Psychologická diagnostika ......

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.12.21 10:06

Psychologická diagnostika ......

Ahoj :lol:
Asi tu není žádný psycholog :think: ;) Čekají mě psychotesty do bezpečnostního sboru.
Před asi dvěma týdny jsem si nechala u soukromé psycholožky vypracovat inteligenční a osobnostní diagnostiku. Ve zkratce, vyšetření trvalo 2×2 hodiny a celkově mi z toho vylezlo, že osobnostně se na práci hodím. Čehož si vážím. Hodně. Žádné úchylky, poruchy nebo nechtěně vlastnosti v povaze. Až teda mě to překvapilo, protože jsem odpovídala podle pocitu a pod tlakem - doma oba testovací dny nebyl klid, díky sousedovi :mrgreen: :mrgreen:
V inteligenční části mám nějaké mouchy - posilovat mám prostorovou představivost a paměť na obrazce. Dobrý. Sprtim se jak nikdy v životě.

Ale co mě zaráží a chtěla bych znát názor druhých, případně vést diskuzi. Partner, který slouží už pár desetiletí mi říká, že do těch testu většina lidí lze, že to není o tom, jací jste, ale o tom co chce druhá strana slyšet 8o
Překvapilo mě to. 8o 8o Asi jsem naivní blbec v tomhle.

Ale v pár otázkách jsme se neshodli. A já bych chtěla vědět váš názor.

U těchto otázek jsme se neshodli:

Vadí vám samota?
Vadí vám kritika od druhých lidí?
Lhali jste někdy?
Vadí vám hluk, křik?
Bolí vás hlava, máte křeče a bolesti žaludku?

Prosím anonym. Popravdě některé otázky jsou :poblion: a dají se vyložit různými způsoby. Osobně také, kdybych nad nimi přemýšlela, tak ze mě vypadne někdo, kdo nejsem 8o prosím Anonymous. Dekujuuu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
7.12.21 10:09

Ne.

Ne.

Ano.

Ano.

Ne.

A jinak ano, jde u toho lhát. Ale je to uděláno tak, že se tam otázky opakují nebo jsou podobné apod. Takže musíš lhát vědomě a pořád na to myslet a znova jinde neodpovedet úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.21 10:17

@Cenarius Tak ale pak o čem to celé je? K ničemu, když nezjistí pravdu. Jsem z toho trochu zklamaná.
Táta i partner roky slouží a co říkají poslední roky, tak to ani nebudu zveřejňovat. Někteří jedinci jsou opravdu prý odpad. :think: :nevim: A člověk by jim nesvěřil tříkolku, natož prý zbraň. A prý v civilu kdyby se chovali jak se chovají, tak letí raz dva.

• Citovat
  • Upravit
1380
7.12.21 10:21

Ne, naopak jí často vyhledávám
Ne
Ano
Ano, hodně
 Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
7.12.21 10:22

Hele tam to je podle mě i tím prostředím a tou práci, že za ty roky to člověka změní. Pochybuji, že většina v takovým stavu nastupovala. Vidím to na kamarádech co slouží. Ten denní kontakt s fetkama, bordelem společnosti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.21 10:24

@TeSudička Vidíš odpovídáš asi zřejmě popravdě. Ale konkrétně u otázky poslední mi partner říkal, že vždy dávat určitě ne. Protože jde o psychologické vyšetření a nikoho nezajímá, že máš křeče po sportu. Udělají z tebe případ pro psychologa.

:nevim: :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.21 10:26

@Cenarius Ten příklad, který jsem dávala, tak je o čerstvých absolventech v posledních dvou letech.

Neplní si povinnosti
Lžou do očí nadřízeným
Nemají problém se sbalit a odejít z práce, aniž by někomu něco řekli 8o 8o 8o To mě dostalo, když mi to táta říkal.
Někteří tam jsou jen, protože mají každý měsíc jistý plat, nic víc

:nevim: :nevim: :nevim: Osobně nechápu.

• Citovat
  • Upravit
20858
7.12.21 11:21

Každej chodí do práce kvůli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
7.12.21 11:27

Pokud máš trochu důvtip a nemáš problém s krátkodobou pamětí, psychotesty se dají v pohodě obelhat. Napsat, co chtějí slyšet. Pokud se tyto otázky týkají bezpečnostního sboru, odpověděla bych ano na to lhaní (kdo říká, že nikdy nelže, ten lže!)… jinak na ostatní bych odpověděla ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
7.12.21 11:31

Mám tie testy za sebou. Jasné, že sa tam klame. Ale musíš si to pamätať. Starší kolegovia neklamali a vyšli z toho ako psychopati :lol: Potom dostali inštruktáž, náhradný termín a prešli :D To bolo 20 rokov dozadu a nebola to práca u polície.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.21 11:52

@Cenarius Tak jinak, asi byla věta špatně formulována. JEN kvůli penězům a pak jejich práce tak vypadá, protože je po dobu začátku nikdo vyhodit nemůže.

• Citovat
  • Upravit
1380
7.12.21 12:02
@Anonymní píše:
@TeSudička Vidíš odpovídáš asi zřejmě popravdě. Ale konkrétně u otázky poslední mi partner říkal, že vždy dávat určitě ne. Protože jde o psychologické vyšetření a nikoho nezajímá, že máš křeče po sportu. Udělají z tebe případ pro psychologa.:nevim: :nevim: :nevim:

To je fakt zajímavý, páč já odpovídala z hlediska stresu, páč jsem předpokládala, že to s psychickou stránkou souvisí, páč stoprocentně musíš být nějak stresuodolná a nepodělat se z každý trochu mín nestandartní situace 8) No nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.21 14:06

@stankaSR A kde prosimtě? Pokud to není tajný

• Citovat
  • Upravit
14127
7.12.21 15:44

Nejsem psycholožka, tak bych si jen tak popindala ;)

Ty vogis, lidi, vám fakt nikomu nevadí kritika? 8o
Mně vadí kritika, bez ohledu na to, že se z ní poučím, zapracuji na sobě, nesnažím se obhajovat, nehádám se, nekdy ji i ocením. Ale VADÍ mi, vždycky, cítím se úplně mizerně, nejraději bych se v tu chvíli propadla :lol: a osobně neznám nikoho, kdo za kritiku s úsměvem poděkuje :lol:

o tom lhaní bych řekla, že jde o tricky otázku. Samozřejmě, že všichni lžou nebo lhali, ostražitá jsem u otázek, které vybízejí ke „správné“ odpovědi, ale zároveň jsou postaveny ultimativně (opravdu jsi NIKDY nelhal?)

„Vadí vám hluk, křik?
Bolí vás hlava, máte křeče a bolesti žaludku?“ u těchto dvou bych si tipla, že chtějí odhalit, jestli nejsi neurotická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.21 16:24

@FlorenceF Jenkins Osobně s tebou souhlasím, protože kdyby to bylo naopak, tak je to fakt jen o tom, co by bylo něj a ne o pravdě. Ale ohledně té kritiky - mám doma pár knížek na EQ inteligenci a opravdu i v nich je třeba… Na otázku: nenechám se znejistit kritikou druhých. Odpověď: Ano.
A u: vadí vám kritika? Odpověď: ne

:nevim:
Osobně logicky a upřímně je to nesmysl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat