Sex a kvasinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.7.15 11:31

Ahoj, dnes jsem si volala s gynekoložkou na výsledky testů s ta mi řekla, že mám kvasinky. Ještě včera jsem měla sex s přítelem - i orální. Mohla jsem to na něj nějak přenést. Mám strach :( :,(

• Citovat
  • Upravit
854
3.7.15 11:35
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem si volala s gynekoložkou na výsledky testů s ta mi řekla, že mám kvasinky. Ještě včera jsem měla sex s přítelem - i orální. Mohla jsem to na něj nějak přenést. Mám strach :( :,(

Musí se léčit i přítel. A to jsi necítila žádné svědění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.15 11:38
@misa.859 píše:
Musí se léčit i přítel. A to jsi necítila žádné svědění?

ne, vůbec nic, bez příznaků :(

• Citovat
  • Upravit
854
3.7.15 11:39
@Anonymní píše:
ne, vůbec nic, bez příznaků :(

To je zvláštní, většinou kvasinky se poznají kvůli pálení, svědění, zarudlému poševnímu okolí a výtoku. Ať se namaže přítel nějakou antimykotickou mastičkou. Jinak si to budete předávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.15 11:40

Sex máme vždy s kondomem (neberu antikoncepci), ale při orálním sexu jsme se uspokojovali oba navzájem.. Mohla bych to takto přenést?

• Citovat
  • Upravit
9374
3.7.15 11:57
@Anonymní píše:
Sex máme vždy s kondomem (neberu antikoncepci), ale při orálním sexu jsme se uspokojovali oba navzájem.. Mohla bych to takto přenést?

Myslím, že ne. Ale pro jistotu bych přítele taky přeléčila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.15 12:02

Já jsem z toho strašně vyděšená. Nikdy jsem nic podobnýho neměla. Jak se to léčí, a jak dlouho? Mám se bát?.. Můžeme se s přítelem milovat (s ochranou)? K doktorce jdu až v utery :(

• Citovat
  • Upravit
9374
3.7.15 12:13

Pravděpodobně se ti kvasinky, které se v pochvě normálně vyskytují, přemnožily díky tomu teplému počasí. Člověk se víc potí a do toho telíčko, to kvasinky milují a vesele se množí. Ještě jim pomáhají nějaké sladkosti nebo koupaliště a mokré plavky.
Pokud nemáš nepříjemné pocity až k nevydržení, tak bych si počkala do kontroly, ať ti gyndařka napíše sama, co jí přijde nevhodnější. Kdybys měla nepříjemné svědění, pálení a nedalo se to vydržet, tak v lékárně prodávají hromadu mastiček, čípků a tablet, to už by ti poradili ;) Sex bych pro jistotu vynechala, aby sis tam to prostředí ještě nero zdráždila. Při kvasinkách sex ani nebývá příjemný, takže raději sex nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.15 12:15

A dělala ti kultivaci nebo jen koukla a řekla, že máš kvasinky? Ono v hodně případech, když jsou kvasinky, tak je k tomu i něco jiného. Např. streptokok. Ale ten se neléčí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.15 12:22
@Anonymní píše:
A dělala ti kultivaci nebo jen koukla a řekla, že máš kvasinky? Ono v hodně případech, když jsou kvasinky, tak je k tomu i něco jiného. Např. streptokok. Ale ten se neléčí.

Dělala mi nějaké výtěry, dnes ráno jsem si volala na výsledky a bylo mi řečeno že mám kvasinky a ano, i streptokoka. Na prohlídku jdu v úterý. Nic víc mi do telefonu neřekla, takže ani nevím o co se jedná. Nikdy jsem nic takového neměla a mám strach :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.15 12:23

Jak dlouho se to většinou léčí? Týden? Dva?

• Citovat
  • Upravit
9374
3.7.15 12:26
@Anonymní píše:
Jak dlouho se to většinou léčí? Týden? Dva?

Podle toho, co se nasadí na léčbu. A to ale dostorka musela mít nějaké podezření, že nechala dělat kultivaci, ne? Nebo jsi měla nějaké potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.7.15 12:30

Neměj, tímhle jsem si prošla několikrát, kvasinky jsou opravdu otravný, ale ten streptokok, neřešit, řeší se to až při porodu. Léčí se to většinou tak 3 dny, záleží, co ti doktorka předepíše. Může ti dát nějaký globule nebo krém a pokud ti bude předepisovat i něco na toho streptokoka, tak je to zbytečné, ten se vypudit nedá. Nezpůsobuje žádné problémy, proto se neřeší. A kvasinky zlikviduješ třeba tím krémem a doporučuju nebrat antikoncepci, což nebereš, jak jsem četla a další prevence nejíst sladký nebo najet na protikvasinkovou dietu, hodně pomáhá. Kvasinkama trpí opravdu hodně žen, tak si z toho nedělej starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.15 12:30
@Petule030 píše:
Podle toho, co se nasadí na léčbu. A to ale dostorka musela mít nějaké podezření, že nechala dělat kultivaci, ne? Nebo jsi měla nějaké potíže?

Mám problémy vyvolané špatnou antikoncepcí - hormonální nerovnost a tak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.15 12:32
@misa.859 píše:
Neměj, tímhle jsem si prošla několikrát, kvasinky jsou opravdu otravný, ale ten streptokok, neřešit, řeší se to až při porodu. Léčí se to většinou tak 3 dny, záleží, co ti doktorka předepíše. Může ti dát nějaký globule nebo krém a pokud ti bude předepisovat i něco na toho streptokoka, tak je to zbytečné, ten se vypudit nedá. Nezpůsobuje žádné problémy, proto se neřeší. A kvasinky zlikviduješ třeba tím krémem a doporučuju nebrat antikoncepci, což nebereš, jak jsem četla a další prevence nejíst sladký nebo najet na protikvasinkovou dietu, hodně pomáhá. Kvasinkama trpí opravdu hodně žen, tak si z toho nedělej starosti.

Děkuji moc :kytka:
Já jen mám strach, abych nenakazila přítele tím oboustranným orálním sexem..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa