Šéfová mě psychicky dodělala
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No prostě tě chtěla vyhodit, tak to udělala takhle. To bylo ve zkušebce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me si takhle podala sefova, kdyz chtela ukazat nbove zamestnankyni, jak to ma vsechno pevne v rukou.
Nicmene kdyz ti lidi, co te znaji, rikaji, ze jsi negativni, asi na tom neco bude… moc rada bych tohle tedka zpracovala u sveho syna, taky moc nevim jak.
Pokud mas za sebou hodne konkretnich spatnych zkusenosti, ktere te srazeni na kolena, tak se nebran antidepresivum, mas na ne narok - predepise obvodak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na hodinu tě může vyhodit jedině pro hrubé porušení předpisů, nikoliv pro to, že máš blbý boty nebo křivý účes. tohle bych si teda líbit nenechala. Vyrazit tě musí z nějakého důvodu, navíc s výpovědní lhůtou dle smlouvy. Evidentně nemáš co ztratit, takže bych zvedla obočí a řekla jí, že o tom budu informovat příslušné orgány. Dala bych si s tím práci. Flek si nejspíš nezachráníš, ale život jí znepříjemníš. Pokud není blbá, tak si své chování ještě rozmyslí.
Pozn. - reaguju jen na to, co píšeš, jak je to doopravdy, to musíš vědět ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to bylo ve zkušebce a už nikoho nenabírá mě spíš mrzelo jen to jak to řekla, kdyby mi řekla že má někoho kdo má praxi třeba deset let chápu, nebo že musí snížit stavy tak taky to pochopim že první kdo bude sem já ale tohle mě hodně srazilo na kolena
pudloslava: mam za sebou i pěkný zkušenosti a práce kde sem byla šťastná, a pak sem jako blbá šla do jiný práce jen kvůli větším penězům jak mě lákali a pak sem dostala stejně a horší směny a buzeraci, to sem si zavinila sama, taky sem si nadávala jak sem mohla že sem pitomá ale přímo tohle se mi stalo poprvý takhle mě ponižovat sem ještě nezažila, mam strach že už se těch antidepresiv nezbavim
- Citovat
- Upravit
Problém není tvoje šéfová ale tvoje sebevědomí. Nechat sebou takhle zametat. Naprosto to potvrzuješ tím, že sama sobě nadáváš. Proč to děláš? Však v každé chvíli svého života děláme tak nejlepe jak umíme. Antidepresiva, to je kapitola sama pro sebe. Z jakého důvodu je bereš? To je jen berlička, která ti udělá na chvilku lépe ale příčiny se nezbavíš, stejně se ti to bude vracet a zrcadlit v životě. Takže zapracuj na svém sebevědomí, to je podle mě základ. A nauč se milovat sama sebe, protože to tam taky nemáš. Taky by mi byl protivní člověk co je neustále negativní. Je to o uhlu pohledu, bud na to můžeš koukat z pohledu oběti jako ted, nebo si říct ok, jsem obohacena o další zkušenost, vidím proč se mi to stalo a zapracuji na tomto, vlastně je to super, že se to stalo, jinak bych nevěděla co mám změnit. Hmm a vlastně, otevřeli se mi dveře k novým možnostem a můžu dělat jinou a třeba ještě zajímavější práci.
Pokud tě něco trápí, můžeš udělat dvě věci, bud se s tím smířit a nebo to změnit, všechno ostatní je sebetrestání a naprostá ztráta času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na antidepresiva bych se vykašlala, zkus si najít nějakýho psychologa, pokud s tebou takto zamávaly 3 měsíce, asi budeš psychicky labilnější. Já byla pod podobným tlakem 7 let, musela přijít ta pověstná poslední kapka kdy jsem si řekla že toto zapotřebí nemám. Ale prostě 7 let pod podobným tlakem fakt nejde hodit za hlavu, já měla šílený stavy v nové práci, pořád jsem si myslela že mě musí vyhodit, že jsem neschopná(jedna z vět bývalé vedoucí byla a kde si myslíte že vás dneska kdo zaměstná) ale tak nějak s pomocí partnera a měla jsem štěstí na super šéfy a kolegy v nové práci, jsem se ztoho dostala. No ale bylo to fakt 7 let.
Takže radím zkuz zapracovat na svém sebevědomí, promluv si o tom s rodinou a přítelem aby stebou měli trpělivost a zkus tuto zkušenost hodit zahlavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I když budeš pracovat sebe líp, když už tě tam chtít nebudou, tak vždycky si něco vymyslí.. Takže já být tebou, to takhle nenechám a něco s tím udělám.. Já bych si s ní promluvila a řekla jí to, co si myslíš o tom jak jsi pracovala a podobně. Hlavně žádné urážky apod., jelikož bude lepší, když si před rozhovorem zapneš nahrávání na telefonu a jestliže bude k tobě hrubá, bude tě shazovat a urážet, pak bych šla s nahrávkou na ČOI. Hlavně si nenech sr*t na hlavu. Dnešní doba je zlá a zaměstnavatelé si se zaměstnanci, bohužel, dělají a budou dělat co chtějí.. Nedej se..
Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně šikanoval šéf při mém prvním zaměstnání. Přes zkušební dobu na mě byl jak milius a pak to začalo. To bylo pořád: už nejsi ve škole, začni něco dělat, byla jsem podle něj nejslabší článek týmu, nezapomněl to říct na každý poradě, všem říkal jménem a mě příjmením, když mi něco šlo a jemu ne, tak místo pochvaly řekl, vidíš, nejsi tak hloupá, jak se zdá atd. Jeho dcerunka druhá šéfová mě pořád chválila a jak zjistila, že on je proti mě, tak na mě taky začala nasazovat. Vydržela jsem tam celý rok! Doteď to nechápu, ale byla jsem po škole plná elánu. Něco dobrýho jsem na tom našla. Vycepoval mě a v dalším zaměstnání jsem byla TOP. Šef mi naopak říkal, konečně sekretářka, která maká a nekouká jen z okna.
Hned po třech měsících premie atd. Vše zlý je k něčemu dobrý, netrap se tím, nemá to cenu. Najdeš lepší práci!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shadowofangels ČOI stím nic neudělá, pokud někdo, tak úřad práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mallorka Je dobře, že teď jsi spokojená.. Ono sehnat si práci, kde bude dobrej kolektiv a hlavně šéf, dá zabrat.. Mě v předchozí práci sice nikdo nebuzeroval, teda ne slovně, ale bylo tam nespravedlivé jednání vůči všem zaměstnancům.. Všichni si všechno nechali líbit a dělali tak, jak on píská.. Když se ale zmínilo o penězích, tak to už byl oheň na střeše, jak se říká.. Mě kolikrát sliboval, že mě přidá a nepřidal. Hlavně, že chtěl pořád přesčasy.. Slyšela jsem z kolika stran od lidí jen stížnosti.. Jednou ke mě přišel hned ráno po víkendu a vyřizoval si se mnou účty, že jsem mu psala, že nepřijdu na přesčas.. Tím pádem jsem mu hned všechno řekla, co si myslím.. Že slibuje lidem, co nesplní, jeho nespravedlivost hodnocení muži vs ženy, no ten si toho vyslechl.. Za chvilku byl tak nasraný, že byl rudý jak kamínka před výbuchem..
Každopádně já pak šla na neschopenku a později odešla, protože mě stejně končila smlouva a říkal, že by mi ji stejně neprodloužil.. Což jsem mu na to odpověděla, že mě to vůbec nevadí.. A to, že si našel za mě náhradu, to už dávno vím.. ![]()
Já jsem se totiž naučila říkat pravdu do očí. A klidně se postavím i za kolegy, jakožto jsem udělala i v tomto případě.. Hájím si svá práva, na který má nárok každý z nás!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@medunka23 tak to je jedno, ale někam bych to poslala, aby z toho ta baba taky něco měla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shadowofangels já jsem pak na ně taky poslala ČOI, protože tam prodávál zahraniční dálniční známky s přirážkou snad 50%, tak dostal 5 tis. pokutu a málem se zhroutil, že to bylo na udání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mallorka No 5 tis. není moc, ale lepší jak nic..
Ale je dobře, že sis to nenechala líbit a dala mu co proto
. A prý na udání, chudák
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úřad práce s tím nic neudělá, už jsem se zmínila že jsem měla část platu na černo a nic, a navíc že prodává na černo a má hroznej bordel v ekonomice ani vlastně nechápu jak jí může firma prosperovat, ale nemam to ani jak dokázat slovo proti slovu a když jsem to tam nadnesla tak dělal jako že nic neví a pokračoval dál, ona i moje kolegyně byla docela svi. ně takže ta by za mnou ani nestála, pořád mluvila že si najde jinou práci že má málo peněz, a pak lezla vedoucí do zadku a jinak nejsem člověk co si nechá všechno líbit vždy jsem se postavila sama za sebe například když se mi po několika letech práce povedlo jednu věc zbabrat a hned na mě naběhli jako kdyby to bylo denně tak sem přiznala že sem udělala chybu ale stála sem si na svým že ne schválně a nejsem robot abych byla bezchybná a vše v pořádku nějak jsme to vyřešili, ale tady jsem nechtěla dělat si zle protože mě práce opravdu bavila a myslela sem si ze začátku že je hodná no a ty její výlevy sem si omlouvala že má blbej den…a pak jak mě ponížila na konci tak to mě prostě rozhodilo nejvíc
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky vím že nebudu první ani poslední ale už je toho na mě fakt moc a tohle sem si opravdu nezasloužila, neříkám že jsem úplně skvělá ve všem a všechno umím, ale v práci mě šéfová psychicky deptala a já se toho nemůžu zbavit mam to v sobě a cítím se jak póvl, úplně neschopná, abych se dostala k jádru věci moje zaměstnavatelka na začátku když mě příjmala tak byla milá, hodná přišla mi docela fér, všechno v pohodě a já hrozně spokojená v práci nu a tu se najednou stalo že jsem přišla do práce a nikdo se semnou nebavil, jako kdybych něco provedla celý týden tak jsem pracovala dál jak jsem byla naučená a zvyklá a najednou mě šéfová za všechno nadávala, shazovala mi před zákazníkama že mi nic nejde a vše co sem dělala tak klidně přišla a vytrhla mi to z ruky a předělala samozřejmě před lidma, pak si mě nechala nastoupit na kobereček a řekla mi že sem absolutně neschopná, nic mi nejde a ve škole mě nic nenaučili a dala mi na hodinu výpověď, neopomněla říct sarkasticky až pojedete domů hlavně se nevybourejte abych nemusela platit nemocenskou a já v tu chvíli jí udělala obrovskou radost rozbrečela sem se jak želva, pro mě trapný nikdy sem v práci nebrečela…sem hotová práce se mi líbila, hrozně ráda sem tam chodila, a teď najednou tohle a já si pořád říkám v hlavě že tamhle nepůjdu že to neumim a tam taky ne a mam strach z toho jít někam do práce ikdyž samozřejmě hledám potřebuju nutně práci ale už si nechci ani vzít hypo, a bojim se i mít dítě s ohledem na peníze, hlavně si říkám jak vypadám před ostatními všichni okolo mě si drží práci dobře…předtim sem byla v pohodě teď mi každej říká že sem negativní a že je to semnou ani nebaví že to na ně přenáším, zvláště přítel…a já bych tak ráda byla pozitivní ale nejde mi to pořád se k tomu vracím že sem úplně neschopná co když mě vyhodí, co budeme dělat zas potom až budeme mít tu hypotéku nevím co dál jestli jít k psychologovi nebo počkat třeba to nějak vyšumí z mojí hlavy