Sousedovic pes

5549
20.2.11 15:36

Sousedovic pes

Už nevím jak to mám řešit.Štve mě sousedovi pes.Mám od ní zničené oblečenía vrchol byl když malému sežrala z ruky párek a z kočárku mi ukradla pečivo a sežrala ho!Mluvila jsem z majitelem a on mi slíbil,že pokud tady nebude,tak manželka dohlídne na to aby čokl byl připoutaný.No za ten měsíc byla připoutaná tak 2 krát.Soused rozvrtal dvorek a tak jsme se brouzdali v bahně a pes samozdřejmě taky a boužel skáče,takže si umíte představit,jak jsem vypadala,ale o to ani nejde.Snažila jsem se majiteli vysvětlit,že ona nás neposlouchá a já jí ve svém stavu(34.týden)nebudu honit po dvorku a hlavně že se bojim,že mi blbě skočí na břicho a bude zle,ale asi je mu to ukradený,hlavně že po nás chce prachy za nájem.....Jsem taaak naštvaná a nejraději bych mu nedala ani korunu.Chtěla jsem se odtud odstěhovat,ale boužel mladýmu se nechce,ale já se nedivim,když je tady pouze o sobotě a neděli a je zalezlej doma.Grrr :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
20.2.11 16:05

Bych mu párkrát přinesla účet z čistírny, ono by ho to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.2.11 16:07

lopatou pretahnout majitele a kdyz by to nepomohlo, tak cokla…vzdycky si vzpomenu na film Univerzalni uklizecka a toho ustekaneho psa od sousedu a tu starou milou babi s lopatou :lol:

obavam se, ze tim ze nezaplatis najem si od cokla nepomuzes…spis naopak…

neprodavaji se tu takove pristroje s elektrinou? pes dostane ranu a da pokoj - viz druhy dil Smrtonosne pasti, jak ho Brucova zena pouzila na toho doterneho novinare…jinak bych radila peprak, ale kdyz ma malou a foukne vitr, tak by to bylo riziko i pro tebe…

• Citovat
  • Upravit
5549
20.2.11 17:01

No většinu oblečení mi zničila kráva jedna,ale majitele to nějak nezajímá a si ani to,že mám strach aby na mě blbě neskočila.Sice malá je proti nárazům chráněná,ale do jaké míry…Je to labrador a má docela páru:-(.Jako před cca týdnem nám přivezli uhlí a nám přišla akorád od souseda smska aď si připravíme peníze,že to bude chtít zaplatit.A to mu už bylo 2krát řečeno aď nám dá vědět aspoň 14 dnů předem…Hlavně on topí na plnej céres.Normálně přikládáme tak 2krát denně a on klidně 4krát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.2.11 17:02
Hanka1 píše:
lopatou pretahnout majitele a kdyz by to nepomohlo, tak cokla…vzdycky si vzpomenu na film Univerzalni uklizecka a toho ustekaneho psa od sousedu a tu starou milou babi s lopatou :lol:

neprodavaji se tu takove pristroje s elektrinou? pes dostane ranu a da pokoj - viz druhy dil Smrtonosne pasti, jak ho Brucova zena pouzila na toho doterneho novinare…jinak bych radila peprak, ale kdyz ma malou a foukne vitr, tak by to bylo riziko i pro tebe…
:cert: :cert: :cert: Ten pes za to nemůže!Ztrestat majitele a ne nevinýho psa.Má si ho hlídat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.2.11 17:04
Hanka1 píše:

neprodavaji se tu takove pristroje s elektrinou? pes dostane ranu a da pokoj - viz druhy dil Smrtonosne pasti, jak ho Brucova zena pouzila na toho doterneho novinare…jinak bych radila peprak, ale kdyz ma malou a foukne vitr, tak by to bylo riziko i pro tebe…

hanko jmenuje se to elektrickej paralizátor a maj to i vietnamci za 200kč.Rány to dává,ale proč by to měl odsrat ten pes :nevim: .Za to snad muže páníček.

No určitě bych řekla že bud at si psa držíš nebo odcházíš.U nás už podnájmy moc nefrčí.Většina lidí si platí radši hypošku než cizí byt,tak třeba ho to vyděsí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
20.2.11 17:05

první pomoc-když po tobě bude chtít pes skočit,tak pokrč nohu k tělu a on by skákat neměl.Jinak pokuď nepomohla domluva majiteli,tak si pak stěžovat na životním prostředí.
A až půjdeš,tak si vzít do ruky proutek a milého psa přetáhnout,u některých to zabírá,přece v tvém stavu nebudeš riskovat zdraví miminka.A hned jak by pes na tebe skočil,hned za majitelem a řvát a řvát.Vůbec ti to nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
20.2.11 17:08

Jo ona za to nemůže.Nikdy jsem je neviděla,že by si s ní někdo hrál a to mají 3 děti.A když něco provede,tak dostane gumovou hadicí nebo i kov.řemenem :roll: Když jsem večer přijela z nákupu,tak mi přinesla balon a chtěla si hrát.Bylo mi jí taaaak líto :cry: Říkala jsem si,že kdyby jsem nebyla ve stavu v jakým sem,tak bych s ní klidně na tý zahradě řádila,ale jak jsem už psala-mám strach,že na mě blbe skočí a bude zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.2.11 17:19
zabkakvak píše:
první pomoc-když po tobě bude chtít pes skočit,tak pokrč nohu k tělu a on by skákat neměl.Jinak pokuď nepomohla domluva majiteli,tak si pak stěžovat na životním prostředí.
A až půjdeš,tak si vzít do ruky proutek a milého psa přetáhnout,u některých to zabírá,přece v tvém stavu nebudeš riskovat zdraví miminka.A hned jak by pes na tebe skočil,hned za majitelem a řvát a řvát.Vůbec ti to nezávidím.

to akorát příště pes kousne.To bych fakt neriskovala.Pes si moc dobře pamatuje kdo mu ublíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.2.11 19:15

ja nejsem zadna antipsi bestie :lol: , ale sorry nez riskovat, ze predcasne porodim, tak radsi psa nakopnu nebo mu dam pecku pristrojem. Labrador je pes jak hovado - neco jineho nez kdyz na tebe jeci a ke kolenum skace bisonek ci civava…

Mimochodem mame dva psy - vychovane. Pokud jsou rozjanceni - jsou to psi vitaci, tak je proste pred navstevou zavru a je klid.

• Citovat
  • Upravit
23847
20.2.11 19:17
lemaz píše:
Bych mu párkrát přinesla účet z čistírny, ono by ho to přešlo.

Asi tak a jestli mu platíš nájem, zaplatit o to míň :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
20.2.11 19:58

On je hrozně na prachy a pochybuju že by na to přistoupil…Prostě mě to serinkuje a přemýšlim jak na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.2.11 18:35

Když na tebe ten pes bude chtít skočit rázně mo řekni nesmíš a ruku natáhneš proti němu dlaň zvedneš nahoru. Pokud poslechne, dej mu pamlsek (třeba piškot, nemusí to být drahé psí pamlsky). Labradoři jsou snadno učenliví. Za skoušku to určitě stojí.

Samozřejmě pokud se ti nechce cvičit cizío psa, tak jediná naděje je opravdu odstěhovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
27.2.11 22:31

Ten pes je blbej,můžeš se snažit jak chceš,ale ona to bere jako provokaci a nebo hru.Trochu je mi jí líto,protože za ten rok co tady jsme si jí nikdo nevšímá :nevim: a majitel?Ten je akční jen když jde o výběr peněz :poblion: .No už to štve i souseda.....Jinak konečně to mladému řekli další lidi a konečně hledáme nové bydlení :hug: .Už jsme byli na první prohlídce,ale byt nám nepadl do oka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný