Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
bertík28 píše:terdule píše:U našich jich bylo jednu chvíli taky plno a ten bordel po nich, kňourání- fuj. Kdyby nebyl pes, nejraději by jsem tam něco dala.
co nakrmit kočičky nějakou dobrotou?
moje tchýně jich měla 15
..já měla ráda kočky,ale ted ty sv…ě uřvaný nesnáším,naučila jsem pejska… ![]()
Gina108 píše:Vivik píše:Bych spíš otrávila ty sousedy (třeba lahvinkou), to by bylo jistějšíbekky píše:Jo, to je bezva řešení, asi jako je trávit, no…
A co si pořídit velkýho pejska… a kočičky už nebudou přemnožený.![]()
Njn, to máte těžký, tak snad jedině ty soudy, nebo se modlit, aby jim v exekuci zabavili celý barák a vydražil to někdo rozumný.
no to se modlím,aby jim to banka schramstla,protože oni jsou fakt otřesní,každej normální člověk by v krizi finanční dal ta zvířata pryč,ddoma mají ještě dva vlčáky,a neživil tolik zvířat,když nemá peníze.Ale oni ne a ještě otravují ostatní kolem sebe
Tak jim leda podstrkovat letáky na supervýhodné půjčky, třeba od Providentu nebo ještě lepších firmiček s RPSN 600% apod
![]()
terdule píše:bertík28 píše:moje tchýně jich měla 15terdule píše:U našich jich bylo jednu chvíli taky plno a ten bordel po nich, kňourání- fuj. Kdyby nebyl pes, nejraději by jsem tam něco dala.
co nakrmit kočičky nějakou dobrotou?..já měla ráda kočky,ale ted ty sv…ě uřvaný nesnáším,naučila jsem pejska…
no mi měli taky dvě kočky když jsem byla dítě,a kvůli toxoplasmose od nich jsem na jedno oko slepá a tedka tady tolik těch koček a ta baba vedle to ví a navíc je to zdravotnice
a stejně je takový hovado a má to tu v takovým množství a smradu ![]()
Gina108 píše:
Tak jim leda podstrkovat letáky na supervýhodné půjčky, třeba od Providentu nebo ještě lepších firmiček s RPSN 600% apod![]()
![]()
Podle toho, co píšeš, přikláním se spíš k tomu, že domluva s nimi nebude žádná. Asi bych zašla za advokátem pro radu, příp. podala návrh k soudu. A všechno bych dokumentovala. Přeju hodně síly. ![]()
Gina108 píše:
Tak jim leda podstrkovat letáky na supervýhodné půjčky, třeba od Providentu nebo ještě lepších firmiček s RPSN 600% apod![]()
![]()
Dana27 píše:
Podle toho, co píšeš, přikláním se spíš k tomu, že domluva s nimi nebude žádná. Asi bych zašla za advokátem pro radu, příp. podala návrh k soudu. A všechno bych dokumentovala. Přeju hodně síly.
Dana27 píše:
Podle toho, co píšeš, přikláním se spíš k tomu, že domluva s nimi nebude žádná. Asi bych zašla za advokátem pro radu, příp. podala návrh k soudu. A všechno bych dokumentovala. Přeju hodně síly.
No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy…
![]()
Jura007 píše:Dana27 píše:No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy…
Podle toho, co píšeš, přikláním se spíš k tomu, že domluva s nimi nebude žádná. Asi bych zašla za advokátem pro radu, příp. podala návrh k soudu. A všechno bych dokumentovala. Přeju hodně síly.![]()
![]()
no to je pravda
a tedka bude končit topná sezona,tak jak je odchytit?jsem nafotila jak dýmí z komína a ještě skusím i venku,jak si vařej na ohýnku
Jura007 píše:Dana27 píše:No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy…
Podle toho, co píšeš, přikláním se spíš k tomu, že domluva s nimi nebude žádná. Asi bych zašla za advokátem pro radu, příp. podala návrh k soudu. A všechno bych dokumentovala. Přeju hodně síly.![]()
![]()
Tak tak…
A pokud jsou to starší lidi, tak se taky může stát, že zakladatelka touhle cestou nedosáhne ničeho…
![]()
radúna píše:Jura007 píše:Dana27 píše:No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy…
![]()
![]()
![]()
Tak tak…
A pokud jsou to starší lidi, tak se taky může stát, že zakladatelka touhle cestou nedosáhne ničeho…![]()
![]()
![]()
![]()
radúna píše:Jura007 píše:Dana27 píše:No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy…
![]()
![]()
![]()
Tak tak…
A pokud jsou to starší lidi, tak se taky může stát, že zakladatelka touhle cestou nedosáhne ničeho…![]()
![]()
![]()
![]()
jak to?
úplně staří nejsou,navíc trahá dříví z lesa a seká celý den to mokrý dřevo co tam pokradl.
zmrzlik píše:radúna píše:Jura007 píše:Dana27 píše:No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy…
![]()
![]()
![]()
Tak tak…
![]()
![]()
radúna píše:jak to?Jura007 píše:Dana27 píše:No, se současným českým soudnictvím je to úkol tak na dva životy…
![]()
![]()
![]()
Tak tak…
![]()
![]()
![]()
úplně staří nejsou,navíc trahá dříví z lesa a seká celý den to mokrý dřevo co tam pokradl.
Ftíípek? ![]()
Psala jsi, že jsou starší, tak jsem neodhadla věk…sry. I když ve svém okolí znám lidi, co mají po 70-ce a do lesa na dřevo chodí taky......
Něco podobného měli naši. Se sousedem- nevlastni bratr. Já byla v kočárku a on pode mnou stříkal sračk… A nebyla s ním domluva. Viděl, že tam kočárek je. Ani nebyl schopný přijít, jestli by si ho nemohli dát jinam. Jo a za barákem by nikomu nevadil. Místo tam měl. To ne. On to všechno pouštěl do ulice, kde bylo spousta dalších malých dětí. Prostě to je debi..
Zmrzlíku, policie bude jako trestný čin řešit jen takový případ, kde škoda přesáhne 5000 koru jednorázově. Pokud je škoda menší, tak to předá na obec k přestupkovému řízení. No a oni třeba přijdou, seřvou všechny včetně starosty a hrdě okráčejí středem… Nebudou první ani poslední, tenhle stát prostě tak funguje…
![]()