Rhodéský ridgeback

12667
18.3.11 20:42

Rhodéský ridgeback

Helou, zakladam diskusiu pre vsetkych milovnikov a majitelov tohto uzasneho plemena :srdce:
Ja mam 16 mesacne trdlo a milujem ho uplne najviac na svete :-) aj ked je to pako :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9219
18.3.11 20:46

caukyyyy :mavam: :mavam: taky vlastnime rhodeskeho ridbeacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
18.3.11 21:02

juuuuuu :palec: a podobnu foto mame aj my :-) jak je stary vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
18.3.11 21:04

Mě se hrozně líbí,ale nikdy jsem ho neměla.Ani o nich nic nevím.Možná až se přestěhujeme na barák,tak bych si ho pořídila,ale manžel chce labradora.Jsou hlídací a vhodní k dětem?Mají ho známý,je to takové telátko,dobrák,ale samou láskou by tě povalil a skáče na každýho.Malýho jsem musela držet v náručí, absolutně nešlo abych ho nechala na zemi-furt na něj skákal a není to zrovna malý pes.To bude možná spíš výchovou psa.

Příspěvek upraven 18.03.11 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.3.11 21:05

DVA A PUL ROKU, ALE TOHLE JE STARSI OBRAZEK NOVY NEMAME V NOTEBOOKU..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.3.11 21:06
Sunnny píše:
Mě se hrozně líbí,ale nikdy jsem ho neměla.Ani o nich nic nevím.Možná až se přestěhujeme na barák,tak bych si ho pořídila,ale manžel chce labradora.Jsou hlídací a vhodní k dětem?Mají ho známý,je to takové telátko,dobrák,ale samou láskou by tě povalil a skáče na každýho.Malýho jsem musela držet v náručí, absolutně nešlo abych ho nechala na zemi-furt na něj skákal a není to zrovna malý pes.To bude možná spíš výchovou psa.Příspěvek upraven 18.03.11 v 21:05

Urcite to je na lidich jak ho vychovaji skakat by nemel i kdyz tihle psi jsou strasny pubertaci jako mlady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.3.11 21:08

Ahooooj, taky máme Rhodéského ridgebacku :mrgreen: :mrgreen: . Byly nám 3 roky na podzim a je to takový straštěný štěně.
Super zakladatelko :palec: :palec: .
Holky, na jak dlouhé procházky a jak často chodíte? My jsme si před porodem dávaly i 20km denně, ono se to nezdá, ale obešly jsme procházkou kolem domu po polích a hned se to nasbíralo. Teď už je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

aj my mame, dvojrocneho a neskutocne ho milujeeeeem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.3.11 21:10

my chodime jak kdy dvakrat denne na voditko a kazdy den s nim jezdime na louku aby behal a vylital se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
Sunnny píše:
Mě se hrozně líbí,ale nikdy jsem ho neměla.Ani o nich nic nevím.Možná až se přestěhujeme na barák,tak bych si ho pořídila,ale manžel chce labradora.Jsou hlídací a vhodní k dětem?Mají ho známý,je to takové telátko,dobrák,ale samou láskou by tě povalil a skáče na každýho.Malýho jsem musela držet v náručí, absolutně nešlo abych ho nechala na zemi-furt na něj skákal a není to zrovna malý pes.To bude možná spíš výchovou psa.Příspěvek upraven 18.03.11 v 21:05

nas teda neskace vobec, byva s nami vnutri a ked je navsteva u nas, tak lezi hocikumo pri nohach, alebo natiska zadok, ze hladkajte ma :mrgreen:
deti onucha a poslucha aj tie na slovo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 21:11
Sarisek1 píše: :huban:

kraaaasny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.3.11 21:11
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.3.11 21:13

co sa tyka pohybu, tak my mame typickeho rr, najstastnejsi je ked moze drichmat pri nas v bude :mrgreen:

berieme ho na luky, nech sa vyblazni, aj na prechadzky, ale nevydava nam to kazdy den, ale minimalne 4 krat do tyzdna sa vydari :dance:

a ked prsi, tak ten nas rozmaznanec odmieta vychadzat z domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný