Bezohlední sousedi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
24.3.11 21:01
bertík28 píše:
terdule píše:
co nakrmit kočičky nějakou dobrotou? :mavam:
U našich jich bylo jednu chvíli taky plno a ten bordel po nich, kňourání- fuj. Kdyby nebyl pes, nejraději by jsem tam něco dala.

moje tchýně jich měla 15 :zed: ..já měla ráda kočky,ale ted ty sv…ě uřvaný nesnáším,naučila jsem pejska… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
24.3.11 21:03
Gina108 píše:
Vivik píše:
bekky píše:
A co si pořídit velkýho pejska… a kočičky už nebudou přemnožený. :mrgreen: :mrgreen:
Jo, to je bezva řešení, asi jako je trávit, no… :roll:
Bych spíš otrávila ty sousedy (třeba lahvinkou), to by bylo jistější :mrgreen:
Njn, to máte těžký, tak snad jedině ty soudy, nebo se modlit, aby jim v exekuci zabavili celý barák a vydražil to někdo rozumný.

no to se modlím,aby jim to banka schramstla,protože oni jsou fakt otřesní,každej normální člověk by v krizi finanční dal ta zvířata pryč,ddoma mají ještě dva vlčáky,a neživil tolik zvířat,když nemá peníze.Ale oni ne a ještě otravují ostatní kolem sebe

• Citovat
  • Upravit
23847
24.3.11 21:05

Tak jim leda podstrkovat letáky na supervýhodné půjčky, třeba od Providentu nebo ještě lepších firmiček s RPSN 600% apod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
24.3.11 21:06
terdule píše:
bertík28 píše:
terdule píše:
co nakrmit kočičky nějakou dobrotou? :mavam:
U našich jich bylo jednu chvíli taky plno a ten bordel po nich, kňourání- fuj. Kdyby nebyl pes, nejraději by jsem tam něco dala.
moje tchýně jich měla 15 :zed: ..já měla ráda kočky,ale ted ty sv…ě uřvaný nesnáším,naučila jsem pejska… :mrgreen:

no mi měli taky dvě kočky když jsem byla dítě,a kvůli toxoplasmose od nich jsem na jedno oko slepá a tedka tady tolik těch koček a ta baba vedle to ví a navíc je to zdravotnice :pocitac: a stejně je takový hovado a má to tu v takovým množství a smradu :poblion:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
24.3.11 21:06
Gina108 píše:
Tak jim leda podstrkovat letáky na supervýhodné půjčky, třeba od Providentu nebo ještě lepších firmiček s RPSN 600% apod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3870
24.3.11 21:09

Podle toho, co píšeš, přikláním se spíš k tomu, že domluva s nimi nebude žádná. Asi bych zašla za advokátem pro radu, příp. podala návrh k soudu. A všechno bych dokumentovala. Přeju hodně síly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.3.11 21:12
Gina108 píše:
Tak jim leda podstrkovat letáky na supervýhodné půjčky, třeba od Providentu nebo ještě lepších firmiček s RPSN 600% apod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
24.3.11 21:25
Dana27 píše:
Podle toho, co píšeš, přikláním se spíš k tomu, že domluva s nimi nebude žádná. Asi bych zašla za advokátem pro radu, příp. podala návrh k soudu. A všechno bych dokumentovala. Přeju hodně síly. :mavam:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.3.11 21:33
Dana27 píše:
Podle toho, co píšeš, přikláním se spíš k tomu, že domluva s nimi nebude žádná. Asi bych zašla za advokátem pro radu, příp. podala návrh k soudu. A všechno bych dokumentovala. Přeju hodně síly. :mavam:

No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy… :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
24.3.11 21:38
Jura007 píše:
Dana27 píše:
No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy… :pankac: :pankac: :pankac:

no to je pravda :zed: a tedka bude končit topná sezona,tak jak je odchytit?jsem nafotila jak dýmí z komína a ještě skusím i venku,jak si vařej na ohýnku

• Citovat
  • Upravit
12154
24.3.11 21:39
Jura007 píše:
Dana27 píše:
No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy… :pankac: :pankac: :pankac:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak tak…
A pokud jsou to starší lidi, tak se taky může stát, že zakladatelka touhle cestou nedosáhne ničeho… :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
24.3.11 21:41
radúna píše:
Jura007 píše:
Dana27 píše:
A pokud jsou to starší lidi, tak se taky může stát, že zakladatelka touhle cestou nedosáhne ničeho… :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
radúna píše:
Jura007 píše:
Dana27 píše:
A pokud jsou to starší lidi, tak se taky může stát, že zakladatelka touhle cestou nedosáhne ničeho… :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak to? :roll: úplně staří nejsou,navíc trahá dříví z lesa a seká celý den to mokrý dřevo co tam pokradl.

• Citovat
  • Upravit
12154
24.3.11 21:44
zmrzlik píše:
radúna píše:
Jura007 píše:
Dana27 píše:
radúna píše:
Jura007 píše:
Dana27 píše:
jak to? :roll: úplně staří nejsou,navíc trahá dříví z lesa a seká celý den to mokrý dřevo co tam pokradl.

Ftíípek? :roll:
Psala jsi, že jsou starší, tak jsem neodhadla věk…sry. I když ve svém okolí znám lidi, co mají po 70-ce a do lesa na dřevo chodí taky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
24.3.11 21:46

Něco podobného měli naši. Se sousedem- nevlastni bratr. Já byla v kočárku a on pode mnou stříkal sračk… A nebyla s ním domluva. Viděl, že tam kočárek je. Ani nebyl schopný přijít, jestli by si ho nemohli dát jinam. Jo a za barákem by nikomu nevadil. Místo tam měl. To ne. On to všechno pouštěl do ulice, kde bylo spousta dalších malých dětí. Prostě to je debi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.3.11 21:46

Zmrzlíku, policie bude jako trestný čin řešit jen takový případ, kde škoda přesáhne 5000 koru jednorázově. Pokud je škoda menší, tak to předá na obec k přestupkovému řízení. No a oni třeba přijdou, seřvou všechny včetně starosty a hrdě okráčejí středem… Nebudou první ani poslední, tenhle stát prostě tak funguje… :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný