Kde koupit zakrslého králíčka?

575
23.2.11 12:44

Kde koupit zakrslého králíčka

Ahojky.
Chtěli byc jsme si koupit zakrslého králíčka.
Jsme z Boskovic (u Brna) a králíčka byc jsme chtěli spíš od chovatele než z obchodu. Nevíte někdo o někom kdo by v okolí prodával.
Nejvíc by jsme chtěli asi Teddy rabbit, ale klidně může být i jiná rasa.
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
23.2.11 13:07

Ahojky, neporadim primo, ale zkus kouknout na bazos.cz, na inzeraty, koupili jsme takto dva pejsky primo od chovatele, urcite tam budou i kralicci. Taky jsem chtela, zakrsleho, ale nakonec vyhral pejsek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
23.2.11 13:08

Hlavně od chovatale. Ať víš co kupuješ. Kamrádka má doma zakrslého králíčka ze zverimexu a ten jejich „zakrslík“ má už asi tak 5kilo :lol: Její manžel si dělá srandu, že by se nevešel ani na pekáč :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
23.2.11 13:12
Murka píše:
Hlavně od chovatale. Ať víš co kupuješ. Kamrádka má doma zakrslého králíčka ze zverimexu a ten jejich „zakrslík“ má už asi tak 5kilo :lol: Její manžel si dělá srandu, že by se nevešel ani na pekáč :D:D

No to je pravda, kdyz jsem se na ty zakrsly ptala ve zverimexu, tak me i dokonce varovali ze dost vyrostou:) takze pokud mini, tak radeji pouze ty teddy…ty by meli mit myslim do 3 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.2.11 13:14

Prohlídnout inzeráty…
napadá mě ještě ifauna.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.2.11 13:18

Ahoj já mám doma zakrslíka za zverimexu, zamilovala jsem se do něj a tak jsem neřešila jak moc vyroste :-) Naštěstí má 2kg :mrgreen: Koukni na www.kralici.cz tam je obrovská inzerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12946
23.2.11 13:20

Je teddy rabbit Zakrslý teddy? Já se v tom nevyznám, ale vím o někom, kdo chová Zakrslé teddy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
23.2.11 13:24

Moc díky za rady. Určo kouknu.

My by jsme chtěli zakrslího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12946
23.2.11 13:27

Nevím, jestli to není reklama, ale když to byl přímý dotaz :-) . Bydlí teda na Kladně, ale po dálnici se to dá, má i nějaká spřátelené chovatele, tak by vám třeba poradila někoho blíž.
 http://www.zsipkoveruze.estranky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
23.2.11 13:33

ahoj, my jsme na králíci.cz našli inzerát na chovatele z Hradce Králové - a jeli jsme tam z Prahy a byli jsme spokojeni. Už nevím jméno toho pána, je to pár let zpátky - ale moc takových tam nebude. Králíčky choval na zahradě rod. domku, kotce i výběhy měl pěkné, čisté… u králíčků se dalo mrknout i na jejich rodiče - jak asi králíček bude vypadat, až vyroste. A když jsme zvolili, že chceme samičku, beránka, lvíčka… tak nám jich několik snesl do ohrádky a mohli jsme si vybrat - jak se který choval, jak vypadal… super. Dal nám i startovací pytlík krmení, tak to má být.

• Citovat
  • Upravit
1938
23.2.11 13:45

Ja se zase zamilovala do Kastorexe a chovatelka byla od Prahy. Ale meli cestu na Moravu a potkali jsme se na benzince u dalnice a predali si kralicka. Vybrala jsem si ho dle fotek. Takze ani dalka neni prekazka. Teddy je celkem rozsirene plemeno, kastorexe ma malokdo. Takze verim, ze nekoho na inzerat splasis.. Rozhodne nekupovat - jak ostatni radi - ve zveracich!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
23.2.11 14:04

Taky premyslim o kraickovi nebo o morceti,kolik stoji zakrsli kralicek?Byla bych schopna investovat do petistovky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
23.2.11 14:20

ve zverimexu kolem 250,– od chovatele 300-450 (to byly ceny před pár lety, ale asi se moc neliší)

• Citovat
  • Upravit
10568
23.2.11 14:26
xxZuzana píše:
ve zverimexu kolem 250,– od chovatele 300-450 (to byly ceny před pár lety, ale asi se moc neliší)

dekuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CherryAnn
13.4.11 12:01

My máme ze zverimexu, není zakrslík, ale kříženec (2,5 kg), ale nelituji to, s větším králíkem se líp mazlí a nemají tolik problémů se zuby (zakrslíkům často prorůstají). Když už zakrslíka, tak opravdu od chovatele :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný