Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevíte prosím někdo jak to je jak se při tom píše na záda - Babičko koupili jsme křečka , křeček škrábe, kouše
Milý strýčku. Tečka.
Koupil jsem si křečka. Tečka.
Křeček škrábe, kouše, lechtá,
pozor, ať tě neulechtá.
Jednou jsem tohle prováděla celému oddělení ve školce, dětičky se mohly uřehtat a já prakticky musela utéct, protože bych to tam dělala celé dopoledne.
![]()
Milá babi.
Posílám ti křečka.
Křeček škrábe, kouše, štípe, tahá za vlasy a stahuje kraťasy.
U toho škrabneš, štípneš, kousneš, zataháš za vlasy a nakonec stahneš ty kraťasy ![]()
Jeeeee,tak ja si to pamatuju taky trosku:Piseme dopis,nachystame papir-pritom pohladime zadicka-pisem:Mily strycku,tecka.
Posilam Ti krecka,tecka.
Krecek kouse,skrabe,lehta,taha za vlasy a stahuje kratasy,pozor,at te neulehta.- pritom lehtame zadicka,potom povidame a predvadime jak dopis skladame,davame do obalky,piseme adresu a jdeme na postu. ![]()
Tak u nas to bylo jeste trosicku jinak, smichane vse dohromady co tu probehlo ![]()
Mila babicko. Tecka.
Posilam ti krecka. Tecka.
Krecek: skrabe, kouse, stipe, lechta
Dopis prelozime, dame do obalky, zalepime, nalepime znamku, tri razitka dame aaaa posleme..
(na „posleme“ dite jemne strcime do zadicek
).
jo,jeste znamku a utikame na postu a sup do schranky,no vidim,ze to postupne vsichni dame dohromady
.
jee to bych Emce mohla delat taky donekonecna, Uz jsem si to nepamatovala, tak jsem improvizovala a vymyslela vsechno mozny, taha za vlasy, stipe do zadecku, beha dokolecka, pise pismenka, taha za usi…, to ma vazne uspech ![]()
tak já si na to taky nemohla celé vzpomenout a pak jsem to viděla v Mamince:
Milý strýčku. Tečka.
Posílám ti křečka. Tečka.
Křeček škrábe…, štípe…, kouše…, lechtá - pozor ať tě neulechtá..
Dáme křečka do obálky,
nalepíme známku z dálky,
pošťák tam dá razítko,
pošle poštou psaníčko.
Taky to děsně miluje ![]()
JA to znam jeste trochu jinak ten konec…
Mily strycku, tecka. Posilam ti krecka, tecka. krecek skrabe, stipe, kouse, lechta…zabalime do obalky, dame na to 4 znamky a posleme do dalky.