Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jéé to je mi líto
…co dělal?
Mě vůbec nenapadá jak udělat aby si to furt nelízal…
![]()
no to ja prave vobec neviem, proste to zrazu mal..... fakt neviem, pride mi ze to ma jakoby vyhryznute alebo co.....netusim, s nikym sa nepobil…
A kolik má?
Já vím že taše měla takové kolečko a vylýsanou srst s krvavými stroupky na zádech, kousek od přední nohy…nakonec to byla nějaká porucha imunity, která je prý u štěnat častá a měsíc dostávala vitamíny na piškot a kolečko jsme mazali…veteřinář říkal, že když si to olíže tak to nevadí, že do sebe hold ten lék dostane přes pusu a né přes ránu ![]()
Od té doby to zmizelo a je to ok ![]()
cuttysark píše:
našla jsem krabičku těch kapek…je to SanGrim Champion PL…jsou to vitamíny na zlepšení kvality srtsi a zároveň i na podporu imunity
Dik moc, skusim to objednat......k vetovi sa uz asi nedostanem
My jsme kapali na piškot a pár kapek vždycky i na tu ránu…není to nic co by mu neuškodilo ![]()
jenom jsou trošku dražší tak se nelekni ![]()
no super, ved uz sme davno nekupvali drahe sragory pre psa. Minuly rok sme na jeho zdravotne problemy minuli cely majland ![]()
hmm…tak to zlevnily…my jsme za to vyplázli 290 ![]()
Nemáš zač…dooufám, že to pomůže ![]()
Ahoj holky,oživuji tuto diskuzi.Potřebuji poradit od všech,které RR chováte.Uvažujeme o pořízení tohoto pejska nejen proto,že je překrásný,ale i pro jeho povahu.Potřebuji zjistit,jestli necháváte pejska přes noc venku v kotci nebo ho berete domů?Nechci mít doma gaučového psa,ale hlídače,kamaráda i mazlíka který bude hodný,bude hlídat svůj-náš prostor a bude v pohodě k dětem.
Máme obrovskou zahradu,takže na vyřádění prostor je.Bydlíme na vesnici,takže o procházky nouze také nebude,ale jedna jediná věc mě trápí a to:ač je to určitě úžasný pes,tak ho nechci mít 24hodin denně za zadkem a tento pes to prý přímo vyžaduje
.
Načetla jsem toho opravdu hodně,ale myslím,že nejlepší rada je od těch,co mají pejska doma a ví co a jak
.
Všem předem děkuji za jakoukoli informaci
.
ahoj, toto krásné plemeno chová můj bratr s ženou. Mají ho venku v kotci akorát jak teď byly takové mrazy, dali ho do sklepa a občas i dovnitř do bytu
A nemyslím si, že by vyžadoval péči 24 hodin denně. Každý pejsek má rád když jsou s ním páničci co nejčastěji, ale to prostě někdy holt nejde. Takže můj názor je, že tohle plemeno můžete mít klidně v noci venku v kotci ![]()