Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak podle me pokud pouzivate kondom tak se asi da, otazka je jestli te ta chut neprejde…nevim, mela jsem kvasinky jednou a svedilo to tak, ze jsem myslela ze se zblaznim, dokud to nebylo doleceny, byla jsem sucha jak sahara, tkze chut nechut, kondom nekondom u nas to teda neslo ani za boha a i by mi ta predstava, ze v sobe neco mam proste vadila a musela bych na to furt myslet
Za mě bych nesexovala. Protože jsem také kdysi měla takový problém s kvasinkami a po sexu jsem jí pak měla strašně podrážděnou a bolela a pálila strašně moc
a spíš jsem si to potom zhoršila. Takže od té doby jsem ponaučená. Ale záleží přeci na tobě jak se cítíš ![]()
No, jestli je chuť, tak bych do toho asi šla, ale možná pak budeš litovat, protože si to vůbec neužiješ…vím o čem mluvím
ale před rokem jsem kvasinky měla a pěkně dlouho no tak jsme nato hupsly a vznikla z toho naše dcerka o kterou jsme se snažili víc jak 2 roky, takže tak ![]()
Tarfinka píše:
No, jestli je chuť, tak bych do toho asi šla, ale možná pak budeš litovat, protože si to vůbec neužiješ…vím o čem mluvímale před rokem jsem kvasinky měla a pěkně dlouho no tak jsme nato hupsly a vznikla z toho naše dcerka o kterou jsme se snažili víc jak 2 roky, takže tak
neda mi to…ty si vylozene vykvasila ![]()
malamamca píše:přesně takTarfinka píše:neda mi to…ty si vylozene vykvasila
No, jestli je chuť, tak bych do toho asi šla, ale možná pak budeš litovat, protože si to vůbec neužiješ…vím o čem mluvímale před rokem jsem kvasinky měla a pěkně dlouho no tak jsme nato hupsly a vznikla z toho naše dcerka o kterou jsme se snažili víc jak 2 roky, takže tak
já bych do toho nešla jednak kvůli tomu, že si to zhoršíš, druhak kvůli tomu, že kondom sice chrání, ale i tak můžeš kvasinky přenést na partnera, zvlášť pokud je nemáš jen v pochvě, ale i zvenku..a to byste se toho pak zbavovali dlouho, je to vopruz
tak za mě.. měla jsem kvasinky 2 roky v kuse.. první měsíx jsem to bez sexu vydržela, ale kvasinky se mě držely jako klíště!! po domluvě s Mudr. jsem sexovat mohla, ale podmínkou byl kondom a udělat si potom výplach rosalginem + namazat mastičkou. Musím říct, že občas to po sexu pálelo tak, jako kdyby mi „kačena“ doslova hořela
někdy to bylo v klidu
tak záleží jak se cítíš a jestli to chceš riskovat ![]()
Holky kdo trpíte na kvasinky a svědění, doporučuji přírodní tea tree, kombinace olej a krém. Já se lěčím takhle.
Přírodní tea tree používám, prostě potřu olejem 100% zevně. Fakt jsem smutná, příště přijede až 18. To nedám. ![]()
Tak já mám kvasinky už více, než rok. A být bez sexu rok nejde, že ![]()
Jinak - lečím se, nic nepomáhá. ![]()
hanka1120 poslala jsem ti SZ.
Jinak tea tree olej pořít se může, ale rychleji se vypaří, chce to nosič, krém.
Anonymní píše:
Přírodní tea tree používám, prostě potřu olejem 100% zevně. Fakt jsem smutná, příště přijede až 18. To nedám.
A ja myslela, ze jsem jedina, ktera po tejdnu bez sexu leze po zdi driv nez chlap
jestli tim netrpis nejak vyznamne, ze by se to furt vracelo radsi bych vydrzela, pokud tim trpis dlouhodobeji, tak to zkuste, ale sla bych hned pod sprchu po tom a nejlepe udelala vyplach ![]()
Muž je pracovně hodně na cestách a doma dvakrát do měsíce, dneska v noci přijíždí na dva dny a já mám kvasiny
Už pár dní, mažu čajovníkovym olejem, canestenem a mám nějaký globule na zavádění. Ale ok to není. Co myslíte, dá se s tím sexovat? Používáme kondom. On by klidně počkal, ale já už asi nevydržím