Rhodéský ridgeback

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9219
19.3.11 08:30

jééé to je mi lito, ze jste ho museli dat pryc ja ted cekam holcicku, tak jsme na to taky zvedavy, jak se bude chovat, ale snad to bude ok :palec: krasny obrazky smudlu… to ten nas se zase naucil, kdyz reknu Davidek (jmeno pritele), tak by ho laskou taky sezral je to sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
19.3.11 08:31
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.3.11 09:17

Zdravím všechny milovnice tohoto úžasného plemene,mám dvě fenečky-mámu s dcerou,jsou to naše zlatíčka :hug: ,milé,přítulné,oddané,milují děti,už bych do jiného plemene nešla :-).Dříve jsme měli i psa RR,toho jsme museli v 11 letech uspat,měl nemocné srdíčko a léky už nepomáhaly,to byl PAN PES :palec: ,ale fenečky jsou jednodušší na výchovu.Jediný problém ,který máme,že nesnesou jiné psy,ale to je možná tím,že jsme na venkově a skoro na samotě,takže s jinými pejsky nepříjdou do kontaktu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
24.3.11 10:10

Holky aky mate so psikom rezim? Jak casto a dlho chodite s nim von?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
8.7.11 19:18

Holky mám problém.
Před chvíli si ta naše opice rozsekla bradavku o kus plechu, jak bych jí to měla ošetřit?
Není to hluboké spíš jenom servaná kůžička, ale bojím se ať do toho nechytne nějaký zánět :-(
Mám na to něco dát nebo to nechat tak ať se z toho ,,vylíže" :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
8.7.11 19:22
Majka12 píše:
Holky mám problém.
Před chvíli si ta naše opice rozsekla bradavku o kus plechu, jak bych jí to měla ošetřit?
Není to hluboké spíš jenom servaná kůžička, ale bojím se ať do toho nechytne nějaký zánět :-(
Mám na to něco dát nebo to nechat tak ať se z toho ,,vylíže" :nevim:

pokud si na ní dosáhne tak ji nechej, i desinfekci by si slízala..ona nejlíp bude vědět jak se o to postarat… hezky jí pomazli a podrbej za uchem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
8.7.11 19:25
Díky :kytka: …já jsem si myslela to samé, ale prostě jsem hysterka co se týče jejich ,,úrazu" :oops: ,že jsem potřebovala uklidnit, že dělám správně když to nechám tak.
Mysulatko píše:
Majka12 píše:
Holky mám problém.
pokud si na ní dosáhne tak ji nechej, i desinfekci by si slízala..ona nejlíp bude vědět jak se o to postarat… hezky jí pomazli a podrbej za uchem :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.7.11 19:29
:wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
8.7.11 21:11

my mame prave ranku na zadnej nohe (jakoby na kolene) a nehoji sa mu to a nehoji. Zacala som mu to kapat betadinom a je to lepsie :palec:
Dezinfekciou nic nepokazis - mozes betadin alebo repik alebo kamilky, vsetko toto jej pomoze, akurat ide o to, aby si to nelizala..... ked chces tak jej to po vydezinfikovani na chvilu prelep (vsak ona si to aj tak strhne :mrgreen: ) ale aspon chvilku nech to posobi. Uvidis po tyzdni, jak by sa to nelepsilo, tak k vetovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
8.7.11 21:12

jo a cim menej si to bude lizat, tym lepsie, ono to tiez neni dobre, aby si to udrziavala stale vlhke. Skus ju trochu hlidat s tym lizanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
8.7.11 21:25
Majka12 píše:
Díky :kytka: …já jsem si myslela to samé, ale prostě jsem hysterka co se týče jejich ,,úrazu" :oops: ,že jsem potřebovala uklidnit, že dělám správně když to nechám tak.
Mysulatko píše:
Majka12 píše:
Holky mám problém.
pokud si na ní dosáhne tak ji nechej, i desinfekci by si slízala..ona nejlíp bude vědět jak se o to postarat… hezky jí pomazli a podrbej za uchem :palec:

já sem úplně stejná na mojí čubinu :oops: :wink:
jakmile jí něco je tak i brečím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
10.7.11 10:47

Tak nakonec jsem na to nic nedala…asi ji to nějak moc nevadilo tak si to ani nelíže…udělal se jí na tom stroupek tak jsem do toho radši ani nedrbala a nechala tak.
Vypadá to že ji to nijak nenatíka tak to asi nakonec nebylo zas tak hrozné…no uvidím jak se to bude vyvýjit dále, ale zatím je to podle mě na dobré cestě :palec:
Jinak Betadina mě vůbec nenapadla…musím si to zapamatovat pro další případ…s její akční povahou to myslím nebude trvat dlouho co ho použijeme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 10:04

nam sa rana este nezahojila, furt si to lize, blb  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
13.7.11 10:10

Jsou to trubky ti naši hafani…kdyby jim to šlo aspoň nějak vysvětlit ať to nedělají :nevim:
A má to nějak moc velké?
Vím že jak taše měla pořezanou tlapku tak jsme museli vyholit kus srsti a každou chvíli lepit ať si to nelíže, díky bohu se to za tři dny zatáhlo, ale ta spotřeba náplastí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jsem ráda, že ten poslední úraz byl tak rychle vyléčeny.
Doufám, že i tomu tvému mazlíkovi se to rychle zahojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 11:35

ma to take kolecko 1cm v priemere. Stale sa mu to trochu zatahne a na druhy den si to zas vytrvalo lize, takze to ma zas krvave :nevim: :zed: ked mu to prelepim, je to prec za 5 milisekund

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný