Psychika spojená s menstruací

498
5.2.12 16:16

psychika spojená s menstruací..

Ahoj chci se zeptat..zda může psychika ovlivnit posun menstruace…tak na ni čekám…že ještě nedorazila…i nějaké osobní problémy..tak jsem docela neklidná..Děkuji za názory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
179
5.2.12 16:19

za mě ano.. když mám nervy např. ve škole před zkouškou a čekám MS, tak si klidně dorazí až o tři-čtyři dny později, až mám zkoušku za sebou.. jako by se nechumelilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.2.12 16:21

No …uz dva dny mě píchá v bedrech..ráno křeč jako pred MS a cítila jsem jako by mela prijit a zase nic…a je před MS nějaký výtok?ja to snad nikdy neměla a ted mě moje telo prekvapuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.2.12 16:25

U mě to taky funguje. Cyklus se nikdy nezkrátí, ale prodloužení o max. týden je v normě. Ale stane se to fakt jen ve vypjatých situacích. Např. když jsem čekala na cyklus s povoleným snažením :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.2.12 16:28

No je to šílené co to tělo si dokáže udělat…mozek pracuje a pak to tak dopadá…jen mě už nebaví ty bolesti a přád nic…a je možné že když jsem měla později ovulku tak s emi tím posune i cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.2.12 16:28
Gzuza píše:
No …uz dva dny mě píchá v bedrech..ráno křeč jako pred MS a cítila jsem jako by mela prijit a zase nic…a je před MS nějaký výtok?ja to snad nikdy neměla a ted mě moje telo prekvapuje :)

tohle znám ;) bolesti, jako bych měla MS a přitom ona nikde :lol: ale vždycky jsem se jí zatím dočkala - beru antiko a i tak mívám zpoždění :think: to ty nervy, no… a ty se snažíš o mimi nebo spíš se čekáš na MS jako na smilování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
5.2.12 16:30

Jistě že může psychika rozházet cyklus. Psychosomatika je opravdu síla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.2.12 16:30

Já mimi mám 7 mesicní…a ted by to opravdu neslo…:( slozitá životní situace…a tak jsem nervozní z toho ze neprichází..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.2.12 16:32
Ester13 píše:
Jistě že může psychika rozházet cyklus. Psychosomatika je opravdu síla ;)

Někdy je to mazec…jak mozek a mysl ovlivní nase telo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.2.12 16:32
Gzuza píše:
Já mimi mám 7 mesicní…a ted by to opravdu neslo…:( slozitá životní situace…a tak jsem nervozní z toho ze neprichází..

zkusit test pro klid duše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.2.12 16:34

no mam jen obavy ze je to brzy…u maleho jsem mela uplne slabou carku po 14 dnech vynecháni MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.2.12 16:37
Gzuza píše:
no mam jen obavy ze je to brzy…u maleho jsem mela uplne slabou carku po 14 dnech vynecháni MS

tak to mi jen asi jako rada zbývá popřát pevné nervy a ať ti MS dorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.2.12 16:38

Samozřejmě, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.2.12 16:39
-lucie- píše:
Gzuza píše:
no mam jen obavy ze je to brzy…u maleho jsem mela uplne slabou carku po 14 dnech vynecháni MS
tak to mi jen asi jako rada zbývá popřát pevné nervy a ať ti MS dorazí ;)

Děkuji :) věřím že ano!!!jen můj mozek musí zacit pracovat normálně…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.2.12 16:42
Gzuza píše:
-lucie- píše:
Gzuza píše:
tak to mi jen asi jako rada zbývá popřát pevné nervy a ať ti MS dorazí ;)
Děkuji :) věřím že ano!!!jen můj mozek musí zacit pracovat normálně…:)

zkus se vypovídat, ne tady na netu, ale někomu známému, kamarádce/kamarádovi, příteli.. to nejvíc pomůže bolavou duši ;) mluvím z vlastní zkušenosti, i když já nakonec musela vyhledat odbornou pomoc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí