Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když to vezmu podle nás, že jsme taky měli takového (zobáček), tak si myslím že tohle je kluk
.
Ahoj, potřeboval bych poradit mám andulku lutino a nepoznám u ní pohlaví (je ještě mladá) a chtěl bych k ní ještě jednu ale potřeboval bych určit pohlaví, nevím jak se to pozná…
DĚkuji:) ![]()
Ahj, mám andulku lutino a potřeboval bych potřebovat jak určít pohlaví má bledě modré ozobí je to samička že?
Ahoj obnovuji diskuzi, protože potřebuji poradit. Máme mladou andulku, teprve se poprvé přepeřovala. Je světle žlutá a má růžové ozobí… je to kluk nebo holka? Nějak si nevím rady jak pohkaví určit. Zatím je to Albert
Moc děkuji
Dočetla jsem se, že s jistotou se dá určit pohlaví andulek až mesic po vyletnutí z budky…V tu chvili vetsinou maji samečci již modré ozobí(nebo alespon castečne do modra), samičky zase ružové
@Ebixa
je to vubec andulka? My máme uplně stejnou, jakme máš ty a je to Papoušek zpěvavý. ![]()
Tady ho škrábe chlap na zádech, taky má růžové ozobí a je to holka.
Příspěvek upraven 30.09.16 v 22:52
@kotýsek koupili jsme ho od chovatele jako andulku ![]()
Myslíte tedy, že je to Bertička?
@Ebixa mne to na te fotce prijde, že to jde do modra…Ale jak jsem psala, záleží jak je ta andulka stará
Našemu jsme od počátku říkali Bobíku a tak už mu to zůstalo, ikdyž se zjistilo, že je to holka.
A vidím z fotky, jak si protahuje křídlo, že už má dorostlý křídla i ocas. A mladé andulky mají jen černé očička a okolní rohovka se udělá, až je ptáček starší. Podle toho poznáš jestli je fakt mladá, nebo už starší.