Psychické problémy po dětech

Anonymní
1.2.15 14:42

Psychické problémy po dětech

Ahoj vsem, pisi na mobilu tak se nezlobte ze je to bez carek a hacku. Mam cca. mesic velky problem. Nemam chut k zivotu. Uplne zaklady jsou v mem ranem veku. Kdyz sem byla mala mamka byla na leceni kvuli pdychice. Vyrustala jsem v tom cely zivot(neustaly rev, shazovani, omezovani se kvuli ni atd). Ted mi pripada ze u me zacina to same. Mela problemy s postavou. Vazila 50 kg a myslela si ze je tlusta. Zacla anorexie a prasky ktere ji zrujnovaly(to u me nastesti nehrozi), ale zacinam pul roku po porpdu mit to same. Delka z postavy. Nemam na nic cas, nic nestiham, nemam chut fakt na nic..jedine co me drzi nad vodou ze vecer vse zaspim. Malou jsem mela v 17 letech. S byvalym jsem se rozesla kdyz mela rok a pul(neustale me podvadel a nevazil si me). Delala jsem dva roky skoro s malou skolu(bez preruseni maturitni obor) a to se taky na me odrazilo. Pak jsem se poznala s manzelem. Ze zacatku to bylo hezke a jak sem otehotnela proste nas vztah sel do kytek:(. Ted se jen hadame kvuli vsemu. Je nonstop v praci a ja jsem na deti sama. Pomoc mamky moc nechci jekikoz dostanu i za drobek na zemi. Manzel pracuje az do 8 h. Dojede k hotovemu. Pomaha v ramci moznosti, ale furt se me na vse pta a to si to radci udelam sama. Mala nechce jist a je divoka. Maly je hodny, ale porad k nemu nemam vztah jak k male s to mam furt na talirku:(. Za posledni 4 roky jsem (ne)zvladla: jeden porod, jeden rozchod, maturitu, asi 4 stehovani, svatbu, druhy porod, stavba doma a dalsi stehovani:(. Fakt nevim co pomuze. Psychicky se hroutim, nechci se s nikym o tom bavit, manzel je nonstop v praci a delka v jednom kuse nemocne. Asi mam problem. Nevim jestli zajit k psychologovi a nebo k psychiatrovi. Fakt jsem v koncich:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.2.15 14:52

Já mám trochu podobný a v něčem trochu jiný problém, ale konečně jsem se rozhoupala a došla v pátek k obvodní - dala mi ospamox - lék na zklidnění a doporučení k psychologovi, ona tedy říkala, že to v mém případě to vidí spíše na psychiatra, ale já bych nejdřív zkusila jen psychologa. Jinak doporučení samozřejmě nepotřebuješ, ale tady co je klinika, kde jsou psychologové na pojišťovnu, ho vyžadují. Je spousta psychologů, kteří tě vezmou ihned, ale je to drahota. A.

• Citovat
  • Upravit
724
1.2.15 14:54

Ahoj mam to nápodobně. Beru léky. Muj psychiatr mi nepomůže musim si najít ještě psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
1.2.15 15:10
@Anonymní píše:
Já mám trochu podobný a v něčem trochu jiný problém, ale konečně jsem se rozhoupala a došla v pátek k obvodní - dala mi ospamox - lék na zklidnění a doporučení k psychologovi, ona tedy říkala, že to v mém případě to vidí spíše na psychiatra, ale já bych nejdřív zkusila jen psychologa. Jinak doporučení samozřejmě nepotřebuješ, ale tady co je klinika, kde jsou psychologové na pojišťovnu, ho vyžadují. Je spousta psychologů, kteří tě vezmou ihned, ale je to drahota. A.

Jen poznamka, Ospamox je antibiotikum, nikoli lek na zklidneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.15 15:51
@Eemii píše:
Jen poznamka, Ospamox je antibiotikum, nikoli lek na zklidneni.

jo to má kluk atb já mám oxazepam :lol: jsem se upsala pardon

• Citovat
  • Upravit
21904
1.2.15 16:05
@Anonymní píše:
jo to má kluk atb já mám oxazepam :lol: jsem se upsala pardon

Joo, to uz je jina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek