Rhodéský ridgeback

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5206
13.7.11 11:39

Jéé to je mi líto :-( …co dělal?
Mě vůbec nenapadá jak udělat aby si to furt nelízal… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 11:41

no to ja prave vobec neviem, proste to zrazu mal..... fakt neviem, pride mi ze to ma jakoby vyhryznute alebo co.....netusim, s nikym sa nepobil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.7.11 11:48

A kolik má?
Já vím že taše měla takové kolečko a vylýsanou srst s krvavými stroupky na zádech, kousek od přední nohy…nakonec to byla nějaká porucha imunity, která je prý u štěnat častá a měsíc dostávala vitamíny na piškot a kolečko jsme mazali…veteřinář říkal, že když si to olíže tak to nevadí, že do sebe hold ten lék dostane přes pusu a né přes ránu :mrgreen:
Od té doby to zmizelo a je to ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 11:51

hele ja ti to vyfotim. Ma rok a 3/4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 11:53
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.7.11 11:53

OK…zkusím se na to podívat svým okem znalcem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.7.11 11:57
Hele zkus se zeptat jestli to nemůže být ta imunita…my jsme to sice neměli tak hluboké, ale vypadalo to podobně :think:
Vím, že dostala injekci, pipetu, kapky a mastičku…co 14 dní jsme chodili na kontroly a bylo to OK.
Možná ti řeknou že to nic není, ale my jsme byli upozrněni, že do 2 let si máme všímat i takových maličkosti a radši jít rovnou aby se to zbytečně nějak nerozlízalo, že zrovna tahle rasa je docela hákliva co se týče těch štěněčích imunitních poruch:think:
cuttysark píše: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.7.11 12:22

našla jsem krabičku těch kapek…je to SanGrim Champion PL…jsou to vitamíny na zlepšení kvality srtsi a zároveň i na podporu imunity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 12:31

Dik moc, skusim to objednat......k vetovi sa uz asi nedostanem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.7.11 12:35

My jsme kapali na piškot a pár kapek vždycky i na tu ránu…není to nic co by mu neuškodilo :palec:
jenom jsou trošku dražší tak se nelekni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 12:44

no super, ved uz sme davno nekupvali drahe sragory pre psa. Minuly rok sme na jeho zdravotne problemy minuli cely majland :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 12:46

pise mi to ze od 144ck, tak to je pohoda jazz :hug: dik za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.7.11 13:02

hmm…tak to zlevnily…my jsme za to vyplázli 290 :poblion:
Nemáš zač…dooufám, že to pomůže :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.2.12 20:09

Ahoj holky,oživuji tuto diskuzi.Potřebuji poradit od všech,které RR chováte.Uvažujeme o pořízení tohoto pejska nejen proto,že je překrásný,ale i pro jeho povahu.Potřebuji zjistit,jestli necháváte pejska přes noc venku v kotci nebo ho berete domů?Nechci mít doma gaučového psa,ale hlídače,kamaráda i mazlíka který bude hodný,bude hlídat svůj-náš prostor a bude v pohodě k dětem.
Máme obrovskou zahradu,takže na vyřádění prostor je.Bydlíme na vesnici,takže o procházky nouze také nebude,ale jedna jediná věc mě trápí a to:ač je to určitě úžasný pes,tak ho nechci mít 24hodin denně za zadkem a tento pes to prý přímo vyžaduje :think: :think: :think: .

Načetla jsem toho opravdu hodně,ale myslím,že nejlepší rada je od těch,co mají pejska doma a ví co a jak :palec: .
Všem předem děkuji za jakoukoli informaci :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
6.2.12 20:28

ahoj, toto krásné plemeno chová můj bratr s ženou. Mají ho venku v kotci akorát jak teď byly takové mrazy, dali ho do sklepa a občas i dovnitř do bytu :potlesk: A nemyslím si, že by vyžadoval péči 24 hodin denně. Každý pejsek má rád když jsou s ním páničci co nejčastěji, ale to prostě někdy holt nejde. Takže můj názor je, že tohle plemeno můžete mít klidně v noci venku v kotci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný