Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
zdravím vás, máme fenku boloňského psíka a krmíme granulemi.. jen jsem se chtěla zeptat jestli máčíte nebo nemáčíte granule… Díky…
Jako štěňátku jsem jí je zalívala vychladlým vývarem, teď už ne. Občas, když vařím polívku tak jí odstavím.
Torze žaludku se vyskytuje pouze u velkých psů a to jen za určitých podmínek. Boloňský psík je prcek, tam rozhodně torze žaludku nehrozí.
Ufff, díky
Dáváme suché už pár let
I veter nám to doporučil na zuby… Ale kapku mě vyděsila, je to přeci jen můj psí miláček ![]()
Štěněti namáčíme do vývaru, velkým dáváme suché granule, ale mají poblíž dostatek vody. ![]()
Znám pekiňáka s torzí žaludku. Torze se podstatně snáze udělá velkému plemenu, zejména když se nažere a pak lítá, ale nevyhybá se žádným.
lemaz píše:
Torze žaludku se vyskytuje pouze u velkých psů a to jen za určitých podmínek. Boloňský psík je prcek, tam rozhodně torze žaludku nehrozí.
Háta_x píše:Znám pekiňáka s torzí žaludku. Torze se podstatně snáze udělá velkému plemenu, zejména když se nažere a pak lítá, ale nevyhybá se žádným.
lemaz píše:
nestraš ![]()
Vyloženě granule nenamáčím, ale přidávám pár lžic konzervy, kterou zalívám horkou vodou. Ale u malého psíka bych se vyloženě torze nebála, stát se může, ale je to podle mě spíš výjimka ![]()
Torzi může mít každý plemeno, malý i velký, záleží na aktivitě psa po jídle.
Granule klidně namáčej, ale vody dej přiměřený množství. Jen tak,aby byla v misce vidět, ale aby v ní granule neplavaly ![]()
Namáčím je jen když do nich míchám masíčko. Jinak je dávám suché, protože je to lepší na zoubky - ošoupe se plak ![]()