Nabídky na instagramu

Anonymní
5.12.21 06:07

Nabidky na instagramu

Nevim kam toto tema zaradit tak se omlouvam ze to cpu sem. :andel: Zalozila jsem si nedavno instagram a uz dvakrat se mi stalo ze mi napsali dva muzi starsiho veku(cizinci, americani) ze mi za to kdyz jim budu delat spolecnost na internetu(Ne erotickou)proste jen si s nima psat tak mi budou posilat jednou tydne penize. :mrgreen: Samozrejme nejsem naivni a tak jsem panovi odpovedela ze mu neverim, pan mi ale napsal at mu poslu cislo uctu a ze mi penize posle at mu verim :lol: Docela vaham zda to nezkusit :D :lol: :mrgreen: Mate s tim nektera zkusenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2637
5.12.21 06:26

Tak tuhle zkušenost nemam. Ale tak cislo uctu bych poslala, to není údaj, co se dá zneužít, kdyz chce platit, tak mu posli klidne i moje. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23942
5.12.21 06:30

Určitě jsi na instáči jediná, se kterou se dá mluvit, dej mu číslo účtu a přístupový hesla… Já to tak mám v reálu, když mě chce někdo třeba jen pozdravit, musí mi na účet poslat pětikilo… :pankac: 8) :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 07:03

@bse.pedro Tak svoje udaje a hesla bych mu nikdy neposlala :mrgreen: Ale tak kdyz nabizi asi bych byla blba to nezkusit :lol: :lol: :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.21 07:04

@Bubllenka Jeste uvidim, zkusim si s nim jeste par zprav popsat :mrgreen: ale dekuji za odpoved :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26856
5.12.21 07:56
@Anonymní píše:
@bse.pedro Tak svoje udaje a hesla bych mu nikdy neposlala :mrgreen: Ale tak kdyz nabizi asi bych byla blba to nezkusit :lol: :lol: :lol: :palec:

A pak nam napis, jak jsi byla blba, jo?. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.12.21 08:01

A pak se divíme, kde se ty naivní ženský, co posílají peníze Americkým doktorům berou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
5.12.21 08:20
@chs.jasmin píše:
A pak se divíme, kde se ty naivní ženský, co posílají peníze Americkým doktorům berou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Americkým válečným hrdinům. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 08:50

@chs.jasmin On chce posilat penize me :mrgreen: a cislo uctu mu je vazne k nicemu ;) Nemuze ho zneuzit ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.21 08:52

Hlavne nechci aby me ru nekdo urazel ale ptala jsem se na neco tak bych byla rada kdyby se to misto urazet tykalo tematu a otazky na kterou jsem se ptala :andel:

• Citovat
  • Upravit
14751
5.12.21 08:52
@Anonymní píše:
Nevim kam toto tema zaradit tak se omlouvam ze to cpu sem. :andel: Zalozila jsem si nedavno instagram a uz dvakrat se mi stalo ze mi napsali dva muzi starsiho veku(cizinci, americani) ze mi za to kdyz jim budu delat spolecnost na internetu(Ne erotickou)proste jen si s nima psat tak mi budou posilat jednou tydne penize. :mrgreen: Samozrejme nejsem naivni a tak jsem panovi odpovedela ze mu neverim, pan mi ale napsal at mu poslu cislo uctu a ze mi penize posle at mu verim :lol: Docela vaham zda to nezkusit :D :lol: :mrgreen: Mate s tim nektera zkusenosti?

A za čas ty peníze bude chtít poslat zpět nebo udělat laskavost a poslat něco z nich na jiný účet… Jj. AML/KYC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.12.21 09:09
@Anonymní píše:
@chs.jasmin On chce posilat penize me :mrgreen: a cislo uctu mu je vazne k nicemu ;) Nemuze ho zneuzit ;)

Ano, takto to většinou začíná ;) pošli číslo učtu, já pošlu peníze tobě, neboj se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.12.21 09:10
@Anonymní píše:
Hlavne nechci aby me ru nekdo urazel ale ptala jsem se na neco tak bych byla rada kdyby se to misto urazet tykalo tematu a otazky na kterou jsem se ptala :andel:

Ne, já na IG nesdílím takový obsah, aby mi někdo nabízel „prostituci“. Sdílím takový obsah, že sem tam dostanu nabídku na sdílení mého obsahu na specializovaných profilech (zahrady, dekor apod.), nic za co bych se měla stydět a kdy bych měla přemýšlet, zda mě někdo nechce zneužít a okrást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 09:20

@chs.jasmin Chapu ze si tu musite rypnout :andel: Mam uplne normalni fotky z vyletu a nikde nejsem odhalena :andel: Mam tam i jen par fotek a opravdu nic lacineho :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.21 09:23

@Prof. Farnsworth Pokud to jednou posle tak se potom muze treba stavet na hlavu a penize mu vracet nemusim :andel: Kdyz vam nekdo venuje auto tak uz ho taky nemusite vracet ;)..Ja nerikam ze mu ten ucet poslu, pisu si s nim ale nic od nej nechci, to on se nabidl ;) Jen me zajimaji zkusenosti ostatnich lidi zda s tim maji zkusenost ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat