Psychopatický otec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5224
24.1.23 07:00

Co te tam drzi?? Neni uplne normalni a bezny jeste ve 30ti zit s rodici.. kor kdyz si stezujes. Proc neprasknes do bot a nezaridis si vlastni zivot? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.23 07:32

Nechápu, proč píšeš do SZ. Pokud ne dům tvůj, tak i tak můžeš bydlet jinde.. ale začínám mít pocit, že problém bude možná úplně někde jinde :think: máš pocit, že tě všichni sledují? Vyhledej psychiatra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
24.1.23 08:06

Ten dům byl stranou od hlavní zástavby a působil ošuňtěle. A každý se mu vyhýbal. Postaven v severním stylu. V ty době byl jistě krásný stejně jako ta žena, kterou vždy ráno posadí do křesla na prosklenou terasu. Vypráví se, že se ze svého táty zbláznila a když přišla z léčení, přestala mluvit a pohybovala se jako tělo bez duše. Debra se jmenovala…

Jako bych to někdy teď četl. Hodina čarodějnic se to jmenuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
24.1.23 08:09

Bereš/brala jsi drogy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80477
24.1.23 08:10
@pklhzinhsa4455 píše:
Zdravím,

muj vlastní otec je zrejme psychopat.
Uz od malicka me buzeruje za vse co udelam i vlastne neudelam..
Bojim se ho, bojim se spat v nasem dome..i kdyz jsem v druhem patre domu a jsem zamcena.
Zkratka mam z nej hruzu..pritom vim, ze bych se mu dokazala postavit..i po fyzicke strance, zrejme bych ho klidne preprala.
No ale k veci..kdyz prijde domu, tak pozoruje me, mamu, bratra..co delame, jak jime, pijeme, co rikame..zkratka stoji vzdy v rohu mistnosti a sleduje nas. Pote se naobedva, udelam a odnesu mu kavu do kotelny..a tam to uz zacne..reci o nasi babicce, dnes uz zemrelem dedovi a mem postizenem stryci..na ty si stezuje, jaci jsou, byli, jak se chovaji a to je skoro kazdy kazdicky den.
Tohle praktikuje cely muj zivot.
Podotykam, je mi 30 let.
Stehovat se nechci, dum je me vlastni babicky..mamy moji matky.
Zkratka se poslednich minimalne 5 let doba bojim, az prijde domu z prace a jak se bude chovat, co bude rikat..a jakou bude mit naladu.
Je to strasne psychicky narocne a vycerpavajici.
K tomu se zacal posledni dobou chovat podivne i muj bratr a mama vlastne take. Uz i oni me zacali pozorovat..hlavne bratr, nebavi se se mnou uz skoro vubec..sotva me pozdravi.
Matka skoro nereaguje, zajima ji pouze mobil, hadry, dovolene..ze by treba uklidila to nehrozi.
Nevim jestli jsem divna ja nebo oni, ale nic spatneho doma ani nikde jinde nedelam..doma se staram a krmim psa, temer kazdy den varim, myji nadobi, poklidim atd.
Nevyvolavam konflikty nebo tak neco..mam normalne pratele, jsem komunikativni clovek a jinde problemy nemam pouze doma.
Bojim se hlavne otce, ze mi neco udela, treba kdyz budu spat nebo tak.
Je zly, agresivni, arogantni a kazdy den vypije alespon velkou flasku Krusovice (1,5l)

Co si o tom vsem myslite vy?
Chci slyset nejaky nazor
Jsem uz zoufalá a to dost :roll:

zdají-li se nám všichni okolo blázni, znamená to, že jsem blázen já,
objednej se k psychiatrovi,
a jinak - vy nikdo nechodíte do práce, když se doma celý den pozorujete? a z čeho žijete? invalidní důchod na hlavu má někdo z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12897
24.1.23 08:33
@pklhzinhsa4455 píše:
Zdravím,

muj vlastní otec je zrejme psychopat.
Uz od malicka me buzeruje za vse co udelam i vlastne neudelam..
Bojim se ho, bojim se spat v nasem dome..i kdyz jsem v druhem patre domu a jsem zamcena.
Zkratka mam z nej hruzu..pritom vim, ze bych se mu dokazala postavit..i po fyzicke strance, zrejme bych ho klidne preprala.
No ale k veci..kdyz prijde domu, tak pozoruje me, mamu, bratra..co delame, jak jime, pijeme, co rikame..zkratka stoji vzdy v rohu mistnosti a sleduje nas. Pote se naobedva, udelam a odnesu mu kavu do kotelny..a tam to uz zacne..reci o nasi babicce, dnes uz zemrelem dedovi a mem postizenem stryci..na ty si stezuje, jaci jsou, byli, jak se chovaji a to je skoro kazdy kazdicky den.
Tohle praktikuje cely muj zivot.
Podotykam, je mi 30 let.
Stehovat se nechci, dum je me vlastni babicky..mamy moji matky.
Zkratka se poslednich minimalne 5 let doba bojim, az prijde domu z prace a jak se bude chovat, co bude rikat..a jakou bude mit naladu.
Je to strasne psychicky narocne a vycerpavajici.
K tomu se zacal posledni dobou chovat podivne i muj bratr a mama vlastne take. Uz i oni me zacali pozorovat..hlavne bratr, nebavi se se mnou uz skoro vubec..sotva me pozdravi.
Matka skoro nereaguje, zajima ji pouze mobil, hadry, dovolene..ze by treba uklidila to nehrozi.
Nevim jestli jsem divna ja nebo oni, ale nic spatneho doma ani nikde jinde nedelam..doma se staram a krmim psa, temer kazdy den varim, myji nadobi, poklidim atd.
Nevyvolavam konflikty nebo tak neco..mam normalne pratele, jsem komunikativni clovek a jinde problemy nemam pouze doma.
Bojim se hlavne otce, ze mi neco udela, treba kdyz budu spat nebo tak.
Je zly, agresivni, arogantni a kazdy den vypije alespon velkou flasku Krusovice (1,5l)

Co si o tom vsem myslite vy?
Chci slyset nejaky nazor
Jsem uz zoufalá a to dost :roll:

Radeji podnajem, jak z hororu. Dik nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
24.1.23 08:40
@stinga píše:
zdají-li se nám všichni okolo blázni, znamená to, že jsem blázen já,
objednej se k psychiatrovi,
a jinak - vy nikdo nechodíte do práce, když se doma celý den pozorujete? a z čeho žijete? invalidní důchod na hlavu má někdo z vás?

Minimálně zakladatelka by na něj určitě měla nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80477
24.1.23 09:11
@lilith1 píše:
Radeji podnajem, jak z hororu. Dik nechci..

no je otázka, zda zakladatelka by byla schopná žít samostatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12897
24.1.23 09:12
@stinga píše:

Tak to je ale pak jeji nejaka patologie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.1.23 09:26

Jestli nejsi troll, tak se odstěhuj a zařiď si vlastní život. Všichni jste podivíni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.1.23 09:27
@stinga píše:

Něco na tom je, co píšeš. Možná, že jsou všichni na sobě závislí. Stále spolu. A už všem hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.1.23 09:29

Sekta?🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80477
24.1.23 09:30
@topazio píše:
Něco na tom je, co píšeš. Možná, že jsou všichni na sobě závislí. Stále spolu. A už všem hrabe.

anebo je zvláštní jenom zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast