Psycholog dětský

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.5.24 11:32

Psycholog dětský

Dobrý den,, chci se zeptat na psychol9gi v Praze na pojišťovnu zda máte kontakty? Co jsou na netu tak jsem vše odvolala a nic tak hledám touto cestou je tu určitě hodně maminek co detsky psychologi navstivili děkuji předem Kailova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58831
22.5.24 13:02

@Veronika111_m podívat se na stránky pojišťovny a zjistit si s kým spolupracuje. U VZP se dá 10 sezení částečně proplatit a mají daný seznam všech s kým spolupracují.
Bohužel sehnat dětského psychologa je velmi těžké.
Hledala jsem pro syna terapeuta, protože potřebujeme dlouhodobou spolupráci a z kontaktovaných mi odepsal jeden, že bude mít možná volno na podzim, ostatní plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2355
22.5.24 13:25

Která pojišťovna?

VZP nabízí https://dusevnizdravi.vzp.cz/
Příspěvek je určen pojištěncům VZP ČR ve věku od 7 let, a to až na 10 sezení (maximální výše příspěvku je 500 Kč/1 sezení).

Taky online

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.24 21:14

My máme 205 a ta moc prý neprošla i:/ my to máme kvůli opozdeny řečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.24 10:48

Psycholog nebo psychiatr?

Ahojky všem, nevím zda dceru objednat k psychologovi nebo psichiatrovi. U dcery mi zjistil školní psycholog že má lehčí retardaci, ale dcera je čím dál tím horší v učení nechce ani se učit nejde spíše čeština, je nervní neustále se rozčiluje stačí něco zakázat a už se vytáčí práská s dveřmi od pokojíčku je zákeřná na sourozence na mladší sestru a bratra, na mě na matku si také dovolí odporovat na nevlastního otce je neustále drzá. Prosím o radu jak dál. Vyšetření měla u psychiatra nebyla ještě ve školním věku a to moc nechtěla řešit doktorka jelikož dcera byla mladší než 6let. Děkuji za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí