Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím a omlouvám se za pitomé téma - ale přemýšleli jsme s manželem, kde má pes pupík? Ohledali jsme naši fenku, ale žádný jsme nenašli
Jak jsou štěňátka přirostlá k pupeční šňůře, kde a jak to, že nemají pupík? Nevíte?
Hej, musim to tu napsat!!!!
Tak me to tema zaujala, ze jsem se zaptala chlapa a on rika: „Vsak to maji od sulina, ne?“ Holky jinak jsem malem doslova praskla smichy!!!!!!!!!!
Jinak tedy odpoved na tvou otazkou nevim
Jdu prohledat naseho psa!
maji pupik na tom samym miste co mi, ale je to jen jizvicka, takova carka
careynka píše:
Jj, uz jsem nasla ![]()
Barca12345 píše:
Tak me to tema zaujala, ze jsem se zaptala chlapa a on rika: „Vsak to maji od sulina, ne?“ Holky jinak jsem malem doslova praskla smichy!!!!!!!!!!
Jinak tedy odpoved na tvou otazkou nevimJdu prohledat naseho psa!
To bylo dobrý ![]()
Jinak když jsou ještě štěňata, tak je to docela vidět, ale najít se dá i teď ![]()
Fiducia píše:Barca12345 píše:
Jinak tedy odpoved na tvou otazkou nevimJdu prohledat naseho psa!
![]()
![]()
tvuj chlap je bourak
![]()
muzes se ho zeptat, jak to maji fenky?? moc prosim
![]()
Ted uz ze srandy rekl ze ze zadku, ale snazi se mi namluvit, ze jako nemyslel primo sulina, ale ze to jako je kousek od nej
No jo no, co s clovekem udela fakt drina v praci ![]()
careynka píše:
Díky, naše čubinka se asi nenarodila - žádnou jizvičku jsem nenašla. Ale je fakt, že má celkem chlupaté břicho ![]()
Pupík mají jako kulaté lesklé místo mezi bříškem a pupíkem. Většinou se k němu sbíhají chlupy.
Ještě jedno vodítko - je na konci hrudní kosti.
Oni ho mají hodně nenápadný, ne takový ďolík jako lidi… A umístění asi jako u nás, někde zhruba na půl cesty mezi stydkou kostí a začátkem hrudníku.
Ovšem teda překvapený příspěvek, zda mají psi pupeční šňůru, mě fakt dostal ![]()
ivuska.h píše:
Oni ho mají hodně nenápadný, ne takový ďolík jako lidi… A umístění asi jako u nás, někde zhruba na půl cesty mezi stydkou kostí a začátkem hrudníku.Ovšem teda překvapený příspěvek, zda mají psi pupeční šňůru, mě fakt dostal
jo, to jsem se smala taky
![]()
Twiggi píše:
Taky mě to pobavilo![]()
![]()
Ve mě to spíš vyvolalo obavu o efektivnost výuky biologie na školách ![]()