Jak se píše psací O

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
4.1.14 12:33

@Bertolina11 Jedním tahem, začnu nahoře, sjedu dolů, pak zase nahoru a „smyčka“. Ale pokud má tvá dcera stejně debilní písanku jako má, tak se ani nedivím, že s tím má problém. Obzvlášť, pokud jim to paní učitelka pořádně neukáže a řekne jim, ať si to píše jak chce :cert:. Takže já dceři na doma nakoupila písanky se šipkami, aby věděla, jak má psát správně a trénuje alespoň doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.1.14 12:39
@tterka píše:
@Bertolina11 Jedním tahem, začnu nahoře, sjedu dolů, pak zase nahoru a „smyčka“. Ale pokud má tvá dcera stejně debilní písanku jako má, tak se ani nedivím, že s tím má problém. Obzvlášť, pokud jim to paní učitelka pořádně neukáže a řekne jim, ať si to píše jak chce :cert:. Takže já dceři na doma nakoupila písanky se šipkami, aby věděla, jak má psát správně a trénuje alespoň doma

Dcera s tím právě problém nemá, písmenko vypadá stejně jak předtištěné a tvrdí nám, že p. u. je učila se vracet. (učitelka nám přijde skvělá). Jen nám s manželem se to nějak nepozdávalo, asi se v tom zbytečně rýpeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.1.14 12:39
@Loll píše:
Dcera píše jedou očko, jednou se vrací, však je to ve finále jedno, ne?

Díky, to mi pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
4.1.14 13:47

Jsem učitelka - a píšu s dětmi takto: velké O má stejný postup jako malé, jen ma jiné poměry velikostí. Takže se uzavře kapka, jede se od místa uzavřeni doleva a dolů a udělá háček ( nebo oblouček, nevím jak jinak to popsat). Po žadné části napsaného písmene se nejede dvakrát, vše je jedním tahem - jako malé o…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.1.14 14:07
@čarodějka1311 píše:
Jsem učitelka - a píšu s dětmi takto: velké O má stejný postup jako malé, jen ma jiné poměry velikostí. Takže se uzavře kapka, jede se od místa uzavřeni doleva a dolů a udělá háček ( nebo oblouček, nevím jak jinak to popsat). Po žadné části napsaného písmene se nejede dvakrát, vše je jedním tahem - jako malé o…

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
4.1.14 14:25

Já se taky vracím a dělám zobák. Ale jestli je to dobře, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí