Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Prosím co by to mohlo být..
Příští týden to bude měs. co špiním, krvácím a nebo nic.. k dr. se vydám zítra, nějak jsem neměla odvahu, ale teď raději tam jdu. Měla jste to někdo a co to bylo??
Jinak kdysi to bylo normální u mě i 14 dní MS
Špiníš, krvácíš a nebo nic? Já tomu nějak nerozumím. Jsi těhotná?
Nezačala jsi brát HA, může to být i změnou HA, vysazením HA… nebo cysta.. Nejlíp uděláš, když zajdeš na gyndu ![]()
Taky tomu nerozumím. Ale jak píšou holky může to být cokoliv - nevhodná antiko, cysta atd. takže zítra na gyndu..
A máš nějakou antikoncpeci? Tělísko, prášky, injekce, podkožní implantát? U implantátu jsem špinila i 3 týdny v kuse.
Může to být i nějaká cysta..
bude to půlroku co jsem porodila, nic neberu a zachvíli tam razím tak jsem zvědavá co se dozvím ![]()
tak jsem doma a
mám špatné vaječníky, zdeformované a prý jakýsi hormonální problém, takže dostala jsem prášky a uvidí se …
no hlavně buď v pohodě. Já jsem možná měla taky zdeformovaný vaječníky a ani o tom nevím. Začala jsem brát hormonální antikoncepci a i když je to svinstvo tak mi to krásně ms srovnalo a já místo tří týdnů menstruovala rázem jen jeden. To se všechno spraví
Hlavně ať jsou vajíčka a ovulace - jestli mají vaječníky tvar golfového míčku, liči nebo krychle je vlastně úplně fuk ![]()
Prosím co by to mohlo být..
Příští týden to bude měs. co špiním, krvácím a nebo nic.. k dr. se vydám zítra, nějak jsem neměla odvahu, ale teď raději tam jdu. Měla jste to někdo a co to bylo??
Jinak kdysi to bylo normální u mě i 14 dní MS