Sex a kvasinky

Anonymní
2.2.12 18:40

Sex a kvasinky

Muž je pracovně hodně na cestách a doma dvakrát do měsíce, dneska v noci přijíždí na dva dny a já mám kvasiny :( Už pár dní, mažu čajovníkovym olejem, canestenem a mám nějaký globule na zavádění. Ale ok to není. Co myslíte, dá se s tím sexovat? Používáme kondom. On by klidně počkal, ale já už asi nevydržím :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
565
2.2.12 18:47

Tak podle me pokud pouzivate kondom tak se asi da, otazka je jestli te ta chut neprejde…nevim, mela jsem kvasinky jednou a svedilo to tak, ze jsem myslela ze se zblaznim, dokud to nebylo doleceny, byla jsem sucha jak sahara, tkze chut nechut, kondom nekondom u nas to teda neslo ani za boha a i by mi ta predstava, ze v sobe neco mam proste vadila a musela bych na to furt myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
2.2.12 18:48

Za mě bych nesexovala. Protože jsem také kdysi měla takový problém s kvasinkami a po sexu jsem jí pak měla strašně podrážděnou a bolela a pálila strašně moc :oops: a spíš jsem si to potom zhoršila. Takže od té doby jsem ponaučená. Ale záleží přeci na tobě jak se cítíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 18:49

Ach jo :( Já si to myslela. Ale mám absťák :,(

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
2.2.12 18:51

No, jestli je chuť, tak bych do toho asi šla, ale možná pak budeš litovat, protože si to vůbec neužiješ…vím o čem mluvím :mrgreen: ale před rokem jsem kvasinky měla a pěkně dlouho no tak jsme nato hupsly a vznikla z toho naše dcerka o kterou jsme se snažili víc jak 2 roky, takže tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
565
2.2.12 18:53
Tarfinka píše:
No, jestli je chuť, tak bych do toho asi šla, ale možná pak budeš litovat, protože si to vůbec neužiješ…vím o čem mluvím :mrgreen: ale před rokem jsem kvasinky měla a pěkně dlouho no tak jsme nato hupsly a vznikla z toho naše dcerka o kterou jsme se snažili víc jak 2 roky, takže tak :mrgreen:

neda mi to…ty si vylozene vykvasila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
2.2.12 18:57
malamamca píše:
Tarfinka píše:
No, jestli je chuť, tak bych do toho asi šla, ale možná pak budeš litovat, protože si to vůbec neužiješ…vím o čem mluvím :mrgreen: ale před rokem jsem kvasinky měla a pěkně dlouho no tak jsme nato hupsly a vznikla z toho naše dcerka o kterou jsme se snažili víc jak 2 roky, takže tak :mrgreen:
neda mi to…ty si vylozene vykvasila :mrgreen:
přesně tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
17629
2.2.12 19:04

já bych do toho nešla jednak kvůli tomu, že si to zhoršíš, druhak kvůli tomu, že kondom sice chrání, ale i tak můžeš kvasinky přenést na partnera, zvlášť pokud je nemáš jen v pochvě, ale i zvenku..a to byste se toho pak zbavovali dlouho, je to vopruz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 19:24

tak za mě.. měla jsem kvasinky 2 roky v kuse.. první měsíx jsem to bez sexu vydržela, ale kvasinky se mě držely jako klíště!! po domluvě s Mudr. jsem sexovat mohla, ale podmínkou byl kondom a udělat si potom výplach rosalginem + namazat mastičkou. Musím říct, že občas to po sexu pálelo tak, jako kdyby mi „kačena“ doslova hořela :D někdy to bylo v klidu :) tak záleží jak se cítíš a jestli to chceš riskovat ;)

• Citovat
  • Upravit
1764
2.2.12 19:43

Holky kdo trpíte na kvasinky a svědění, doporučuji přírodní tea tree, kombinace olej a krém. Já se lěčím takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.2.12 19:50

regy a kde se to da koupit?to tea tree kombinace a krem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 19:50

Přírodní tea tree používám, prostě potřu olejem 100% zevně. Fakt jsem smutná, příště přijede až 18. To nedám. :,(

• Citovat
  • Upravit
261
2.2.12 20:04

Tak já mám kvasinky už více, než rok. A být bez sexu rok nejde, že :mrgreen:
Jinak - lečím se, nic nepomáhá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
2.2.12 20:06

hanka1120 poslala jsem ti SZ.

Jinak tea tree olej pořít se může, ale rychleji se vypaří, chce to nosič, krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
2.2.12 20:08
Anonymní píše:
Přírodní tea tree používám, prostě potřu olejem 100% zevně. Fakt jsem smutná, příště přijede až 18. To nedám. :,(

A ja myslela, ze jsem jedina, ktera po tejdnu bez sexu leze po zdi driv nez chlap :mrgreen: jestli tim netrpis nejak vyznamne, ze by se to furt vracelo radsi bych vydrzela, pokud tim trpis dlouhodobeji, tak to zkuste, ale sla bych hned pod sprchu po tom a nejlepe udelala vyplach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí