Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jasně, ptáci jsou lítající smrtící hrůzy. A když tě pták venku po.sere, do hodiny umřeš v křečích ![]()
Já bych to asi vyprala všechno, resp. aspoň oblečení v bezprostředním okolí ![]()
A na takovou blbost se ptáš? ![]()
Přece, když vidím, že mám ve skříni pos. raný oblečení od ptáků, tak ho vyperu znovu.
A příště bych už chlapovi tak „těžkou“ práci raději nedávala. ![]()
@Anonymní píše: Více
Jako myslím, že s největší pravděpodobností by se nic nestalo, ale když o tom vím, tak bych to vyprala
Přeci jen o ptácích je známý, že přenáší nemoci, tak proč to riskovat ![]()
@Černá Madonna já se spíš ptala na to zda mám vyprat jen to znečištěné nebo i to okolo… ale díky za vaši odpověď
@Romča55 píše: Více
Zakladatelka se měla trochu zamyslet. Ptáci žijí s člověkem po tisíce let, třeba vlaštovky v chlévě u krav, slepičí vejce bejvaj taky dost od trusu, holubi ve městě běžně kálí na chodník a zábradlí, nosíme si jejich trus nevědomky domů na botách. A všichni pořád žijeme. Jak je to jenom možný?
@LogLady právě proto mi to vrtá hlavou nechci nějak ohrozit děti ale zase prát tolik prádla znovu se mi moc nechce.
Manžel jak přinesl včera prádlo tak v tom byla i dětská deka a dítě ji ma nejraději a nic na ni není ale byla u toho trička co bylo pokálené, tak nevím zda mu ji raději nemám vzít a vyprat. Co myslíte?
No to znečištěné. Hlavně moc nechápu, když to oblečení manžel skládal, že to mohl přehlédnout a dát to do skříně. ![]()
@Panina to máte sice pravdu, ale ptáci přenášejí hodně nemoci a jestli má děti tak ji chápu, že se boji.
@Černá Madonna píše: Více
Asi tak, snad vidím, když se něco třeba špatně vypralo, natož ptačí trus. A nechápu, co by mělo být čistému prádlu. To by pak bylo lepší sušit doma, venku to může pochytat kde co ![]()
Noo zas bych to asi neprehanela, kdybyste mela prát celou skříň
Ale třeba decku co byla u toho trička bych raději vybrala..
@Černá Madonna on hygienu moc neřeší. Nechá staršího syna si hrát se vším a je mu jedno že pak sahá sourozenci i do pusy, kterému je měsíc.
Proto se tak bojím.
Jak moc je nebezpečný ptačí trus?
Už několikrát jsem dala uschnout ven prádlo a manžel ho hned uklidí do skříně a nekontroluje ho a dneska jsem našla několik oblečení od trusu.
Mám dat vyprat všechno oblečení ze skříně nebo stačí jen to znečištěné?
Mám děti, tak se bojím aby jim manžel nedal oblečení na kterém to je a oni to pak nezačali strkat do pusy a nenakazili se nějakou nemocí od ptáků.
A ano, manželovi by to bylo jedno, že to je špinavé. On to neřeší.