Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máme stul po oknem - deska z ikea (dlouhá), nohy taktéž. Z každé strany má každý své šuplíky - taky ikea. Nezabírá moc místa a každé dítě má svuj pracovní prostor.
My jsme jako děti měli každý svůj stůl. A všechno jsme dělali v kuchyni u jídelního stolu
Takže nakonec se nechával jen jeden stůl na PC.
My máme v plánu udělat dětem stůl přes šířku pokoje pod okny. Ale zatím to nevypadá, že bude potřeba. Zatím všechno tahají k jídelnímu stolu a nebo na podlahu.
Takže s nejlépe jeví varianta - jeden stůl dlouhý, rozdělený šuplíkama… a nebo dva solo stoly… pokojík bude dost velký, tam se dva stoly vejdou, ale pod okno jeden dlouhý ne… tam je topení, které nemůžu překrýt.
@Netopirek taky u nás vše dělají u jídelního stolu, ale to je na houby - nechce se jí pořád přenášet a ulízet věci… kdyby to měli v pokojíku u stolu, tak to tam můžou nechávat - rozpracovaný výrobek třeba…
už mě rozčiluje, jak mám na jídelním stole vývarné potřeby
@3HE jídelní stůl je super oproti vyrábění na podlaze. ![]()
Ale dcera už vyrábí převážně u stolu v pokoji. Ale nějak ji nedokážu donutit tam dělat i věci do školy. ![]()
@Netopirek věci do školy by mi v jídelně nevadily., ale vyrábění ano
@carambol píše:
Máme stul po oknem - deska z ikea (dlouhá), nohy taktéž. Z každé strany má každý své šuplíky - taky ikea. Nezabírá moc místa a každé dítě má svuj pracovní prostor.
Dobrý den, přemýšlím o stejném provedení stolu. Mohla bych poprosit o foto?
Moc děkuji
@bob80 píše:
Moc děkuji
já chci takyyy ![]()
prosím ![]()
@jenny.fields píše:
Máme dvojstůl z ikea
Mohu poprosit o odkaz na ten stůl…děkuji
@bob80 píše:
Moc děkuji
Můžu prosím také poprosit o foto?
Díky!