Psyllium pro 20měsíční?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
27.3.14 20:54

Psyllium pro 20.měsíční?

Hezký večer všem!
Daly byste psyllium 20.m batolátku? Dcera má už skoro měsíc střevní potíže, nejdřív horečka, pak střevní chřipka, potom zácpa, teď už ani zácpa, ale stále nedmuté bříško a to děsně… :,( Dávám probiotika /infants dephilus 2 odměrky/, fenykl, občas slabou mátu, přírodní kapičky Baby Calm, masírujeme bříško Pupíkem a výsledek teda takový, že si párkrát denně uleví, ale naříká a to hlavně v noci.
Myslíte, že by ji mohlo psyllium pomoci? Na netu jsem nenašla, že se nesmí ale ani smí dávat takovýmhle mrňátkům. Děkuju všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
27.3.14 21:10

A co na to doktorka? ma delane vytery, nejake vysetreni?

jinak ja bych asi nemela u tak maleho ditete odvahu, obzvlast, kdyz trpi na zacpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.3.14 21:13

Asi bych to neriskla, psyllium může při nedostatku tekutin zacpat.. jestli pročistit, co Enterosgel? Ten by na tohle mohl být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.3.14 21:15

@Ali-Ali Výtěry, sono v pořádku. Prý to může být po té střevní chřipce, no ale takhle dlouho :oops: Navíc má období vzdoru a mudr přesto, že je výborná, řekla, jestli si trochu nevymýšlí. To teda :cert: Když je chudák nafouklá, to si určitě vymýšlí!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.3.14 21:16

@hofka Neznám, kouknu. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.3.14 22:05

Náš starší domala trpěl na nadýmání, střívka, nechutenství-zkoušela jsem vše možné až jsme narazili na známou, která dělá čínskou medicínu a ta nám doporučila toto:
http://www.prozdravi.cz/…miliard.html ve dvou a půl letech jsme brali půl prášku denně-zabralo nám to krásně. Je to sice dražší záležitost, ale nedám na to dopustit. První týden měl kluk trochu průjem, jak to na něj začlo působit, ale od té doby OK. Občas mu na ně chodím i já, když mi něco nesedne a do hodiny mám klid. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.3.14 10:14

@Paradise Děkuji! Jen je to až od 3.let, malá by to ještě nerozžvýkala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.3.14 13:59

@pampeliš já vím, ale my to brali taky dřív-upravenou dávku. Od tří let je to psáno z toho důvodu, že to nebylo odzkoušeno na mladších dětech, ale uškodit tím nemůžeš a klidně bys to malé mohla podrtit a dát na lžičce, pokud bys to chtěla ozkoušet. Syn bere ještě phytochi na posílení imunity a dávám to i mladšímu od jeho půl roku-jen upravené množství-konzultovala jsem to i s doktorkou a ta mi řekla, že to neobsahuje ždáné léčivo a nevidí v tom problém. Že probiotika pro děti jsou mnohem slabší a proto i mnohdy nezabírají jak by měli-teda ty co koupíš normálně v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.3.14 21:08

@Paradise Děkuji za doporučení. Zeptám se na to své mudr, co na to říká, snad už něco pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí