Psí pupík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
25.11.11 20:39
Twiggi píše:
Taky mě to pobavilo :lol: :lol: :lol:

Ve mě to spíš vyvolalo obavu o efektivnost výuky biologie na školách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
25.11.11 20:41
ivuska.h píše:
Zde detail na několikadenním štěněti ;)

Krásné štěňátko a krásná pupeční šňůra ;) Tak na to skočím, až se čubina nechá prohlížet… před chvílí se mi schovala do úkrytu a vrhá na mne nedůvěřivé pohledy, tak ji nechám se uklidnit. Asi chápe, že se panička zbláznila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.11.11 20:42
ivuska.h píše:
Twiggi píše:
Taky mě to pobavilo :lol: :lol: :lol:
Ve mě to spíš vyvolalo obavu o efektivnost výuky biologie na školách :think:

chtela jsem na to reagovat, ale pak jsem si to rozmyslela :-D ja si poklepala na celo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.11.11 20:44

Naše fenka teda pupíček má, ale taky má uplně holý bříško, tak je to dobře vidět! v chlupech to asi moc vidět nebude!… Ivuško, nádherný miminko, úplně k sežrání! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.11.11 20:46
PitbulLenka píše:
Naše fenka teda pupíček má, ale taky má uplně holý bříško, tak je to dobře vidět! v chlupech to asi moc vidět nebude!… Ivuško, nádherný miminko, úplně k sežrání! :srdce:

Myslis tu z tve profilove fotky? Tak takove „fenecka“ musi mit roztomiloucky „pupicek“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.11.11 20:47

jasne ze maji pupiky..dokonce hodne psich mimin trpi na pupecni kylu…to psi mama pri prekousavani moc taha…to pak maji vystouplej pupik celej zivot jak nektery lidi ;)

jinak pupik od sulina… :lol: :mrgreen: hlavne ze v tom ty muzi maji jasno :mrgreen: :mrgreen: od urcityho veku asi je na tele jen jedno vyznamne misto ktere potlaci i existenci pupku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
25.11.11 21:08

No mě to hlavně ani nepřekvapilo, nějak mám dost přehled co si studenti pamatují a co ne a co jsou schopni vymyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
25.11.11 21:17
Barca12345 píše:
Fiducia píše:
Barca12345 píše:
Hej, musim to tu napsat!!!!
Tak me to tema zaujala, ze jsem se zaptala chlapa a on rika: „Vsak to maji od sulina, ne?“ Holky jinak jsem malem doslova praskla smichy!!!!!!!!!!
Jinak tedy odpoved na tvou otazkou nevim :-) Jdu prohledat naseho psa!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tvuj chlap je bourak :pankac: :pankac: muzes se ho zeptat, jak to maji fenky?? moc prosim :mrgreen: 8)
Ted uz ze srandy rekl ze ze zadku, ale snazi se mi namluvit, ze jako nemyslel primo sulina, ale ze to jako je kousek od nej :-) No jo no, co s clovekem udela fakt drina v praci :-D

tak z prtky to logiku ma :think: kolobeh :mrgreen:
jinak ja jsem s nejakym hledanim u naseho cokla bez sance, je chlupata, jak grizzly :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
25.11.11 21:23

No já to naše zlatíčko měla doma už od pěti týdnů, tak vím kde je, ale jemu se dá najít i teď točí se mu tam chlupy a na břiše, kde je pupík jich zase tak moc nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
25.11.11 21:36

Tak čubinka vylezla z úkrytu, tak jsem ji opět potýrala hledáním pupíku - a tentokrát se zadařilo. Je teda malinký a sotva viditelný, ale má ho. Že má pes pupeční šňůru, to mi sice došlo, ale vrtalo mi hlavou, že nemá žádnou bouličku nebo důlek… a v těch místech byla chlupatá i v 5 týdnech, kdy jsme si ji donesli domů… jinak ale měla krásné holé a teplé bříško, byl to takový drobek (foto je z cca 3 měsíců)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
25.11.11 21:41

Skvělá fotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.11.11 22:24
Barca12345 píše:
PitbulLenka píše:
Naše fenka teda pupíček má, ale taky má uplně holý bříško, tak je to dobře vidět! v chlupech to asi moc vidět nebude!… Ivuško, nádherný miminko, úplně k sežrání! :srdce:
Myslis tu z tve profilove fotky? Tak takove „fenecka“ musi mit roztomiloucky „pupicek“ :mrgreen:

Věř, že ten nejhezčí :mrgreen: :mrgreen: - je to moje zlatíčko a o pupíčku vím, protože jí ho ráda pusinkuju!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.11.11 22:25
PitbulLenka píše:
Barca12345 píše:
PitbulLenka píše:
Myslis tu z tve profilove fotky? Tak takove „fenecka“ musi mit roztomiloucky „pupicek“ :mrgreen:
Věř, že ten nejhezčí :mrgreen: :mrgreen: - je to moje zlatíčko a o pupíčku vím, protože jí ho ráda pusinkuju!! :*

To verim, ja jen, ze to k tomu plemeni strasne sedi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.11.11 22:37
Barca12345 píše:
PitbulLenka píše:
Barca12345 píše:
PitbulLenka píše:
Věř, že ten nejhezčí :mrgreen: :mrgreen: - je to moje zlatíčko a o pupíčku vím, protože jí ho ráda pusinkuju!! :*
To verim, ja jen, ze to k tomu plemeni strasne sedi :mrgreen:

Jo tak to byla ironie jo :twisted: … Tak to jsem zas něco nepochopila :lol: … Ale pro mě je nejsladší na světě :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
28.2.12 09:14

Naprosto geniální diskuze :palec: Moc mě pobavila :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie