Pseudocystické ložisko v hlavě

Anonymní
15.10.11 07:17

Pseudocystické ložisko v hlavě

Při MR zjistili dceři v bílé hmotě paraventrikulárně nespecifické pseudocystické ložisko velikosti 6 mm v průměru. Dr mi k tomu zatím jen řekla že to asi nic nebude a že se musí poradit s neurochirurgem a že se to nejspíš bude jen jednou ročně kontrolovat. Trošku jsem hledala na netu a to co jsem našla mě moc neuklidnilo. Může mě někdo uklidnit že to opravdu nic není? Děkuji. Píšu raději anonymně. Mamča

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
15.10.11 08:41

Ja nevim presne, ale muze to byt treba po malem krvaceni po porodu… napr. taky bych to spis videla jako zbytek po necem v minulosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.11 13:19

Ahojky, já hodně trpěla na migrény a na MR mi také našli něco jako cisterna magna, nebo takhle to nazvali. A bylo mi řečeno to stejné, jako tobě u dcery. Neurochirurg mi řekl, že je to v pohodě, že to prostě nic neznamená, jen jednou za roj jdu na EEG, jestli se nic nezměnilo. I když ze začátku jsem z toho byla špatná… šlo ale jen o mě, chápu, že když jde o Tvoji dceru, je to daleko horší. Nestresuj se a věř doktorům. Hlavně nic nehledéj na netu, jen se zbytečně víc vystrašíš. Mluvím z vlastní zkušenosti. Držím palečky a přeju pevné nervy :hug: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.11 17:41

Děkuji za útěchu, snad to fakt nic nebude,ještě uvidíme co řekne neurochirug, no ono je lepší nic na netu nehledat. Já to hledala proto abych se uklidnila že to nic není a místo toho jsem tam našla spousty ne moc hezkých věcí :think: POkusím se na to nemyslet a snad to fakt nic nebude. Jen mě zajímalo jestli někdo nemá to stejné. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35326
16.10.11 16:54

No, ono na netu najdes spoustu informaci… :wink: ale o tom, co neni zajimave, tedy to v podtstae nic neni nebo nic vazneho neznamena, se nedozvis na netu asi nic… Takze za me… nehledat na netu a radsi si pripravit otazky na lekare, ktery tomu rozumi a ma s tim zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misaela
17.10.15 14:58

Nalez

Mohu se zeptat jak to s dcerou dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.15 11:18

Zatím je to ok, problémy nemáme a teď chodí jednou za dva roky na MR na kontrolu. V jednu chvíli měla potíže typu ochrnutí a padání ale to bylo naštěstí jen tetanií, vyděsilo mě to ale dost. Teď je bez potíží. Tuk tuk.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA