Psí sádlo (bylinná mast) na průdušky?

35
22.12.10 17:00

Psi sadlo na prudusky?

Mile maminky chtela bych se zeptat jestli mate zkusenost se psim sadlem? Mam 3mesicni holcicku a dostala zanet prudusek vystridalyjsme uz 3 sirupy nic moc ji nezabira :zed: . Vcera jsem se doslechla o psim sadle ze pry hodne pomaha na prudusky. Jake s nim mate zkusenosti a mohla bych to davat dceri ve 3m? dekuji za odpovedi nikola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12794
22.12.10 17:04

Psi sadlo pouzivam.Pisou na nem ze pripravek je vhodny az od jednoho roku,takze jeho pouziti bych zvazila a nebo se zeptala lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
22.12.10 17:09

a kde se sezene?

• Citovat
  • Upravit
48576
22.12.10 17:10

a je řeč o sádlu ze psa nebo o masti která je běžně v lékárně a je to bylinná mast??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
22.12.10 17:11

Koupila jsem ho v lekarne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
22.12.10 17:13

dik,ja myslela,ze se to prodava nekde v tech zdravych vyzivach…

• Citovat
  • Upravit
12794
22.12.10 17:14
Kamča.dalmatinka píše:
a je řeč o sádlu ze psa nebo o masti která je běžně v lékárně a je to bylinná mast??

Psi sadlo je bylinna mast…co jsem slysela tak drive se opravdu delalo ze psu,ted uz se to doufam nedela.
Je to mast od DR:Weisse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.12.10 17:18

no holky fůůůůj :-? my používali medvědí mast, takovou tu peprmintku na hrudník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.10 17:22
bell píše:
Kamča.dalmatinka píše:
a je řeč o sádlu ze psa nebo o masti která je běžně v lékárně a je to bylinná mast??
Psi sadlo je bylinna mast…co jsem slysela tak drive se opravdu delalo ze psu,ted uz se to doufam nedela.

No koupit se ale dají pořád obě masti byliná i ta opravdová ze psa(samozřejmě né v lékárně ale na vesnicích),tak se právě ptám o které mluví zakladatelka :lol: abych jí když tak mohla hned naložit že by zabila psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
22.12.10 17:25

No ona jeste existuje nejaka masticka na mazani hrudniku myslim ze bromchovaxon..nejspis to pisu blbe,mozna i ten nazev sem skomolila,ale ta je ted uz jen na predpis..chtela jsem si ji v lete koupit a mela jsem smulu..a tak mi v lekarne doporucili to psi sadlo…ale neni to az takovej zazrak :-) .Mozna kdyz clovek zacne uz na zacatku,nez se mu ta nemoc rozjede tak pak dobry,ale na rozjetej zanet prudusek uz jen jako doplnkova lecba… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
22.12.10 17:27
Kamča.dalmatinka píše:
bell píše:
Kamča.dalmatinka píše:
No koupit se ale dají pořád obě masti byliná i ta opravdová ze psa(samozřejmě né v lékárně ale na vesnicích),tak se právě ptám o které mluví zakladatelka :lol: abych jí když tak mohla hned naložit že by zabila psa :mrgreen:

To jsem netusila ze se da jeste sehnat mast ze psa..to je strasny!!musi to byt protizakonny ne?Nemuzu uverit ze to nekdo dela!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.12.10 17:34

no protoze lidi jsou zrudy, stejne tak se dela krem z tulenu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
22.12.10 17:35

My taky používáme psí sádlo - bylinnou mast, stojí do 200,–

Od táty ale vím, že kdysi se používalo sádlo z jezevců, co dělali myslivci, a to prý byl teprve zázrak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.10 17:35

Nojo protizákoné to nevim,ale je to tak.Psí sádlo seženeš raz dva.Dokonce i po plzni pobíhal pán kterej sebral toulavého pejska- pejsky a za 250 prodával sádlo.Za 120 ti ušil i apartní kabelčičku na drobné :zed: Na internetu je i pár chutnejch receptu ze psu
http://magazlin.zln.cz/pes/index.htm :poblion: ,takže se obávám že ani tento zázrak jen tak nezmizí.
U nás v utulku se jednou zjistilo že si jedna rodina moc často bere pejsky :roll: .
:poblion:
Buh ví jak oni skončili

Příspěvek upraven 22.12.10 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
22.12.10 17:36

Stejný účinek jako bylinná mast PSÍ SÁDLO má ale i tymiánový krém z JUSTU, taky můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí