Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Už dlouho hledám, snad mi někdo poradí. Sháním pro syna psací stůl, bílý, kvalitní bez ostrých rohů. Buď ze dřeva (ale bílý, protože má bílou skříň z lamina), nebo aspoň z něčeho, co se hned nepoškrábe apod. Většina stolů, co jsem našla, má dost ostré rohy. Moc se mi líbí tento http://www.zadaranabytek.cz/…uta-145.html
ale je fakt drahý a o ty auta tam ani nestojím, líbí se mi ale na pohled že vypadá bezpečně a podle popisu i kvalitně.
Nemáte někdo nějaký tip?
Děkuju!
Za tu cenu bych si nechala udělat od truhláře podle svých představ
Protože jsem chtěla bytelný stůl, ze kterého půjde ledacos dobře umýt a něco vydrží, koupili jsme dle požadované šířky kus bílé kuchyňské desky v Bauhausu, boční hrany jsme si olepili tím, co tam prodávají a v Ikea koupili nohy - mají buď obyč., nebo i štelovací na výšku. Přední strana je zakulacená, deska je bytelná, umyli jsme z ní zatím vše a poškrabaná není zatím ani po 6 letech, protože je stavěná na větší zátěž. Cenově to vyšlo docela slušně, nejdražší byly ty nohy:-)
Mam byly stůl pro dve deti, zásuvky každý na své straně…od truhlare na míru…naprosta spokojenost, cena cca 10000 a to ma přes dva a pul metru, aby se tam netlacily…
Příspěvek upraven 09.12.15 v 22:06