nic,sousedi to mají na háku.Díky za případné rady. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2785
24.3.11 20:32

Já bych jim koupila nějakou dobrou lahvinku vínka a zkusila se s nimi rozumně domluvit..třeba by to zabralo-alespoň toho krmení koček by mohli nechat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.3.11 20:35

Nejhorší ze všech pozemských katastrof je srážka s blbcem… Upřímnou soustrast. :-? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
24.3.11 20:38

co nakrmit kočičky nějakou dobrotou? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.3.11 20:38

Jestli nepomůže obecní úřad, ani domluva, pohrozte jim žalobou, a pokud si nedají říct, nic jiného vám asi nezbyde…Sousedi vás nesmí obtěžovat zápachem, kouřem…Soud jim to zakáže a když nepřestanou, budou dostávat pokuty tak dlouho, dokud si nedají říct. Jestli budou mít nervy i na tohle, tak už fakt nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
24.3.11 20:41

A co si pořídit velkýho pejska… a kočičky už nebudou přemnožený. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
24.3.11 20:45
bekky píše:
A co si pořídit velkýho pejska… a kočičky už nebudou přemnožený. :mrgreen: :mrgreen:

Jo, to je bezva řešení, asi jako je trávit, no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
24.3.11 20:47

bekky máme labradorku,ale oa je krmí před barákem a psa máme na dvoře,chrápou nám před domem na parapetu :poblion: kocouři značkují okolí,hnus.Lahvinku ne,u nich by to nepomohlo a ten smrad bych tam nevydržela,v baráku mmají dalších deset nebo kolik koček,je to cítit kolem kočičincama.Už jsme jim kolikrát pomohli s elektrikou,když je pro neplacení odpojili a sekačku půjčili,to jsme byli dobří,ale jak jsem po dlouhé době řekla dost,že už elektriku ne,tak nám tu dýmí a znepříjemnují život.jinak všem děkuji za rady :palec:

• Citovat
  • Upravit
18305
24.3.11 20:55

Existuje nějaký medikament pro chemickou kastraci koček, přidává se to do masitého žrádla… Akorát si nevzpomenu, jak se to jmenuje… Holt už mám svoje roky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
24.3.11 20:57
Jura007 píše:
Existuje nějaký medikament pro chemickou kastraci koček, přidává se to do masitého žrádla… Akorát si nevzpomenu, jak se to jmenuje… Holt už mám svoje roky :zed:

sem s ním jurko,taky potřebji nakrmit sousedky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
terdule píše:

U našich jich bylo jednu chvíli taky plno a ten bordel po nich, kňourání- fuj. Kdyby nebyl pes, nejraději by jsem tam něco dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik

Juro díky :hug: zeptám se po tom nebo se podívám na netu :palec:

• Citovat
  • Upravit
23847
24.3.11 21:00
Vivik píše:
bekky píše:
A co si pořídit velkýho pejska… a kočičky už nebudou přemnožený. :mrgreen: :mrgreen:
Jo, to je bezva řešení, asi jako je trávit, no… :roll:

Bych spíš otrávila ty sousedy (třeba lahvinkou), to by bylo jistější :mrgreen:
Njn, to máte těžký, tak snad jedině ty soudy, nebo se modlit, aby jim v exekuci zabavili celý barák a vydražil to někdo rozumný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
24.3.11 21:00
bertík28 píše:
terdule píše:
U našich jich bylo jednu chvíli taky plno a ten bordel po nich, kňourání- fuj. Kdyby nebyl pes, nejraději by jsem tam něco dala.
a jak se jich zbavili?no to mrančení v noci zase bude,to je vždycky hnus :pocitac: :pocitac:
bertík28 píše:
terdule píše:
U našich jich bylo jednu chvíli taky plno a ten bordel po nich, kňourání- fuj. Kdyby nebyl pes, nejraději by jsem tam něco dala.
  • Citovat
  • Upravit
9079
24.3.11 21:01

Nevím s tou lahvinkou. Staří lidi si nenechají nic vysvětli a ještě, aby se vzdali svého zvyku (pro ně krmení). To je jako by jsi řekla alkoholikovi- přestaň pít. Držím palce.

Příspěvek upraven 24.03.11 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný