Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hm, a jakou má jako celkově barvu? My máme samečka a už tak v půlroce měl ozobí fakt sytě modrofialové (do té doby ne, až jsem chvíli uvažovala, jestli to není holka…)
Pokud je to bílá, žlutá (světlá prostě) andulka, tipla bych spíš kluka, pokud je zelená, modrá, tak asi spíše holka… Nemáš fotku? Ta by byla nejlepší=)
Tak to bych spíš tipla na kluka, jestli je tam víc modré… ![]()
Ačkoli oni jsou někdy divní
My jsme koupili našeho s úplně modrým zobákem, ještě s vyjádřením, že ho dal do zverimexu chovatel, že nechce dva samečky, tak jsme mu dali jméno Edík a za 2 roky mu zobák úplně zhnědl a byla z něho ženská ![]()
http://andulka.svetu.cz/…andulky.html
Takže pokud má tmavé nosní dírky, měl by to být kluk… ![]()
Náš Igorek=) ještě s tím všelijakým ozobím.
Takže kluk díky,on se jmenuje miki,ale rikame mu miduska
,včera nám chcípla pipka ona už byla mizerná dost,ale to byla samička-jemnovala se pipka,já jsem jí teda dost obrečela.
Jo, to bude kluk ![]()
Je vždycky smutné, když umře zvířátko-kámoš ![]()
Tak třeba si pořiďte novou andulku pak, ono asi i minduškovi bude smutno, pokud byl zvyklý na druhou andulku.
To je jasný kluk, máme taky bílou, ale holku a ta má zobáček hnědý, snášela už vajíčka tak vím 100 % že je to holka. U těch bílých se to fakt blbě poznává.
Taky bych řekla, že je to kluk…
Nám umřel (a) Edík před Vánocema - měla nádor na křídle… ![]()
Ahojky všem,chtěla jsem se optat jaké mám pohlaví andulky,má světle modré s trochou hnědé,světle hnědý zobák,a černé nosní dírky-co mám za pohlaví,děkuji