Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jasně, se tu směju.
Jinak já mám dítka už dost velká, dceři bude 18 a klukovi 14, no a rodit mám začátkem dubna a do toho, jestli se zadaří budou štěňátka. Konečně se aspoň nebudu nudit, což teď na PN se nudím. S Čájou ven nemůžu, protože někdy hodně zatahá a to teď nemůžu.........
ET-Lucius píše: …ber to sportovně-alespoň máš srovnáníjá ne-vždycky jsem si říkala, že já nebudu ta šišlající matka-a světe div se, občas se musím hoooodně držet a někdy mi to i přesto ujede
…a nemyslím jen šišlání samozřejmě…
Anička14 píše:ET-Lucius píše: …fuj celej a ještě k tomu smaženej…můžu tě ujistit, že se to až tak brzo nepoddá
já jsem skoro půl roku od porodu a nějaký závratný zlepšení nevidím
Prvda, když hodně zalovím v paměti, tak to bylo jen, ham ham, brm brm, aa......., na co jsem se to zas dala?
Luci, Aničko - nebojte, sice to není hned po porodu, ale časem se to fakt zlepší, já už jsem dnes schopná jít i na úřad a něco tam vyřídit
![]()
Tomíkovi je rok a půl a tak kolem roka jsem začínala mít pocit, že už se zase vracím do „normálu“ Nebojte, ono to přijde
![]()
Ale na druhou stranu ještě dnes jsem schopná sedmnáctiletému synovi mé kamarádky říct " hezky papej" - když mu dávám namazaný chleba s paštikou
![]()
Já se tu fakt musím smát, toto období si vybavuju až to tu čtu a je to tak. Jé, to zas bude sranda, všichni se mě budou mít sranduuuu. Živě si představuju jak šišlám na dceřiného přítele u stolu, to se pak všichni popukáme smíchy.....
![]()
Hesinka píše:
Luci, Aničko - nebojte, sice to není hned po porodu, ale časem se to fakt zlepší, já už jsem dnes schopná jít i na úřad a něco tam vyřídit![]()
Tomíkovi je rok a půl a tak kolem roka jsem začínala mít pocit, že už se zase vracím do „normálu“ Nebojte, ono to přijde![]()
Ale na druhou stranu ještě dnes jsem schopná sedmnáctiletému synovi mé kamarádky říct " hezky papej" - když mu dávám namazaný chleba s paštikou
![]()
![]()
![]()
Anička14 píše:
Jasně, se tu směju.
Jinak já mám dítka už dost velká, dceři bude 18 a klukovi 14, no a rodit mám začátkem dubna a do toho, jestli se zadaří budou štěňátka. Konečně se aspoň nebudu nudit, což teď na PN se nudím. S Čájou ven nemůžu, protože někdy hodně zatahá a to teď nemůžu.........ET-Lucius píše: …ber to sportovně-alespoň máš srovnáníjá ne-vždycky jsem si říkala, že já nebudu ta šišlající matka-a světe div se, občas se musím hoooodně držet a někdy mi to i přesto ujede
Anička14 píše:ET-Lucius píše: …fuj celej a ještě k tomu smaženej…můžu tě ujistit, že se to až tak brzo nepoddá
Prvda, když hodně zalovím v paměti, tak to bylo jen, ham ham, brm brm, aa......., na co jsem se to zas dala?
Hesinka píše:
Luci, Aničko - nebojte, sice to není hned po porodu, ale časem se to fakt zlepší, já už jsem dnes schopná jít i na úřad a něco tam vyřídit![]()
Tomíkovi je rok a půl a tak kolem roka jsem začínala mít pocit, že už se zase vracím do „normálu“ Nebojte, ono to přijde![]()
![]()
![]()
![]()
Jojo, přemýšlela jsem nad škrtícím, ale mám obavy, že je na tyto novoty už dost stará.....
ET-Lucius píše:
co ohlávka? já ji nasadila Aresovi po císaři a nemůžu si to vynachválit…Anička14 píše:
Jasně, se tu směju.
Jinak já mám dítka už dost velká, dceři bude 18 a klukovi 14, no a rodit mám začátkem dubna a do toho, jestli se zadaří budou štěňátka. Konečně se aspoň nebudu nudit, což teď na PN se nudím. S Čájou ven nemůžu, protože někdy hodně zatahá a to teď nemůžu.........ET-Lucius píše: …ber to sportovně-alespoň máš srovnáníjá ne-vždycky jsem si říkala, že já nebudu ta šišlající matka-a světe div se, občas se musím hoooodně držet a někdy mi to i přesto ujede
škrtící moc nepomáhá
ten jsem taky zkoušela..
Anička14 píše:
Jojo, přemýšlela jsem nad škrtícím, ale mám obavy, že je na tyto novoty už dost stará.....ET-Lucius píše:
co ohlávka? já ji nasadila Aresovi po císaři a nemůžu si to vynachválit…Anička14 píše:
Jasně, se tu směju.
renule2 píše:
ahoj, toto krásné plemeno chová můj bratr s ženou. Mají ho venku v kotci akorát jak teď byly takové mrazy, dali ho do sklepa a občas i dovnitř do bytuA nemyslím si, že by vyžadoval péči 24 hodin denně. Každý pejsek má rád když jsou s ním páničci co nejčastěji, ale to prostě někdy holt nejde. Takže můj názor je, že tohle plemeno můžete mít klidně v noci venku v kotci
RR v kotci?
Chudák malej ![]()
Jinak, na tahání je ohlávka to nejlepší. Náš pes přišel do puberty a ze dne na den přestal poslouchat a začal tahat. S ohlávkou jsme měli po dvou dnech pokoj. Jen to chce s ní „umět“. Nejlépe nějakého zkušenného chovatele, který práci s ní vysvětlí a ukáže, aby sew nešetrným škubnutím nestala nehoda ![]()
Aničko - úplně jsem zapomněla okomentovat vaši psí slečnu
Nábělkovi znám, ještě jsme společně vystavovali, oni svou první fenku rr Bendy z Vrboveckého mlýna a pak jsme se i párkrát potkali v kruhu - děsně jsem ty výstavy „žrala“, když mi bylo těch 20…
A Reye a Renatu Janouškovcovou taky znám, Renata taky byla jedna z prvních, kdo měli rr ![]()
A o ohlávce slyším poprvé
Ale naštěstí,ho ani nepotřebuju, naše poslední psí holka je fakt neuvěřitelný pohodář a kliďas, takže já ani vodítko nepoužívám, chodíme jen na volno…ale je fakt, že ona je v tomhle hodně vyjímečná a že jsem asi i měla štěstí při výběru štěněte na super kliďase
Zase je neuvěřitelný závislák
Když jsme byli na týden u moře a hlídala ji máma, kterou zná, tak vůbec nežrala a po návratu nás pronásledovala i na záchod ![]()
HESINKA: Mě to bylo hned jasné, že se aspoň vy musíte znát. Bendy i Bessy už jsou bohužel v psím nebíčku, nechali si Bessyno štěně Hejdy a ještě Hejdino štěně...... na jméno si nevzpomenu. Schválně zkusím najít fotku s jara, když jsme byli u nich na návštěvě, to bylo veselo. Jinak, v těch extrémních mrazech se nám hárání 3 den zastavilo, takže pro mě tím pádem líp…
Caute, RR vonku v kotci? To uz neni rr ale troska. Samozrejme nechat ho na zahrade ked je teplo a nie sye doma. je ok, nas miluje spat na slniecku a cumet na okoloiducich, ale ked sme doma, tak by umrel nebyt s nami. My pre neho nrmame ani budu vonku, ale uz by som mohla nejaku poriadit. A co sa tyka deti, rr deti priamo miluje, chce to len spravny pristup, hlavne neseparovat deti a psa
Wow Anicka, naozaj mate TR? Aku ma povahu? Pocula som ze je to hodne tazke plemeno!
Takto Diego miluje deti, strazi a ked spia, chce byt pri nich co najblizsie
Aničko - super fotečky
Naši rr taky zbožňují pochovat na klíně a „vnucují“ se pravidelně venku na terase nebo doma, když sedíme na gauči a koukáme na telku
Úplně jsem zapomněla, že jsi psala, že vlastně máte i thajského r. No, já se s nimi setkala několikrát na výstavě, mívali zpočátku i společný klub s námi - rr, tak na klubovkách byli s námi a tedy dost mě ty povahy odrazovaly, protože klidně vyjeli i po pánečkovi a celkově byli takoví neurotičtí a „nenanaladění“ nevím, jak to lépe popsat… ![]()
Ale zase se mi moc líbí jejich barevné varianty - jakou máte doma vy?
Cutysark - taky moc hezky napsané o rr a dětech - a krásné ilustrační foto - nedá mi to a taky jednu přikládám ![]()