Nabídky na instagramu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
5.12.21 09:35
@Anonymní píše:
@Prof. Farnsworth Pokud to jednou posle tak se potom muze treba stavet na hlavu a penize mu vracet nemusim :andel: Kdyz vam nekdo venuje auto tak uz ho taky nemusite vracet ;)..Ja nerikam ze mu ten ucet poslu, pisu si s nim ale nic od nej nechci, to on se nabidl ;) Jen me zajimaji zkusenosti ostatnich lidi zda s tim maji zkusenost ;)

Jenže on bude argumentovat tím, že to poslal omylem / měl za to něco obdržet. Bude vyhrožovat soudy v USA/GB apod. Pravděpodobně jeho „právník“ pošle předžalobní výzvu… Nebo budou vyhrožovat oznámením úřadům/policii, že jsi s nimi domluvená na praní špinavých peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.12.21 09:39

Navíc to může být spojeno s jinou kriminální činností - např. tím, že ty peníze jsou odeslány z cizího účtu někoho, komu se „nabourali“ do účtu. Nebo ten někdo pošle peníze tobě, protože ho podvedli a „prodali“ mu třeba na FCB nebo Insta mobil apod. Pokud se ty peníze dostanou na tvůj účet, bude to řešit policie a budeš mít dost problémů s tím vysvětlit, že nejsi součástí organizované skupiny podvodníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
5.12.21 09:42
@Anonymní píše:
@Prof. Farnsworth Pokud to jednou posle tak se potom muze treba stavet na hlavu a penize mu vracet nemusim :andel: Kdyz vam nekdo venuje auto tak uz ho taky nemusite vracet ;)..Ja nerikam ze mu ten ucet poslu, pisu si s nim ale nic od nej nechci, to on se nabidl ;) Jen me zajimaji zkusenosti ostatnich lidi zda s tim maji zkusenost ;)

Nemáš strach, že třeba někde uvedou Tvůj účet jako účet k platbě za nějaké zboží atd.?

A mohou začít problémy, nebo i vyhrožování, vydírání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
5.12.21 09:43
@Anonymní píše:

Ooo taková krásná naivita z tebe přímo cáká. By ses sakra divila co on s tím dokáže udělat. Mimo jiné policie a neoprávněné obohacení a další. A s tím autem je srovnání trochu mimo. Tam na tebe všechny práva a povinnosti přehodí ještě přepisem na tvoje jméno. A pokud ti jej „venuje“ bez přepisu, tak si jej může kdykoliv vzít zpět a nemůžeš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
5.12.21 09:45
@Prof. Farnsworth píše:
Jenže on bude argumentovat tím, že to poslal omylem / měl za to něco obdržet. Bude vyhrožovat soudy v USA/GB apod. Pravděpodobně jeho „právník“ pošle předžalobní výzvu… Nebo budou vyhrožovat oznámením úřadům/policii, že jsi s nimi domluvená na praní špinavých peněz…

To je marný… Za nějakou dobu tu bude zoufalá diskuse „Co mám dělat…“.
Teď cca měsíc lítá další novinka, chodí SMS s nabídkou levných půjček, odkaz na web nefunguje, telefoní číslo z Turecka… Kolik magorů už na to asi volá a kolik set/tisíc bude stát minuta hovoru… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 09:50

Pane boze ze ja to zakladala :mrgreen: Chtela jsem vedet jen zkusenosti druhych :D Kdyz mam ofocenou konverzaci tak me zavrit nemuzou :mrgreen: Cislo uctu se taky zneuzit neda :wink: Moc koukate na TV.Nic jdu nahlasit adminovi at to uzavre :mrgreen: Tady se malokdo drzi tematu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
5.12.21 09:57
@Anonymní píše:
Špatné. Jsou to podvodníci. Zapomeň na to. Ještě nějaká otázka?
  • Citovat
  • Upravit
20905
5.12.21 09:58
@Anonymní píše:
Pane boze ze ja to zakladala :mrgreen: Chtela jsem vedet jen zkusenosti druhych :D Kdyz mam ofocenou konverzaci tak me zavrit nemuzou :mrgreen: Cislo uctu se taky zneuzit neda :wink: Moc koukate na TV.Nic jdu nahlasit adminovi at to uzavre :mrgreen: Tady se malokdo drzi tematu :roll:

Dělej jak myslíš. My se ti snažili jen pomoct, ale když vidina „snadných“ peněz je pro tebe důležitější. Nám je to ve výsledku úplně jedno jak si tím zkomplikujes život. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
5.12.21 10:05
@Anonymní píše:
Pane boze ze ja to zakladala :mrgreen: Chtela jsem vedet jen zkusenosti druhych :D Kdyz mam ofocenou konverzaci tak me zavrit nemuzou :mrgreen: Cislo uctu se taky zneuzit neda :wink: Moc koukate na TV.Nic jdu nahlasit adminovi at to uzavre :mrgreen: Tady se malokdo drzi tematu :roll:

zkusenost mam, neustale mi na instagramu pisou americti vdovci a vojaci a ja je blokuju, chodi mi sms, ze mam zaplatit clo aby mi mohla byt dodana zasilka ze zahranici, volaji mi anglicka a nigerijska cisla. vsechno to blokuju. zkus si napsat do googlu to, jsi napsala sem - americký doktor (voják…) mi chce platit a treba budes prekvapená, kolik naivek uz to resilo a doplatilo na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
5.12.21 10:21
@Anonymní píše:
@chs.jasmin On chce posilat penize me :mrgreen: a cislo uctu mu je vazne k nicemu ;) Nemuze ho zneuzit ;)

Buď jsi troll nebo úplně naivní.:-) Good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
5.12.21 10:27
@Anonymní píše:

Tady ti x lidí v dobré víře radí, abys do toho nešla, ale ty si meleš svou. Takže já také nechápu, pročs tu diskuzi vlastně zakládala, když si poradit nenecháš.

Dnes se už děti na prvním stupni v rámci prevence kyberkriminality učí, že nemají cizím lidem posílat žádné údaje. Pro ty těžce retardované znovu opakuji: ŽÁDNÉ údaje.

Že si někdo v rámci vlastní omezenosti myslí, že se nedá číslo účtu zneužít, tak to neznamená, že se tak neděje. Navíc řada útoků probíhá postupným získáváním důvěry. Dál to nebudu rozebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.12.21 10:34
@Anonymní píše:

Takže když si přes VPN založím anonymní účet na Insta, z něj si sám sobě napíšu, že si budu posílat jen tak peníze na účet, pak někoho podvedu na Insta nebo FCB a nechám si poslat peníze na účet bez toho abych dodal zboží, tak stačí policii ukázat screenshot z Insta a je všechno v pohodě. Dokonalý zločin! Jdu zakládat účty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.12.21 10:42

Vy jste teda zlí škarohlídi. Skoro abych se začala bát, že těch čtvrt mega, co jsem poslala Jamesovi, se mi už nevrátí. A přitom já už všude rozhlásila, že se vdávám na Floridu a Ontar to nenadálé štěstí už druhý týden zapíjí Na růžku ;).

• Citovat
  • Upravit
7736
5.12.21 11:28

Jéžiš, vždyt´ to bude podvod jako prase. Vůbec bych neodepisovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
5.12.21 11:30
@bse.pedro píše:
Určitě jsi na instáči jediná, se kterou se dá mluvit, dej mu číslo účtu a přístupový hesla… Já to tak mám v reálu, když mě chce někdo třeba jen pozdravit, musí mi na účet poslat pětikilo… :pankac: 8) :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat