Stálá bolest v podbříšku

3.2.12 16:26

Stálá bolest v podbříšku

Ahoj holky. Snad mi poradíte. Já nevím jak už dlouho, ale bolí mě v podbříšku. Dřív tak občas, ale stále. Teď mě už od začátku menstruace cca tak před týdnem pořád bolí v podbříšku. I když už bych menstruovat neměla stále slabě krvácím. Nevím jak to popsat, takovej divnej tlak tam dole, jako kdyby mě bolela vagína. Před dvěma dny mě se mi zdálo, že mě to nutí na močení. Ale zánět močáku bych vyloučila, ten už jsem párkrát měla a nebude to ono. Mám nepravidelnej menzes tak po 45 - 60 dnech. Gynekoložka mě nechce cpát hormonama, antikoncepci brát nechci.
Bojím se, aby to nebylo něco vážnějšího. Je mi 24 a chtěla bych se do roka pokoušet o miminko, tak aby mi to vůbec šlo.
Nemáte zkušenosti, s něčím podobným? Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
3.2.12 16:29

Zkušenost s tím nemám. Nezdá se mi to jako věc, která by se dala konzultovat na dálku přes net. Nechala bych to na doktorech.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.2.12 16:34

co zkusit kontryhel?
ale teprve až by se vyloučil zánět cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.12 16:41

Už jsem o kontryhelu uvažovala, určitě vyzkouším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.2.12 16:46

když zatím netěhotníš, tak pravidelně každý den, 1-2 šálky, mě to alespoň zkrátilo tu přiblblou ms, ale když přestanu pít, tak se to zase vrátí a já jsem děsnej lempl na pravidelný dělání čehokoliv :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.2.12 17:31

Ahoj, urcite bych zasla k doktorce a to akutne. Jinak ja na tom byla podobne kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna:) Mela jsem slabe MS a pak me porad bolelo v podbrisku, takove tlaky a chodila jsem vic na wc, myslela jsem ze mam menst. bolesti, ale bylo to jine a slabsi…no a najednou // :) to krvaceni se pak spustilo znovu, ale to uz jsem resila na gynde. Takze pokud jsi mohla otehotnet, udelej si test pro sychr :mrgreen: Me ty priznaky jako tehotenstvi vubec nepripadaly:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.2.12 18:01

Měla jsem na podzim podobné potíže, šla jsem na laparoskopii a podezření se potvrdilo - endometrióza.
Dostala jsem HA, mám teď náplasti Evra, ale nezabírají (takže si to opravdu asi nenechej předepsat), musím brát na bolest ještě Zaldiar (Tramal a Paralen, nic jiného mi nezabírá).
Zajdi na http://www.endometrioza.cz a určitě si o tom promluv s gynekologem, ta nemoc je sice málo známá, ale bohužel dost častá.
Taky mám problémy s močákem a urologicky jsem v pořádku, i to může s endomrchou souviset. Prý se zkusí nasadit Visanne, což je nový lék, a ještě mi doktorka doporučila brát denně 400 mg vitaminu E.
Přeji Ti, ať se nepotvrdí, ale určitě se nech důkladně vyšetřit. Endometriózu spolehlivě potvrdí jen laparoskopie, ale neboj se jí, není to nic hrozného, jde to v pohodě zvládnout a hlavně je pak už diagnóza, takže i nějaká cílená léčba. Jestliže chcete miminko, raději fakt neotálej…
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.12 20:48

Děkuju za odpovědi, v pondělí si zavolám na gynekologii. Jestli dostanu teplotu, tak to bude asi jistej zánět močáku. Teď mi k večeru přijde, že je to spíš od močáku. No uvidím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fialinkova
12.2.15 10:57

@Stepankaxxx ahoj prosim jak jsi dopadla?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa