Lze se ho nějak zbavit?

5593
19.5.24 18:41

(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5932
19.5.24 18:59
@prokr píše: Více

A za co chceš dostat vynadáno, pokud seš ve školce učitelka tak to tě docela lituji, tyhle děti se těžko zvládají. Co vím jako laik tak MŠ žádají papír od psychologa bez potvrzení by dítě neměli přijmout. Já mám taky dceru ve speciální školce, i když nedosahuje ani z poloviny takových problémů jaké popisuješ. Nenapadlo by mě takové dítě dát do klasické MŠ. Já se divím že takové dítě mohlo vůbec u zápisu projít. A ředitelka školky to neřeší? Dítě mohla odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.24 19:06

@mamule42 to by mě zajímalo co se tady řeší :think: u zápisu jde o věk a spádovost

• Citovat
  • Upravit
22059
19.5.24 19:08
@Anonymní píše: Více

Zakladatelka zapomněla zaškrtnout anonym, tak příspěvek obratem smazala :roll: … nemá smysl se obtěžovat reakcemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8564
19.5.24 19:08

To je fakt na pytel, že se původní text nezachová, když se cituje. Takhle jsou ty diskuze o ničem, když se to v průběhu cele smaže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
19.5.24 19:24
Řešila že ve školce mají dítě s těžkým autismem, který se už nedá zvládnout a rodiče odmítají dítě dát jinam a nechtějí vydat zprávu od psychologa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 00:49

@mamule42 a jak se ten těžký autismus projevuje? u nás ve školce taky je víc problémových dětí, ale nikdo to neřeší

• Citovat
  • Upravit
16147
20.5.24 01:02

Tak to potom ty děti naštěstí, netrpí těžkou formou autismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 10:55

@Černá Madonna no mě zajímá jak se to projevuje.. protože v některých školkách je vše normální, jsou to malé děti :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA