Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Twiggi píše:
Taky mě to pobavilo![]()
![]()
Ve mě to spíš vyvolalo obavu o efektivnost výuky biologie na školách ![]()
ivuska.h píše:
Zde detail na několikadenním štěněti
Krásné štěňátko a krásná pupeční šňůra
Tak na to skočím, až se čubina nechá prohlížet… před chvílí se mi schovala do úkrytu a vrhá na mne nedůvěřivé pohledy, tak ji nechám se uklidnit. Asi chápe, že se panička zbláznila ![]()
ivuska.h píše:Twiggi píše:Ve mě to spíš vyvolalo obavu o efektivnost výuky biologie na školách
Taky mě to pobavilo![]()
![]()
chtela jsem na to reagovat, ale pak jsem si to rozmyslela
ja si poklepala na celo
Naše fenka teda pupíček má, ale taky má uplně holý bříško, tak je to dobře vidět! v chlupech to asi moc vidět nebude!… Ivuško, nádherný miminko, úplně k sežrání! ![]()
PitbulLenka píše:
Naše fenka teda pupíček má, ale taky má uplně holý bříško, tak je to dobře vidět! v chlupech to asi moc vidět nebude!… Ivuško, nádherný miminko, úplně k sežrání!
Myslis tu z tve profilove fotky? Tak takove „fenecka“ musi mit roztomiloucky „pupicek“ ![]()
jasne ze maji pupiky..dokonce hodne psich mimin trpi na pupecni kylu…to psi mama pri prekousavani moc taha…to pak maji vystouplej pupik celej zivot jak nektery lidi ![]()
jinak pupik od sulina…
hlavne ze v tom ty muzi maji jasno
od urcityho veku asi je na tele jen jedno vyznamne misto ktere potlaci i existenci pupku
![]()
No mě to hlavně ani nepřekvapilo, nějak mám dost přehled co si studenti pamatují a co ne a co jsou schopni vymyslet ![]()
Barca12345 píše:Fiducia píše:Ted uz ze srandy rekl ze ze zadku, ale snazi se mi namluvit, ze jako nemyslel primo sulina, ale ze to jako je kousek od nejBarca12345 píše:
Hej, musim to tu napsat!!!!
Tak me to tema zaujala, ze jsem se zaptala chlapa a on rika: „Vsak to maji od sulina, ne?“ Holky jinak jsem malem doslova praskla smichy!!!!!!!!!!
Jinak tedy odpoved na tvou otazkou nevimJdu prohledat naseho psa!
![]()
![]()
tvuj chlap je bourak
![]()
muzes se ho zeptat, jak to maji fenky?? moc prosim
![]()
No jo no, co s clovekem udela fakt drina v praci
tak z prtky to logiku ma
kolobeh ![]()
jinak ja jsem s nejakym hledanim u naseho cokla bez sance, je chlupata, jak grizzly
![]()
No já to naše zlatíčko měla doma už od pěti týdnů, tak vím kde je, ale jemu se dá najít i teď točí se mu tam chlupy a na břiše, kde je pupík jich zase tak moc nemá ![]()
Tak čubinka vylezla z úkrytu, tak jsem ji opět potýrala hledáním pupíku - a tentokrát se zadařilo. Je teda malinký a sotva viditelný, ale má ho. Že má pes pupeční šňůru, to mi sice došlo, ale vrtalo mi hlavou, že nemá žádnou bouličku nebo důlek… a v těch místech byla chlupatá i v 5 týdnech, kdy jsme si ji donesli domů… jinak ale měla krásné holé a teplé bříško, byl to takový drobek (foto je z cca 3 měsíců)…
Barca12345 píše:PitbulLenka píše:Myslis tu z tve profilove fotky? Tak takove „fenecka“ musi mit roztomiloucky „pupicek“
Naše fenka teda pupíček má, ale taky má uplně holý bříško, tak je to dobře vidět! v chlupech to asi moc vidět nebude!… Ivuško, nádherný miminko, úplně k sežrání!
Věř, že ten nejhezčí
- je to moje zlatíčko a o pupíčku vím, protože jí ho ráda pusinkuju!! ![]()
PitbulLenka píše:Barca12345 píše:Věř, že ten nejhezčíPitbulLenka píše:Myslis tu z tve profilove fotky? Tak takove „fenecka“ musi mit roztomiloucky „pupicek“
Naše fenka teda pupíček má, ale taky má uplně holý bříško, tak je to dobře vidět! v chlupech to asi moc vidět nebude!… Ivuško, nádherný miminko, úplně k sežrání!![]()
- je to moje zlatíčko a o pupíčku vím, protože jí ho ráda pusinkuju!!
To verim, ja jen, ze to k tomu plemeni strasne sedi ![]()
Barca12345 píše:PitbulLenka píše:To verim, ja jen, ze to k tomu plemeni strasne sediBarca12345 píše:Věř, že ten nejhezčíPitbulLenka píše:Myslis tu z tve profilove fotky? Tak takove „fenecka“ musi mit roztomiloucky „pupicek“
Naše fenka teda pupíček má, ale taky má uplně holý bříško, tak je to dobře vidět! v chlupech to asi moc vidět nebude!… Ivuško, nádherný miminko, úplně k sežrání!![]()
- je to moje zlatíčko a o pupíčku vím, protože jí ho ráda pusinkuju!!
Jo tak to byla ironie jo
… Tak to jsem zas něco nepochopila
… Ale pro mě je nejsladší na světě
![]()