Zima v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
1.12.21 21:34

Zima v práci

Zdravím, potřebuji radu.. pracuji ve skladu, kde jsem moc spokojená, co se kolektivu týče. Problém je v tom, že tam začala být nesnesitelná zima a já jsem odjakživa dost zimomřivá, takže to nedávám. Mám vždy úplně červený nos i ruce a ty mám navíc ještě suché a rozpraskané. Pracovní podmínky jsou tam opravdu nic moc. Do konce zkušebky mi zbývá necelý měsíc a já nevím, jak se rozhodnout..Kolektiv je pro mě hrozně důležitý, ale pracovat další měsíce v zimě se mi teda moc nechce, už jen kvůli zdraví..
Jenže se bojím, že už neseženu práci, ve které se mi bude líbit.. tohle je první zaměstnání, kam nechodím každý den vystresovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
1.12.21 21:38

Tak se víc obleč a jestli můžeš tak si nos v termosce teplý čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76084
1.12.21 21:38

Víc se obléct, ruce mazat dobrým ochranným krémem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
1.12.21 22:05

Já bych tam tedy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
1.12.21 22:08

A jak to dělají kolegové, že to zvládají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.21 22:15
@Nicol63 píše:
Zdravím, potřebuji radu.. pracuji ve skladu, kde jsem moc spokojená, co se kolektivu týče. Problém je v tom, že tam začala být nesnesitelná zima a já jsem odjakživa dost zimomřivá, takže to nedávám. Mám vždy úplně červený nos i ruce a ty mám navíc ještě suché a rozpraskané. Pracovní podmínky jsou tam opravdu nic moc. Do konce zkušebky mi zbývá necelý měsíc a já nevím, jak se rozhodnout..Kolektiv je pro mě hrozně důležitý, ale pracovat další měsíce v zimě se mi teda moc nechce, už jen kvůli zdraví..
Jenže se bojím, že už neseženu práci, ve které se mi bude líbit.. tohle je první zaměstnání, kam nechodím každý den vystresovaná

Obleknout se a vařit si horkou kávu nebo čaj. Mám raynaudův syndrom, tedy bych jsem se měla vyhýbat chladu.
Pracovala jsem ve skladu a dá se říct venku, protože z jedné haly jsem šla přes venek do druhé, hala byla otevřená, tedy dost fukalo, vykládka kamionu apod…
Teple jsem se oblékala a nosila jsem jako jediná rukavice :mrgreen: Občas se někdo zeptal, proč nosím rukavice, tak jsem ukázala své fialové ruce a byl klid :mrgreen:
A nebo pak změnit práci, ale to bych jsem kvůli zimě v práci nedělala

• Citovat
  • Upravit
299
1.12.21 22:23

Nemrzla bych, šla jinam.

Příspěvek upraven 01.12.21 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
1.12.21 22:29

@ReginaZ to není zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.12.21 22:29
@Serpentini píše:
@ReginaZ to není zakladatelka

Jj všimla sem si a změnila komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.12.21 22:50

@Modra1 Někteří už nosí bundy a čepice, jinak lidi se tam dost střídají, hodně jich odchází a jsou tam spíše brigádníci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat