Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Helou, zakladam diskusiu pre vsetkych milovnikov a majitelov tohto uzasneho plemena ![]()
Ja mam 16 mesacne trdlo a milujem ho uplne najviac na svete
aj ked je to pako ![]()
Mě se hrozně líbí,ale nikdy jsem ho neměla.Ani o nich nic nevím.Možná až se přestěhujeme na barák,tak bych si ho pořídila,ale manžel chce labradora.Jsou hlídací a vhodní k dětem?Mají ho známý,je to takové telátko,dobrák,ale samou láskou by tě povalil a skáče na každýho.Malýho jsem musela držet v náručí, absolutně nešlo abych ho nechala na zemi-furt na něj skákal a není to zrovna malý pes.To bude možná spíš výchovou psa.
Příspěvek upraven 18.03.11 v 21:05
DVA A PUL ROKU, ALE TOHLE JE STARSI OBRAZEK NOVY NEMAME V NOTEBOOKU..
Sunnny píše:
Mě se hrozně líbí,ale nikdy jsem ho neměla.Ani o nich nic nevím.Možná až se přestěhujeme na barák,tak bych si ho pořídila,ale manžel chce labradora.Jsou hlídací a vhodní k dětem?Mají ho známý,je to takové telátko,dobrák,ale samou láskou by tě povalil a skáče na každýho.Malýho jsem musela držet v náručí, absolutně nešlo abych ho nechala na zemi-furt na něj skákal a není to zrovna malý pes.To bude možná spíš výchovou psa.Příspěvek upraven 18.03.11 v 21:05
Urcite to je na lidich jak ho vychovaji skakat by nemel i kdyz tihle psi jsou strasny pubertaci jako mlady ![]()
Ahooooj, taky máme Rhodéského ridgebacku
. Byly nám 3 roky na podzim a je to takový straštěný štěně.
Super zakladatelko
.
Holky, na jak dlouhé procházky a jak často chodíte? My jsme si před porodem dávaly i 20km denně, ono se to nezdá, ale obešly jsme procházkou kolem domu po polích a hned se to nasbíralo. Teď už je to horší.
my chodime jak kdy dvakrat denne na voditko a kazdy den s nim jezdime na louku aby behal a vylital se..
Sunnny píše:
Mě se hrozně líbí,ale nikdy jsem ho neměla.Ani o nich nic nevím.Možná až se přestěhujeme na barák,tak bych si ho pořídila,ale manžel chce labradora.Jsou hlídací a vhodní k dětem?Mají ho známý,je to takové telátko,dobrák,ale samou láskou by tě povalil a skáče na každýho.Malýho jsem musela držet v náručí, absolutně nešlo abych ho nechala na zemi-furt na něj skákal a není to zrovna malý pes.To bude možná spíš výchovou psa.Příspěvek upraven 18.03.11 v 21:05
nas teda neskace vobec, byva s nami vnutri a ked je navsteva u nas, tak lezi hocikumo pri nohach, alebo natiska zadok, ze hladkajte ma ![]()
deti onucha a poslucha aj tie na slovo ![]()
co sa tyka pohybu, tak my mame typickeho rr, najstastnejsi je ked moze drichmat pri nas v bude ![]()
berieme ho na luky, nech sa vyblazni, aj na prechadzky, ale nevydava nam to kazdy den, ale minimalne 4 krat do tyzdna sa vydari ![]()
a ked prsi, tak ten nas rozmaznanec odmieta vychadzat z domu ![]()