Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chci se zeptat..zda může psychika ovlivnit posun menstruace…tak na ni čekám…že ještě nedorazila…i nějaké osobní problémy..tak jsem docela neklidná..Děkuji za názory..
za mě ano.. když mám nervy např. ve škole před zkouškou a čekám MS, tak si klidně dorazí až o tři-čtyři dny později, až mám zkoušku za sebou.. jako by se nechumelilo ![]()
No …uz dva dny mě píchá v bedrech..ráno křeč jako pred MS a cítila jsem jako by mela prijit a zase nic…a je před MS nějaký výtok?ja to snad nikdy neměla a ted mě moje telo prekvapuje ![]()
U mě to taky funguje. Cyklus se nikdy nezkrátí, ale prodloužení o max. týden je v normě. Ale stane se to fakt jen ve vypjatých situacích. Např. když jsem čekala na cyklus s povoleným snažením
.
No je to šílené co to tělo si dokáže udělat…mozek pracuje a pak to tak dopadá…jen mě už nebaví ty bolesti a přád nic…a je možné že když jsem měla později ovulku tak s emi tím posune i cyklus?
Gzuza píše:
No …uz dva dny mě píchá v bedrech..ráno křeč jako pred MS a cítila jsem jako by mela prijit a zase nic…a je před MS nějaký výtok?ja to snad nikdy neměla a ted mě moje telo prekvapuje
tohle znám
bolesti, jako bych měla MS a přitom ona nikde
ale vždycky jsem se jí zatím dočkala - beru antiko a i tak mívám zpoždění
to ty nervy, no… a ty se snažíš o mimi nebo spíš se čekáš na MS jako na smilování?
Jistě že může psychika rozházet cyklus. Psychosomatika je opravdu síla ![]()
Já mimi mám 7 mesicní…a ted by to opravdu neslo…:( slozitá životní situace…a tak jsem nervozní z toho ze neprichází..
Ester13 píše:
Jistě že může psychika rozházet cyklus. Psychosomatika je opravdu síla
Někdy je to mazec…jak mozek a mysl ovlivní nase telo…
Gzuza píše:
Já mimi mám 7 mesicní…a ted by to opravdu neslo…:( slozitá životní situace…a tak jsem nervozní z toho ze neprichází..
zkusit test pro klid duše ![]()
no mam jen obavy ze je to brzy…u maleho jsem mela uplne slabou carku po 14 dnech vynecháni MS
Gzuza píše:
no mam jen obavy ze je to brzy…u maleho jsem mela uplne slabou carku po 14 dnech vynecháni MS
tak to mi jen asi jako rada zbývá popřát pevné nervy a ať ti MS dorazí ![]()
-lucie- píše:Gzuza píše:tak to mi jen asi jako rada zbývá popřát pevné nervy a ať ti MS dorazí
Děkuji
věřím že ano!!!jen můj mozek musí zacit pracovat normálně…:)
Gzuza píše:-lucie- píše:DěkujiGzuza píše:tak to mi jen asi jako rada zbývá popřát pevné nervy a ať ti MS dorazí
no mam jen obavy ze je to brzy…u maleho jsem mela uplne slabou carku po 14 dnech vynecháni MSvěřím že ano!!!jen můj mozek musí zacit pracovat normálně…:)
zkus se vypovídat, ne tady na netu, ale někomu známému, kamarádce/kamarádovi, příteli.. to nejvíc pomůže bolavou duši
mluvím z vlastní zkušenosti, i když já nakonec musela vyhledat odbornou pomoc ![]()