Šéfová mě psychicky dodělala
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.3.15 14:27
@Anonymní píše: Úřad práce s tím nic neudělá, už jsem se zmínila že jsem měla část platu na černo a nic, a navíc že prodává na černo a má hroznej bordel v ekonomice ani vlastně nechápu jak jí může firma prosperovat, ale nemam to ani jak dokázat slovo proti slovu a když jsem to tam nadnesla tak dělal jako že nic neví a pokračoval dál, ona i moje kolegyně byla docela svi. ně takže ta by za mnou ani nestála, pořád mluvila že si najde jinou práci že má málo peněz, a pak lezla vedoucí do zadku a jinak nejsem člověk co si nechá všechno líbit vždy jsem se postavila sama za sebe například když se mi po několika letech práce povedlo jednu věc zbabrat a hned na mě naběhli jako kdyby to bylo denně tak sem přiznala že sem udělala chybu ale stála sem si na svým že ne schválně a nejsem robot abych byla bezchybná a vše v pořádku nějak jsme to vyřešili, ale tady jsem nechtěla dělat si zle protože mě práce opravdu bavila a myslela sem si ze začátku že je hodná no a ty její výlevy sem si omlouvala že má blbej den…a pak jak mě ponížila na konci tak to mě prostě rozhodilo nejvíc
Tak to by chtělo poslat kontrolu z finančního úřadu, aby si ji podívali do účetnictví, jak si vede obchod a klidně i anonymně.
A nikdo nejsme bezchybný, každý děláme chyby.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3.3.15 06:53
@Anonymní píše:
Jo to bylo ve zkušebce a už nikoho nenabírá mě spíš mrzelo jen to jak to řekla, kdyby mi řekla že má někoho kdo má praxi třeba deset let chápu, nebo že musí snížit stavy tak taky to pochopim že první kdo bude sem já ale tohle mě hodně srazilo na kolenapudloslava: mam za sebou i pěkný zkušenosti a práce kde sem byla šťastná, a pak sem jako blbá šla do jiný práce jen kvůli větším penězům jak mě lákali a pak sem dostala stejně a horší směny a buzeraci, to sem si zavinila sama, taky sem si nadávala jak sem mohla že sem pitomá ale přímo tohle se mi stalo poprvý takhle mě ponižovat sem ještě nezažila, mam strach že už se těch antidepresiv nezbavim
antidepresiva se berou obvykle dva roky, ale casto staci i jen pul roku. POmohou preklenout obtizen obdobi, zavislost na nich nevznika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit