Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jak máte řešené psací stoly pro dvě děti - dcera 7let, syn 4roky. Mají společný pokoj…
jaká je vaše zkušenost -dát dva solo stoly, nebo jeden větší… sedět naproti sobě, vedle sebe… nebo jinak?
Dcera je hodně tvořivá, pořád něco stříhá, lepí… syn se k ní připojuje… tak asi spíše aby seděli u sebe… nebo raději rozdělit již nyní zóny, aby měli každý svoji část? Zatím nemáme hotov dětský pokoj…
Děkuji…
To same jsme resili nedavno - decka 5 a 6 let ve spolecnem pokoji… nakonec jsme koupili extra velky kancelarsky stul, doprostred supliky a sedi vedle sebe…
Děti mají zatím společný stůl a je to bída. Holka si chce tvořit vždycky ve chvíli, kdy se starším potřebuju dělat úkoly. Věčně si tam překážejí, nechávají tam rozkramařené pastelky, izolepy, lepidla, nůžky a dohadují se, kdo to tam nechal. V létě se stěhují každý do svého pokoje a už se na to těším. Na stole budou mít každý svůj bordel a už nebudu muset řešit, kdo si má co uklidit ![]()
Takže za mě, rozhodně každý svůj ![]()
@Agrion píše:
To same jsme resili nedavno - decka 5 a 6 let ve spolecnem pokoji… nakonec jsme koupili extra velky kancelarsky stul, doprostred supliky a sedi vedle sebe…
Dala by jsi prosím odkaz? O jaký stůl se jedná?
Maji stul 100×200, sedi naproti, ve prostred maji uvazane stuzky pro opticke rozdeleni. Maji 4mista-dve na ukoly a dve na tvoreni. Stul moc neuklizime, proto jsem chtela velky, jako male mi vadilo, ze musim kvuli ukolum uklizet barvy atd…nehadaji se, jsou spokojene, vejde se na nej hromada veci.
Jako dite jsme meli se sestrou stoly dva naproti sobe, ona jako mladsi s nizsi vyskou. Super, ze jsme mely kazda svuj prostor, nestrkaly jsme se o kazdy centimetr a pamatuji si, jak jsme si rady hraly na skolu a ja ji „zvrchu“ hlidala ![]()
Mi se segrou meli udelanej stul z kuchynsky desky nasroubovany na zed, byl dlouhej skoro pres celou zed, sedeli sme vedle sebe a bylo tam spousta mista na vsechno- uceni, kresleni, pocitac. Vetsinu casu sme si hraly prave u toho stolu ![]()
@3HE záleží jak velký prostor máte pro stoly. Někde jsem viděla udělaný stůl pro dvě děti tak, že byla velká deska v celku pod oknem, rozdělená na dvě místa uprostřed šuplíky.
My jsme měli jako děti dva stoly vedle sebe a k tomu dvě přidělané police pod stolem, jakoby dva šuplíky bez šuplíků. Nad stolem ještě velkou polici. Celý stůl jsme měli zasazený do skřínové sestavy, měli jsme s bráchou malý a hodně úzký pokojík.
@Trojlístek Je to profi kancelarsky nabytek - znacka Bene, cely bily, kvalitni deska i zpracovani a vyskove nastavitelny…
@3HE píše:
Jak máte řešené psací stoly pro dvě děti - dcera 7let, syn 4roky. Mají společný pokoj…jaká je vaše zkušenost -dát dva solo stoly, nebo jeden větší… sedět naproti sobě, vedle sebe… nebo jinak?
Dcera je hodně tvořivá, pořád něco stříhá, lepí… syn se k ní připojuje… tak asi spíše aby seděli u sebe… nebo raději rozdělit již nyní zóny, aby měli každý svoji část? Zatím nemáme hotov dětský pokoj…
Děkuji…
me jeden, dlouhy sedi vedle sebe. nakonec je v obyvaku, nahore v pokoji by nebyl vyuzity, ja byc tam za nima nechodila a sami by tam nebyly. jinak zatim maji pokoj spolu, oddelit nechteji, povitam asi tedy az na pubertu, puvodne jsem myslela s nastupem do skoly
Máme stul po oknem - deska z ikea (dlouhá), nohy taktéž. Z každé strany má každý své šuplíky - taky ikea. Nezabírá moc místa a každé dítě má svuj pracovní prostor.