Psík Jack Russell teriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
11.6.18 11:08

Pokud nemáš zkušenosti s výcvikem psa tak určitěne rassla :lol: I když má pevnou ruku je to prostě blázen, vím o čem mluvim :mrgreen: Je to moderní plemeno ale pro začátečníky určitě ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.18 11:11

@Kacistaci Není. Pořídila jsem ti JRT s PP jako prvního psa ve 24 letech, vymetla všechny cvičáky a stejně byl to masakr. Teď už je starší, hodně jsme se sžili a zvládáme to spolu, ale první tři roky byly fakt drsný, všechno se točilo jen kolem psa.

• Citovat
  • Upravit
637
11.6.18 11:59

Můj první pes byl russlík, od tří let ho má v péči mamka. Je neskutečně chytrý. Stále je to blázínek a to mu bude sedm let, je teda už trochu klidnější. Ale zvládnout se to dalo. Chce to pevnou ruku.
Jako musela jsem s ním chodit nejlépe 3× denně na procházky, aby se unavil, a stejně pak doma chtěl házet míček. Vydržel klidně půlhodiny! :mrgreen: A mě pomalu odpadávala ruka :D Pořád kousal ty pamlsky pro psy, ucho atd :lol: U toho se taky unavil. Pořád chce něco dělat. Je to pes akční, temperamentní, zbrklý ale i oddaný a milující. Zkušenosti jsem s výcvikem neměla žádné, jen z knih co jsem vyčetla, zvládla jsem to, ale chce to skutečně pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.6.18 18:37

@Janli
Dobře děkuji :) A mate nějaký tip na takovou rasu. Nejlépe podobnou russlikovi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.6.18 18:38

@Sleepy.Monkey
Teeeda, tak vidím, že je vážně velice akční!
Obdivuji Vás! :srdce: Ale já se radši poohlédnou nad jiným plemene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.7.18 15:32

Pes ničí byt

Dobrý den,
Potřebovala bych poradit. Máme 10 měsíční fenku Jacka Russella teriéra a od začátku co začala být doma sama a my v práci tak nám devastuje věci v bytě. Hračky má chodíme ji unavovat ale marně když je doma sama tak devastuje už i lino máme natržený dost. prosím poraďte jak jí to odnaučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
9.7.18 16:31
@Alca3363 píše:
Dobrý den,
Potřebovala bych poradit. Máme 10 měsíční fenku Jacka Russella teriéra a od začátku co začala být doma sama a my v práci tak nám devastuje věci v bytě. Hračky má chodíme ji unavovat ale marně když je doma sama tak devastuje už i lino máme natržený dost. prosím poraďte jak jí to odnaučit

Zkuste jí dát jelení parůžek to psy zabaví na dlouho, nebo hračku a dovnitř pamlsky aby je mohla vytahovat. A musíte ji naučit být doma sama, odejít na chvíli a pak se vrátit a prodlužovat intervaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.9.23 14:29

Kotě a Russell

Ahoj, sice stará diskuze ale zkusím štěstí… třeba má někdo zkušenosti… máme Jack Russell fenu 7 let. Pořídili jsme si koťátko, máme ho doma pár dní… a zatím ho bohužel nechce fena přijmout vypadá, že ho chce zakousnout… je jak smyslu zbavená když ho vidí. Nevnímá 🙄… je lovec, to vím. S kocourem žila od mala, to bylo celkem ok. Ten byl ale dřív.. O kocoura jsme přišli a pořídili po čase nové kotě. Myslíte, že je šance, že kotě přijme? Má někdo zkušenosti, rady prosím? Máme dům na dvě patra. Tak jsou zatím rozdělení… :? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný