Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mile maminky chtela bych se zeptat jestli mate zkusenost se psim sadlem? Mam 3mesicni holcicku a dostala zanet prudusek vystridalyjsme uz 3 sirupy nic moc ji nezabira
. Vcera jsem se doslechla o psim sadle ze pry hodne pomaha na prudusky. Jake s nim mate zkusenosti a mohla bych to davat dceri ve 3m? dekuji za odpovedi nikola
Psi sadlo pouzivam.Pisou na nem ze pripravek je vhodny az od jednoho roku,takze jeho pouziti bych zvazila a nebo se zeptala lekare.
a je řeč o sádlu ze psa nebo o masti která je běžně v lékárně a je to bylinná mast??
dik,ja myslela,ze se to prodava nekde v tech zdravych vyzivach…
Kamča.dalmatinka píše:
a je řeč o sádlu ze psa nebo o masti která je běžně v lékárně a je to bylinná mast??
Psi sadlo je bylinna mast…co jsem slysela tak drive se opravdu delalo ze psu,ted uz se to doufam nedela.
Je to mast od DR:Weisse
no holky fůůůůj
my používali medvědí mast, takovou tu peprmintku na hrudník
bell píše:Kamča.dalmatinka píše:Psi sadlo je bylinna mast…co jsem slysela tak drive se opravdu delalo ze psu,ted uz se to doufam nedela.
Je to mast od DR:Weisse
No koupit se ale dají pořád obě masti byliná i ta opravdová ze psa(samozřejmě né v lékárně ale na vesnicích),tak se právě ptám o které mluví zakladatelka
abych jí když tak mohla hned naložit že by zabila psa ![]()
No ona jeste existuje nejaka masticka na mazani hrudniku myslim ze bromchovaxon..nejspis to pisu blbe,mozna i ten nazev sem skomolila,ale ta je ted uz jen na predpis..chtela jsem si ji v lete koupit a mela jsem smulu..a tak mi v lekarne doporucili to psi sadlo…ale neni to az takovej zazrak
.Mozna kdyz clovek zacne uz na zacatku,nez se mu ta nemoc rozjede tak pak dobry,ale na rozjetej zanet prudusek uz jen jako doplnkova lecba… ![]()
Kamča.dalmatinka píše:bell píše:No koupit se ale dají pořád obě masti byliná i ta opravdová ze psa(samozřejmě né v lékárně ale na vesnicích),tak se právě ptám o které mluví zakladatelkaKamča.dalmatinka píše:Psi sadlo je bylinna mast…co jsem slysela tak drive se opravdu delalo ze psu,ted uz se to doufam nedela.
Je to mast od DR:Weisseabych jí když tak mohla hned naložit že by zabila psa
To jsem netusila ze se da jeste sehnat mast ze psa..to je strasny!!musi to byt protizakonny ne?Nemuzu uverit ze to nekdo dela!!!
![]()
no protoze lidi jsou zrudy, stejne tak se dela krem z tulenu ![]()
My taky používáme psí sádlo - bylinnou mast, stojí do 200,–
Od táty ale vím, že kdysi se používalo sádlo z jezevců, co dělali myslivci, a to prý byl teprve zázrak ![]()
Nojo protizákoné to nevim,ale je to tak.Psí sádlo seženeš raz dva.Dokonce i po plzni pobíhal pán kterej sebral toulavého pejska- pejsky a za 250 prodával sádlo.Za 120 ti ušil i apartní kabelčičku na drobné
Na internetu je i pár chutnejch receptu ze psu
http://magazlin.zln.cz/pes/index.htm
,takže se obávám že ani tento zázrak jen tak nezmizí.
U nás v utulku se jednou zjistilo že si jedna rodina moc často bere pejsky
.
![]()
Buh ví jak oni skončili
Příspěvek upraven 22.12.10 v 17:37
Stejný účinek jako bylinná mast PSÍ SÁDLO má ale i tymiánový krém z JUSTU, taky můžu doporučit ![]()